Хотелите във Велинград - 14 тема

• 85 527
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас/София
Здравейте, споделям отзиви за Кашмир. Пристигнахме снощи (петък следобед) и за момента доста ни харесва. Пояснявам, че не сме ходили във Велина и не правя съпоставка.
Персоналът на рецепция, а и като цяло е любезен (доста по-добро ниво от примерно Инфинити). Резервацията ни беше за стая, но ни ъпгрейднаха в апартамент по тяхна инициатива. Най-много ми допада, че за момента е супер спокойно. Има хора, защото паркингът е доста пълен, но изобщо не се усеща навалица, няма викове, скачане в басейните или гонитби из сауните (което беше нещото, което не понасям в Арте). Външните басейни не работят все още.
Храната бих казала беше Ок снощи, вкусна, но ако човек не консумира месо би било проблем. Определено им е необходим по-голям брой сервитьори в ресторанта, не смогват, забравят поръчките и сметката ни (включваща вино и вода) беше пообъркана.
Прилагам 2-3 снимки (това е около 8 вечерта и почти нямаше хора):
Скрит текст:

Скрит текст:

# 436
  • Пловдив
Някакви отзиви за новото крило на хотела. Апартаментът в старата сграда ли се намира. И този бетон точно пред хотела как се отразява на долните етажи с гледката към боровете. Е, вече е средата на май, какво чакат с външните басейни.....Дори да не се ползват активно и ще имат разходи само да ги поддържат, за тези пари и това високо ниво, което рекламират, трябва вече да работят. В 8 вечерта почти винаги няма хора. Аз ходя в 8 сутринта, тогава пък хич няма. Но на Велина, по принцип, струпване на много хора се случваше изключително рядко и при пълен хотел. Уточнявам, по празници не съм ходила, но аз по празници и кратките ваканции на децата не посещавам никой хотел.......Иначе добре звучи това за спокойствието, без писъци, крясъци и стражари и апаши.

# 437
Мисля, че всички външни басеини работят от 1 юли. Така е било поне в Инфинити и Роял спа.

Аз гледах снимки от Кашмир, но са лични, на други хора и няма как да ги споделям. Много зелено ми изглежда. Но аз не съм ходила никога във Велина.

# 438
Благодаря на bab1 за споделеното.
Следя отзивите в букинг и ми направи впечатление посетител, който не беше доволен от вечерята / бедна като разнообразие/.
Би ли споделила по - подробно, моля!
Не сме Гаргантюа и Пантагрюел, но не обичаме и ограничения.
Приятна почивка!

# 439
  • Бургас/София
Изборът снощи за основно ястие беше: лаврак, телешки рибай стек, патешко бутче или свинско (мисля ребра) с гарнитура (картофи, сладки картофи, гъби). От предястията помня козе сирене с някакъв сладък сос (май манго) и пъпеш с прошуто. Сладко не хапвам и съвсем не обърнах внимание на десертите, само за панакотата се сещам, но имаше 4 вида и отделно плодове. Аз не съм по месото и довечера ако пак е така, ще помоля да ми приготвят нещо без. Салатният бар предлага голям избор - шопска, капрезе, айсберг със синьо сирене и нар, тарама, маслини, сирена и други разядки и т.н. (тази част е като в Арте).
Апартаментът ни е в крилото, където е и спа центърът. Не съм идвала преди и не знам кое е новото и кое старото крило. Терасата гледа към паркинга.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 13:45 от bab1

# 440
Благодаря за изчерпателното описание.
Ще се ходи въпреки рогата и рогатите.

# 441
Единият ми син не яде месо и в този хотел ще трябва да е на фотосинтеза (и салати не яде). Досега, където и да сме били, винаги е имало какво да яде - ориз, картофи, спагети, яйца и подобни. Да се изръсиш толкова пари и да няма нищо подходящо за ядене, за хора, които не консумират месо е... Всъщност съм безмълвна, язък им за претенциите.

# 442
  • Бургас/София
Добавям, за да не подвеждам никой. Тази вечер ги питах изрично и ми донесоха друго меню, в което имаше пиле, паста (май същото като на room service-a), включително и опции без месо (аз не съм вегетарианец, просто не обичам много много месо).

# 443
Може ли отзиви за хотел Здравец?

# 444

Бяхме там преди около 6години, беше прилично, хубави чисти стаи, храната беше вкусна, не сме видяли нещо което да ни избоде очите. Приятно е, не е скъпарско, но е уютно.

# 445
Бях там миналото лято, по- назад бях писала подробности. Немец е менаджера, всичко е организирано с немски стандарт, среден клас.  Много ми хареса-  храна, басейни- вътрешен и външен, масажи и зоната за релакс и процедури, персонала. Бих отишла с радост отново. Не всички стаи имат балкон, аз бях в апартамент и имах балкон към вътрешната част, към басейна. Осигуряват се халат, шити чехли от плат, комплект принадлежности за баня- соли, шампоани, тоалетно мялко, сапун, паста и четка за зъби, има барче с напитки, чайник с кафе и чай... минерална вода. Чаят и кафето бяха безплатни, нещата от хладилника се заплащаха.

# 446
Здравейте, търся актуална информация за условията в Бор. На снимки изглежда чудесен, но реално дали е така?

# 447
Скоро посетих само лесторанта.Градината е страхотна.Има батут,люлки,футболни вратички(инфо ако сте с деца).Външният басейн е малък и дълбок 150-160.Хотелът е стар и дано базата е обновена,защото в Свети Спас(от една верига са)си е доста захабено.

# 448
Свети Спас и като съвсем нов беше грозно обзаведен. Там храната в началото беше трепач, имаха невероятен готвач, но чувам че сега не е така.

# 449
Св. Спас вече е Сирона. Преди час се върнах от Велинград, но бях във вила, в района на Св  Спас, а не в хотел. Почти 10 г. не бях стъпвала в града. Отново не ми хареса. Нищо не ме грабна. Някакси изхабен, със стари и неподдържани къщи. Кои неизмазани, кои с грозни пристройки, направи си сам. Тук-там някой хотел,. Стоят си неремонтирани ужасните им тротоари с мраморни парчета надигнати, неравни и изпотрошени. Как пък 10 г. нищо не е помръднало?! Много лошо местно, некадърно управление. Град с такива възможности, а прилича на неуредено, бедно и мърляво село. Три дни времето беше мрачно и държовно. Едва днес след обяд изгря слънце и темературата се покачи до 25 градуса.

Последна редакция: нд, 18 юни 2023, 22:02 от Fatalina

Общи условия

Активация на акаунт