Хотелите във Велинград - 14 тема

• 85 554
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Благодаря на всички за мненията, дори и на тези, които не дадоха конкретно име на хотел Wink
 Вела хилс е само със закуска и цената е същата като Аура и Елбрус. За сега се спирам на Аура пък да видим как ще е като отидем. Не знаех, че в Елбрус има аквапарк и може би ще е шумно заради децата, а все пак искаме един уикенд точно без шумотевицата от детето и стреса покрай работата ни. Ако ми хареса, друг път ще заведем и детето и тогава може да посетим Елбрус.
П.С. Изобщо не сме възрастна двойка, но това няма как да го знаете Wink

# 406
Аз бих ти препоръчала да разгледаш и „Роял спа“. По сайтовете понякога пускат изгодни оферти с пълен пансион.

# 407
Ох, то извън темата, ама ми стана смешно. Работя в аптека и за повечето лекарства, по принцип, за възрастни се броят лица над 12 години. Та, предполагам това се има предвид. Просто не сте деца. Joy

# 408
Благодаря на всички за мненията, дори и на тези, които не дадоха конкретно име на хотел Wink
 Вела хилс е само със закуска и цената е същата като Аура и Елбрус. За сега се спирам на Аура пък да видим как ще е като отидем. Не знаех, че в Елбрус има аквапарк и може би ще е шумно заради децата, а все пак искаме един уикенд точно без шумотевицата от детето и стреса покрай работата ни. Ако ми хареса, друг път ще заведем и детето и тогава може да посетим Елбрус.
Извинявай, ако неволно съм те засегнала. Имах предвид семейна двойка без деца, а не младежи съвсем двойка.
Пиши после как ти се е видяло и провери за ваучери (ако имам време после ще видя и ще ти пратя на лично да видиш и обясня) Няма проблем и не се притеснявай, пак ще се свържеш на рецепция и кажеш какво искаш, но бонус ще ти е обяда (ние така се минахме вече няколко пъти, че ме мързеше)
Миналата година пропуснах, но си мисля е същото и ще ви хареса се надявам)) Успех))

# 409
Щом е нито един от изброените, препоръчайте друг тогава, но да се вписва в ценовия диапазон на тези, които съм изброила аз.
Съжалявам.  Този ценови диапазон не е моя.
И тогава защо оценявате хотели, които са под вашият ценови диапазон? Като ви е под нивото, трудно ли е просто да се подмине питането на жената или непременно трябва да се покаже колко е висок вашият диапазон?

Мдаа, хем не са в нейния ценови диапазон, хем знае, че не стават. Щом се впечатлява от масло Президент в менюто, не е кой знае колко голям ценовия й диапазон. Stuck Out Tongue Winking Eye

В Елбрус има деца, да. Може да е и заради аквапарка, макар, че той е добре отделен от другите басейни и не го "усещаш". Проблемът е, че децата са и в другите басейни, скачат, пръскат се, като повечето деца. Но то няма гаранция, че в другите хотели няма да има, само защото няма аквапарк. На нас ни хареса в Елбрус. В неделя се прибрахме от Римска баня, там също имаше деца. Никой не може да гарантира, че в хотела, който изберете няма да има деца. Е, освен в Кашмир, защото политиката им е такава. Но в другите е на късмет.

# 410
Пиши как е в Аура, в какво помещение сте резервирали. Там има и доста апартаменти, но при резервация за двама искат цена за изхранване на още един човек и не ме устройва. Аз иначе гледам все апартамент да резервирам, но в Аура не ми се плаща допълнителна храна.

# 411
  • Пловдив
Още нищо не съм резервирала, дори и в Аура. Искаме да ходим след 10 юни, но кой уикенд точно още не е ясно. Сега повечето резервират за майските празници, предполагам че ако резервирам месец по-рано (средата на май някъде) ще има място за към края на юни или се бъркам?

# 412
Още нищо не съм резервирала, дори и в Аура. Искаме да ходим след 10 юни, но кой уикенд точно още не е ясно. Сега повечето резервират за майските празници, предполагам че ако резервирам месец по-рано (средата на май някъде) ще има място за към края на юни или се бъркам?
Виж как са цените и в Енира, малко хотелче, но си има и външен и вътрешен басейн и спа център. Юни месец ще е добре на външния басейн. Стаите са прилични, храната става. Актуални цени не зная обаче.

# 413
Също може да видите и Лъки Лайт. Хотела се посещава повечето от двойки. И най хубавото /поне преди сега не знам дали е още така/но спато работи 24ч.

# 414
И аз бях в Kashmir,очарована съм, разкошно място, концепцията му изцяло съвпада с моите изисквания и предпочитания за пълен релакс и лукс. Препоръчвам го!
Харесвах Велина, ходех често там, но Kashmir е много висока класа!

# 415
Също може да видите и Лъки Лайт. Хотела се посещава повечето от двойки. И най хубавото /поне преди сега не знам дали е още така/но спато работи 24ч.
Лъки лайт работи ли въобще, някой посещавал ли го е наскоро?

# 416
  • Пловдив
В Гугъл излезе, че Лъки Лайт е затворен за постоянно.

# 417
В Гугъл излезе, че Лъки Лайт е затворен за постоянно.
Да, и аз сега видях. Жалко харесвах този хотел.

# 418
За юни месец погледнете Двореца - прекрасен, голям и топъл външен басейн, добро местоположение, прекрасна гледка.
Големият минус там е, че малко стаи имат тераси. 😊

# 419
Дворецът за мен е неоправдано скъп, мернах цени към 350 лв за двойна стая със закуска, а и стаите не са нещо кой знае какво....Но ако пускат някакви промоции, местоположението и външният басейн са прекрасни.

Общи условия

Активация на акаунт