Хотелите във Велинград - 14 тема

• 85 524
  • 745
  •   2
Отговори
# 450
И аз съм на вашето мнение. Градът прилича на гето, но пък хотелите са най-добрите. В Хисаря е точно обратното. Чудно градче, хубави заведения, но хотелите амортизирани

# 451
Ох, рогата и черепите от Велина се мултиплицират на Цигов чарк. Grande Vista Resort & SPA е на същата фирма, която е собственик на Арте, а вероятно и на Велина.

# 452
Да, аз също бях чула, че новия собственик на Велина имал още два три хотела из района, така че нищо чудно да сте попаднали на него. А скоро попаднах на една инфлуенЦърка, която се беше снимала до единия козел във Велина (знам, че вече не е Велина, ама не мога да свикна), и под публикацията я бяха заляли с въпроси, от сорта на: Колко ви платиха да стоите в това безобразие, или: Да бяхте се снимали в старата Велина.....и тем подобни....
Тя отговаряше на всички горе долу по един и същ начин, но ми беше интересен отговора й на въпроса дали е ходила в старата Велина, на което тя отговори, че в хотели с вид на соц не ходи....
Та....да попитам как е положението лятото във Акватоник, пак ли е така препълнено с хора, ние ходихме февруари, и сега мислим пак да отскочим, но ми беше странно февруари като слизахме за храненията да се редим на опашка, та за това питам, благодаря Simple Smile

# 453
Акватоник винаги има хора и смятм, че всеки ходил там знае защо. Казвала съм го и по-рано, за мен е най-добрият. Ние ходим ноември и юли там. Юли е една идея по-празен

# 454
моля за впечатления за Санте - заслужава ли си цената, водата топла ли е в басейна, спа центърът голям ли е, храната вкусна ли е

# 455
  • София
И аз ще съм благодарна за тазгодишно сравнение между Санте и Арте.
Досега сме били само в Арте и като цяло сме доволни. Чудех се дали да разнообразим. Опасенията ми са за храната, дали е със същото качество в Санте?
И дали има басейн с дълбочина 0.8-1.20м? Или нещо като кръглия в Арте.

# 456
И аз ще съм благодарна за тазгодишно сравнение между Санте и Арте.
Досега сме били само в Арте и като цяло сме доволни. Чудех се дали да разнообразим. Опасенията ми са за храната, дали е със същото качество в Санте?
И дали има басейн с дълбочина 0.8-1.20м? Или нещо като кръглия в Арте.

Здравейте! Посетихме Санте съвсем в началото като го отвориха. Аз не бих повторила. Басейните са хубави и има голямо разнообразие. Настаняването ни беше събота-вторник и имаше огромно разминаване в предлаганите ястия. В събота имаше морски дарове, два види риби и други глезотийки. Следващите дни някои от десертите и ястията бяха същите от събота. Значително по-беден избор. Нещо, което в Арте никога не ми се е случвало. В последствие спря водата заради авария и мениджмънта реагира меко казано непрофесионално. Вместо да вземат адекватни и своевременни мерки се наложи да ходя три пъти да се моля за някаква кофа с вода за хигиенни нужни. След като вдигнах скандал донесоха две бутилки от 1 литър и това беше.
Местоположението на Арте също е по-добро. По пътечката към парка и за 5 минути си на центъра.
Може би мнението ми не е обективно, но този горчив привкус ме спира да дам още един шанс на това място.
Арте е моето място!

# 457
Здравейте, търся актуална информация за условията в Бор. На снимки изглежда чудесен, но реално дали е така?

аз лично съм тотално разочарована от Бор при последното си ходене пред ноември миналата година - нито хотела -определено захабен, нито басейна , да не говорим за " джакузито" то си е за кавички  са на ниво - може би са като  на 2-2.5* хотел, а ресторанта е на ниво лоша квартална кръчма . Сравнено със Св. Спас / преди 1.5год/, е доста по зле ...

# 458
Здравейте, търся актуална информация за условията в Бор. На снимки изглежда чудесен, но реално дали е така?

аз лично съм тотално разочарована от Бор при последното си ходене пред ноември миналата година - нито хотела -определено захабен, нито басейна , да не говорим за " джакузито" то си е за кавички  са на ниво - може би са като  на 2-2.5* хотел, а ресторанта е на ниво лоша квартална кръчма . Сравнено със Св. Спас / преди 1.5год/, е доста по зле ...
писах няколко пъти за Бор - ние сме доволни, но разбира се, качеството не е като Инфинити например. Стаите са малко амортизирани, не е правен ремонт. И трябва да се внимава с избора на стая - има стаи, които са с една стена с ресторанта и уикенда не се спи до 1 - 2 часа през нощта.
Локацията е удобна, последния и предпоследния път, храната ни хареса -нищо уауу, но достатъчна и за нас разнообразна.
Спато е сравнително удобно, чистота-средна хубост.
Цената е адекватна на услугата, ако сравнявам с други хотели, в които сме ходели.

# 459
Може ли да ме насочите към хотели във Велинград с детски кът(детето е на три +г.),закуска и вечеря 😇

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 19:47 от Mimi9999

# 460
от последните години /по време и след пандемията/, ние ходим само в Бор, Инфинити, предстои Санте / но за първи път /

# 461
от последните години /по време и след пандемията/, ние ходим само в Бор, Инфинити, предстои Санте / но за първи път /
Аз лично като отида във Велинград предпочитам максимално да се насладя на водата...Бор е толкова след Инфинити като СПА зона , че просто няма смисъл от сравнение. За храната- тя не ми е водеща , но в Бор най-доброто беше бирата .Не робувам на звезди - в личната ми класация  хотелът е доста по-зле от Аура или Елбрус напр.,... възможно е да има положителни промени,  аз  последно бях във Велинград преди 9-10мес.

# 462
Какво е мнението Ви за Селект - офертите са супер добри, та чак невероятни, ако ги съпоставим?...Стаите ми се виждат препратя ни, а преди бяха мн. големи.

# 463
Какво е мнението Ви за Селект - офертите са супер добри, та чак невероятни, ако ги съпоставим?...Стаите ми се виждат препратя ни, а преди бяха мн. големи.
До сега не съм срещнала хубав отзив за Селект.

# 464
Скрит текст:
До сега не съм срещнала хубав отзив за Селект.
[/quote]
И аз.

Общи условия

Активация на акаунт