Хотелите във Велинград - 14 тема

• 85 570
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Аааа, инфлуенЦъри разни и обикновени сноби. Не подценявай новата "интелигенция". Току виж и Гала с кафето се е разположила там да разнищи козите. Ей, на! Даваме теми за размисъл. Колекционирам кашмирени шалове, страст ми е голяма. И пашмина също. Да пукна как не съм се сетила да позиционирам кози вкъщи. Аз роми на Велина никога не съм виждала. В Кашмир не е много сигурно. Яко натруфенко е, точно като за тях. Между другото в Мургавец се прокрадва същата стилистика, но е доста по-умерено. На ръба е, без да преминава границата.

# 361
Кози в коридора, кози над спалнята... Някакъв култ към козите се наблюдава. Накъдето и да се обърнеш - кози. Като в секта. Joy Joy
Бе лошо няма. Но каква е концепцията на козата? Собственика е бил козар? Жена му се облича в кашмир? Какво?  Очаквах най- малкото кашерна храна, а то буламач. 😂
И на мен ми е много смешно.
Дейзъл бре 😂, кой ще се хвали ,че е бил в Кашмир Велинград точно? Че те и ромите вече с Дубай се хвалят!
Има една стара приказка - "Козата си сака пръч"!

# 362
Кози в коридора, кози над спалнята... Някакъв култ към козите се наблюдава. Накъдето и да се обърнеш - кози. Като в секта. Joy Joy
Пропуснала си козите-библиотечки. Такъв кич скоро не бях срещала, интериорният им дизайнер трябва да се скрие някъде.

# 363
Макси, Арте, Роял и сега Кашмир. Всички абсурди на БГ вътрешения дизайн на едно място.

# 364
Рибата според мен не е ципура, а пъстърва или най-много лаврак. И шафранът не спасява чинията, хахаха.

Добре, че имахме възможнст да посетим за последно с децата, точно преди пандемията, на никого не пречеха, нито нашите деца, нито децата на останалите гости. Аз в друг такъв хотел не съм била, където всичко беше премерено, без излишности, но с много уют и природа на една ръка разстояние. От храната винаги съм била много доволна, дори съм поздравявала кухнята за уникално вкусния миш-маш.

Ако решим да посетим, пак имаме възможност да сме с децата. Но не знам дали да си го причиняваме....вече изглежда толкова натрупано, помпозно и грозно....къде е този релакс....само сбирщина от шарки, стилове, материи...ужасно изглежда.

Жалко за любимия ни хотел. Плашещ е този дизайн, според мен.

Последна редакция: вт, 18 апр 2023, 11:21 от mama_na_nana

# 365
  • София

Последен прекрасен спомен от Велина- ноември 2019г

# 366
Уважаеми Дами,
От 2000г до края на 2019 имах удоволствието да ръководя Велина,вече изчезналата Велина.За мен и моите колеги,
е изключително приятно да разберем че направеното от нас е докоснало и харесвано  от много хора.Благодаря за изказаните добри думи за Велина!

# 367
Уважаеми Дами,
От 2000г до края на 2019 имах удоволствието да ръководя Велина,вече изчезналата Велина.За мен и моите колеги,
е изключително приятно да разберем че направеното от нас е докоснало и харесвано  от много хора.Благодаря за изказаните добри думи за Велина!
И ние Ви благодарим за добрата работа и за това, че създадохте усещането за хармония с природата, което беше уникалното във Вашия хотел. Желая Ви много успехи в кариерата, защото се разбира, че знаете как да удовлетворите желанието на клиентите и да им дадете точно това, от което те имат нужда. Е, една определена категория клиенти, но това сега няма да го коментираме. На добър час и ще се радвам да разбера, че прилагате уменията си на друго място, което с радост бих посетила.

# 368
Уважаеми Дами,
е изключително приятно да разберем че направеното от нас е докоснало и харесвано  от много хора.Благодаря за изказаните добри думи за Велина!

Благодаря от сърце за всичко. Вероятно се познаваме и лично. Flowers Hibiscus
Посещавахме хотел Велина от 1999 г до деня, в който решиха да я съсипят.
Децата ни израснаха там...Ех!

