Хотелите във Велинград - 14 тема

• 85 554
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
Само, моля, не забравяй да споменаваш винаги и маслото.

# 391
За първи път чувам Спа хотел с минерални източници да е с вода от общата канализация.

# 392
За първи път чувам Спа хотел с минерални източници да е с вода от общата канализация.
Само моля Ви не от канализацията, че тогава ще се къпете във фекалии!

# 393
  • Пловдив
Здравейте! Изчетох темата, но така и не мога да избера. Юни месец искам да отидем с мъжът ми за един уикенд на спа във Велинград, без деца. Не държа на пълен лукс, ами на прилични условия, все пак не искам да ми резнат главата относно цените. От много време не сме ходили само двамата и искам да си починем качествено. Удобство ще е да има закуска, обяд и вечеря, както и вътрешен и външен минерален басейн и евентуално джакузи. Други неща като сауна, парна баня не ни вълнуват. Насочила съм се към следните хотели, като цени са горе долу еднакви мисля, всички са 3* - Елбрус, Аура, Камена и евентуално Бор който се води 4* (но в темата имаше лоши коментари). Кой бихте ми препоръчали? Никога не сме ходили във Велинград. Благодаря!

# 394
  • Great Britain
Здравейте! Изчетох темата, но така и не мога да избера. Юни месец искам да отидем с мъжът ми за един уикенд на спа във Велинград, без деца. Не държа на пълен лукс, ами на прилични условия, все пак не искам да ми резнат главата относно цените. От много време не сме ходили само двамата и искам да си починем качествено. Удобство ще е да има закуска, обяд и вечеря, както и вътрешен и външен минерален басейн и евентуално джакузи. Други неща като сауна, парна баня не ни вълнуват. Насочила съм се към следните хотели, като цени са горе долу еднакви мисля, всички са 3* - Елбрус, Аура, Камена и евентуално Бор който се води 4* (но в темата имаше лоши коментари). Кой бихте ми препоръчали? Никога не сме ходили във Велинград. Благодаря!
Нито един от изброените.

# 395
  • Пловдив
Щом е нито един от изброените, препоръчайте друг тогава, но да се вписва в ценовия диапазон на тези, които съм изброила аз.

# 396
Нито един от изброените.
Аура или Камена. Камена е по- далеч от центъра, но е в гората, външният и вътрешния басейн са без забележки, просто идеално за релакс без деца. За храната не мога да коментирам. Аура е по- близо до центъра. Бор - не зная да има външен басейн,, Елбрус има аквапарк и многоооо деца. Забравете за почивка

# 397
  • Great Britain
Щом е нито един от изброените, препоръчайте друг тогава, но да се вписва в ценовия диапазон на тези, които съм изброила аз.
Съжалявам.  Този ценови диапазон не е моя.

# 398
  • София
И тогава защо оценявате хотели, които са под вашият ценови диапазон? Като ви е под нивото, трудно ли е просто да се подмине питането на жената или непременно трябва да се покаже колко е висок вашият диапазон?

# 399
Много грозно изказване. При положение, че нямате лични впечатления от тези хотели на каква база правите препоръка никой от тях да не се посети?

# 400
  • Great Britain
И тогава защо оценявате хотели, които са под вашият ценови диапазон? Като ви е под нивото, трудно ли е просто да се подмине питането на жената или непременно трябва да се покаже колко е висок вашият диапазон?
А , ти защо не подмина моя пост? С какво ти си полезна за питането на жената?

# 401
Леле, каква простащина!

От тези препоръчвам Камена заради водата, която се сменя всеки ден.
Аз обичам да ходя там есента, когато гледката от външния басейн е прекрасна!

Дано устиска МЗ до есента, защото като ходих последния път се заговорих с персонала, имало е щения от Кой за базата😢

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 12:30 от evhen

# 402
Леле, каква простащина!

От тези по препоръчвам Камена заради водата, която се сменя всеки ден.
Аз обичам да ходя там есента, когато гледката от външния басейн е прекрасна!

Дано устиска МЗ до есента, защото като ходих последния път се заговорих с персонала, имало е щения от Кой за базата😢
А, Кашмир 2 или Арте 3 ще се появява.....

# 403
От трите хотели за възрастна двойка без деца с цел почивка бих избрала първо Аура, после Камена и накрая Елбрус. Аура и Елбрус са на един собственик, почти еднакви са, но вторият е по-отдалечен от центъра, може би има повече деца (заради аквапарка) И двата хотела пускат външни за басейните, което за мен е минус. Камена също е отдалечен, по-малко басейни има, но пък си има други сигурно плюсове (чувала съм хубави мнения за него, но аз лично там не съм била) Гледката от басейна била хубава, сменяли водата, но това го правят и в Аура (него поне всяка година поне 10 поредни съм го посещавала през летния сезон) За храната ...няма гладни да останете, стаите са малки, терасите се гледате със съседите, чистят всеки ден и се стараят жените, но хубавото е че ще може да се разходите в центъра вечер, близо е до парка на Рич и Двореца, изобщо ...може да мръднете някъде, защото в самият хотел няма къде да седнете и пиете дори кафе. Храненето има вътре и навън, та..там няма драма, места достатъчно има. Вътрешният басейн е по-голям мисля от Елбрус, отвън също има няколко басейни и мисля ще ви хареса най-много според мен за целта и да си починете , отпуснете ...Често има и ваучери със закуска, обяд и вечеря. Никога не съм взимала, но гледах че обяда е най-добро менюто , та..препоръчвам да погледнете и така да вземете. Искайте и по-висок етаж (да не е първи) , аз предпочитам изглед към паркинга (там са по-добре обзаведени стаите си мисля и е по-тихо)

# 404
  • Пловдив
Вижте дали Вела Хилс е сходен ценово и като условия с това, което търсите.

Общи условия

Активация на акаунт