Пазаруване от Aliexpress.com 65

• 41 704
  • 779
  •   1
Отговори
# 570
Ако дам друг пощенски код,който не е в района в който живея ,къде ще доставят пратката? В един град са.
https://new.bgpost.bg/offices От адреса се определя кода. Опитвате се да направите някакво мазало без ясен резултат. Да бяхте писали ясно защо искате да слагате различен код от съответстващия на адреса.
При липса на адрес (сaмо код) или несъответствие между адрес и код трябва да го върнат на продавача още от сортировъчен център София.

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 20:16 от netman71

# 571
  • Бургас
Ако при диспут нито приемеш нито отхвърлиш предложението на продавача какво става?
вероятно каквото става с продавач, който не реагира на диспут - губи го, ако ти не отговориш - ти го губиш

Ако дам друг пощенски код,който не е в района в който живея ,къде ще доставят пратката? В един град са.
В пощата като че ли не си знаят кварталите на града, някой от кварталите от Бургас си пишат 8000 въпреки че са от някое място до града и си идват, то си пише че са от еди къде си в Бургаска област
предполагам че има значение само за китайците, коя логистика ще ти прати обединените пликове, при мен например идват само с Бг пощи и експрес оне (easypay), и пиша 8001

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 20:20 от musicdoubl3

# 572
ако ти не отговориш - ти го губиш
Решава арбитража в лицето на AliExpress

# 573
  • Бургас
https://new.bgpost.bg/offices От адреса се определя кода. Опитвате се да направите някакво мазало без ясен резултат. Да бяхте писали ясно защо искате да слагате различен код от съответстващия на адреса.
При липса на адрес (сaмо код) или несъответствие между адрес и код трябва да го върнат на продавача още от сортировъчен център София.
Защото искам да си взема пратката от пощата,която ми е по близо.В града има няколко пощи.

# 574
  • Бургас
че то ако си посочиш адреса, отива в най близкия клон

# 575
Защото искам да си взема пратката от пощата,която ми е по близо.В града има няколко пощи.
Повтарям се но хайде пак https://www.bgpost.bg/bg/17 тук може да намерите кода за адреса който искате да поставите на пратката.

# 576
  • Бургас
Повтарям се но хайде пак https://www.bgpost.bg/bg/17 тук може да намерите кода за адреса който искате да поставите на пратката.
Аз знам кода ,но адреса е към друга поща.За това питам как определят пратката в коя поща да отиде,дали по адреса или кода,който аз съм дала.

# 577
  • София/Севлиево
Може ли някой да ми обясни каква е разликата между алиекспрес и алибаба?На телефонът ми имам вградено приложение на алибаба,а другото си го изтеглих... Благодаря

# 578
  • Бургас
алибаба е за търговци на едрдо
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Аз знам кода ,но адреса е към друга поща.За това питам как определят пратката в коя поща да отиде,дали по адреса или кода,който аз съм дала.
да не би да искаш да кажеш че искаш да отиде в клона до който работиш - пишеш си служебния адрес

# 579
  • Бургас
алибаба е за търговци на едрдо
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
да не би да искаш да кажеш че искаш да отиде в клона до който работиш - пишеш си служебния адрес
Благодаря!

# 580
  • Варна
От месец Май ще заплащаме 3лв на Бг пощи при получаване на пратка, която не е от ЕС. Новината е в сайта им. 🤦

П.П. Всъщност може и да не е така, не мога да разбера съвсем ясно написаното, ще трябва да се пита на място.

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 22:04 от MapTo_D

# 581
От месец Май ще заплащаме 3лв на Бг пощи при получаване на пратка, която не е от ЕС. Новината е в сайта им. 🤦

П.П. Всъщност може и да не е така, не мога да разбера съвсем ясно написаното, ще трябва да се пита на място.

Не за всички, аз го разбирам, че ще се плаща 3 лева ако пощата ви представлява пред Митницата, досега беше 4, 80 ако не се лъжа.

# 582
  • Бургас
то е добре митниците преди да дават на пощите пратки е добре да ми пращат меил, защото за специалните стоки си имаме документ за платено ДДС, а тук ни ДДС повторно и от там таксата

Не за всички, аз го разбирам, че ще се плаща 3 лева ако пощата ви представлява пред Митницата, досега беше 4, 80 ако не се лъжа.

като че ли е имало някакъв смисъл, макар и минимален

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 23:10 от musicdoubl3

# 583
  • Бургас
току що получих номер на обединена пратка от типа на    LS...............NL така че е възможно договора на експресоне да е приключил

# 584
  • България
Последната групирана пратка, която е с али стандарт получих от български пощи.
По същото време бях пуснала друга и пътува сама с али стандарт, но с expressone.
Дано ги върнат към пощите. Има 20 дни за получаване, докато при куриерите не е така.
Все още не са ни закрепостили към населеното място, че да сме длъжни на мига да се отзоваваме на позвъняване на куриер. Не е нещо, на което можеш да предвидиш срок за получаване, а даже се случва да сме извън града. Какво чудо!
Така реагират куриерите, когато кажа, че не можем да получим пратката на мига. Joy

Общи условия

Активация на акаунт