Нямам думи да опиша новото "модерно" недоразумение Кашмир, което най-вероятно ще намери и своите клиенти.
Ние няма да сме от тях.

# 369
  • Пловдив
За пръв път посетихме Велина през 1997 година. Мога да си представя какво е да загубите нещо, за което сте работили толкова години, влагали сте душа, сърце, старание, усърдие, отзивчивост....Защото това е загуба. И всичко заради едни кози. Успех Ви пожелавам. Не гледайте назад, вече няма какво да се види!

Моето мнение е последно, затова редактирам, а не пускам нова публикация. Зачетох се в някаква оферта: СПА и Уелнес център: вътрешен минерален басейн, вътрешен релакс басейн, външен минерален басейн, външен панорамен басейн, вътрешни джакузита, горски минерални извори, финландска сауна, арома сауна, инфрачервена сауна, билкова сауна, солна стая, арома парна баня, солна парна баня, мека пара, Горска къща, зона за релакс, фитнес
• интернет, паркиг и застраховка.
Може ли най-накрая да видим и снимки на басейните. Интериорът не ме интересува, нито маслото.

Последна редакция: ср, 19 апр 2023, 09:16 от dazel

# 370
Здравейте,
прочетох всички теми до тук за Влинград и събирам отзиви. От Варна сме и планирам септември да отидем за една седмица. Ще бъдем двама възрастни с дете на 5г + искам да взема и баща си (на 72г). Колебая се много между Елбрус и Гранд хотел. Може ли някой да даде информация, понеже за мен със съпруга ми искам да взема от балнеопакетите с назначени процедури, а за баща ми да бъде свободен престоя и не мога да разбера нещо за Гранда. Там има балнеопакет за 1 човек в стандартна стая и за 5 новщувки е 956лв (по 190лв на ден), а ако видя цени на рецепция за единична стая пише 250лв. Т.е е по - изгодно да взема с процедури, но баща ми е с редица заболявания и не са препоръчителни за него........може и аз да не се ориентирам правилно в ценоразписа. Междувременно в елбрус за единична стая цената е 150лв, като включва закуска, обяд и вечеря...
Ако някой е ползвал единична стая, моля да сподели.
Освен това, някой може ли да ми каже разположения, т.е дали са разположени една до друга стаите, имам предвид да наемем една двойна до една единична?

# 371
  • There I was on a July morning
rozi4ka222, в Гранда нямат единични стаи. Настаняват те в двойна и плащаш за двойна, дори да си 1 човек.  Съответно и стаи могат да ви дадат една до друга, тъй като ще ви дадат 2 двойни.
За балнеопакетите - дали е включена и закуска и вечеря? Ако е така и ви е по-изгодно, не може ли да вземете балнеопакет, но баща Ви да не ходи на процедурите?
Иначе, ако се сравняват Гранда и Елбрус, то първият е в пъти по-добър.

# 372
Скубиду, благодаря за отговора. В балнеопакетите на Гранда е включена закуска и вечеря, което е добре. От друга страна в Гранда настаняването на дете до 6г е безплатно, докато в Елбрус е 40лв на ден, което прави 150+40 = 190лв, същото като балнеопакет за още един човек в Гранда. Май ще се насоча към Гранда на този етап. Много се колебая, за Гранда почти не срещнах лоши отзиви, а за Елбрус назад имаше много лоши, но последните теми някой писа, че последните години се правят някакви подобрения. Имам още време така или иначе.

# 373
Скубиду, благодаря за отговора. В балнеопакетите на Гранда е включена закуска и вечеря, което е добре. От друга страна в Гранда настаняването на дете до 6г е безплатно, докато в Елбрус е 40лв на ден, което прави 150+40 = 190лв, същото като балнеопакет за още един човек в Гранда. Май ще се насоча към Гранда на този етап. Много се колебая, за Гранда почти не срещнах лоши отзиви, а за Елбрус назад имаше много лоши, но последните теми някой писа, че последните години се правят някакви подобрения. Имам още време така или иначе.
Защо не видиш как стои въросът с цените в Аура? Хотелът е скромен, но е в един клас с Елбрус и си има и процедури и басейни нелоши. Може да наемете апартамент за вас с детето и единична стая за баща ти.

# 374

rozi4ka222
,  лятото бях в Здравец и останах много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт