Хотелите във Велинград - 14 тема

• 85 527
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Какво е мнението Ви за Селект - офертите са супер добри, та чак невероятни, ако ги съпоставим?...Стаите ми се виждат препратя ни, а преди бяха мн. големи.
Този хотел е трагедия. Не знам как се излъгахме да отидем, но на нищо по-лошо не сме попада.и никога преди и след това. Ресторантът - кошмарна храна, която не става за нищо. Няма какво да си вземеш, дори салатите не ставаха, аз такова нещо не бях виждала. Яденетатаса приготвени само от полуфабрикати, за закуска имаше единствено имитиращи продукти - сирене, някакъв лепкав салам, спагети, като повърнати, пица - някаква подметка, чай и по три пакетчета да киснеш никакъв аромат, никаква промяна в цвета на водата, никакъв вкус. Всички се изпонатровихме първата вечер и бяхме със зверски болки в корема. Стаите - тъмни, няма осветление, мръсно и прашно. Спато е трудно да се нарече спа, мизерия, студ, конденз капе от тавана, ръжда навсякъде, водата студена. Пълно с цигани, които се навират в джакузито и няма излизане. Този хотел трябва да бъде затворен, най-малкото проверен от ХЕИ. Много зле.

# 466
Аз се чудя години наред как това нещо функционира.

# 467
Има ли почиващи днес във Велинград,гледам тези дни ще е дъждовно и се замислям изобщо дали да тръгнем...

# 468
Какво като вали? Вътрешните басейни си работят. Пък и външните са с 30 и няколко градуса.

# 469
Здравейте, моля за мнение за хотел Аура, интересува ме най- вече дали е хубава храната, защото ще бъдем на пълен пансион и басейните дали са чисти.

# 470
Здравейте, моля за мнение за хотел Аура, интересува ме най- вече дали е хубава храната, защото ще бъдем на пълен пансион и басейните дали са чисти.
Здравейте,басейните се поддържат и по-скоро са чисти до колкото може. В сравнение с повечето хотели в които съм била даже са си много добре.
Храната има плюсове и минуси според мен. Обедно меню и основни ястия вечер са ми вкусни,но салатите са с имитиращи продукти (различни безвкусни варианти). Но винаги си остава варианта домат и краставица 😁.
Закуските ,повечето са също посредствени ,по - харесваните свършват бързо. Все пак има разнообразие.
Въпреки написаното,аз много харесвам хотела и съм била многократно. И гладни не сме оставали. 😊
Големия им басейн ми е любим.

# 471
Какво е мнението Ви за Селект - офертите са супер добри, та чак невероятни, ако ги съпоставим?...Стаите ми се виждат препратя ни, а преди бяха мн. големи.
Не, не и не....този "хотел" просто трябва да спре да работи или собствениците да се ориентират към нещо друго, базата е на хубаво място, има "хляб" в този хотел, но не и с такова управление, нито храна, нито стаи, ни-що. Не обичам да правя антиреклама, когато не съм доволна от нещо го отчитам по скоро на моите си критерии, но с този хотел просто няма как да го запазя за себе си...не ходете там

# 472
Има ли проблем с водата във Велинград? Имам предвид тази за битови нужди. Резервирахме апартаментче за средата на август, но колега ми заостри вниманието върху евентуален воден режим. Всичко преглъщам, но не си представям цял ден по баирите и да не мога да се изкъпя. Споделете, моля Simple Smile

# 473
Препоръчвам Санте с 5 ръце. Аз съм доста претенциозна 😀 Всичко е ново, не амортизирано като в Арте, нямаше роми от което се оплакваше някой по-горе /на мен и да има, ако са възпитани не ми пречат/. Персонала е изключително любезен, през цялото време се чувствах сякаш съм заобиколена от приятели, които искат да ми помогнат. Храната е повече от прекрасна. Като единствен - намирам не много топлата вода в големия вътрешен басейн.
И една снимчица -

Предстои ни да посетим Инфинити, оценка в Букинг е висока, чета и положителни отзиви, но сравнявайки го с най-новия хотел мисле, че ще отида малко предубедена. Дано не съм права и ни хареса.

# 474
Мнения за Макси хотел? В Инфинити всичко е букнато, Арте не ми харесва много... Санте не знам дали не е твърде скъпичко...

# 475
Мнения за Макси хотел? В Инфинити всичко е букнато, Арте не ми харесва много... Санте не знам дали не е твърде скъпичко...

Не знам точно какви са цените в момента, но моя позната също реагира “Ние отиваме в Арте, защото Санте е много скъпо”, обаче аз като запазвах Санте беше -150 лева надолу спрямо Арте за нощувка.  И мисля, че си заслужава Санте да се посети поне веднъж. Иначе макар да има много оферти в разни сайтове, в сайта на Санте цените са или същите или по-добри.

# 476
Макси е хубав хотел, големи басейни. Допада ми повече от Арте.

# 477
Благодаря ви момичета!

# 478
Здравейте,някой с пресни впечатления от Спа клуб Бор?

# 479
Ами четете я тая тема, бре.На предната страница е отзива Wink

Общи условия

Активация на акаунт