Хотелите във Велинград - 14 тема

• 85 593
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Да споделя нашия опит в Бор.Басейните бяха чисти,апартамента също.Обслужване и храна-много далеч от 4 звезди.

Явно и вие мислите като мен.. А като се добави малките басейни и вътрешния и външния и  захабените стаи - определено не отговаря на * и претенциите си .

# 526
Здравейте
Да ми препоръчате друг хотел във Велинград (може и друг град) със преход на вътрешен/външен басейн като на Арте

# 527
  • There I was on a July morning
За Велинград не се сещам, но такива басейни имат Интерхотел, Сандански и Хот спрингс медикъл и СПА, с. Баня. И двата са много добри хотели.

# 528
  • София
И аз само извън Велинград се сещам. Катарино спа. Много добър хотел.

# 529
  • София
Още един глас за Катарино Спа. Няма да съжалявате.
 На скоро посетихме Валентина Касъл ....не е зле, но надали ще повторим, за разлика от Катарино

# 530
Малко инфо за Двореца.
Нямаме тераса,над нас има деца предполагам чуват се като коне 🤯ще ни падне тавана,запазих от сайта им писах,че искам кошара,нямаше ест.,веднага поисках вече сигурно час ня-ма кошара 🙈

Има доста деца от бебета до по-големи,да имате в предвид който иска повече тишина и без детски викове и плач 😁
Основно седя в детския басейн навън защото малката е на три и дори я посрещам долу като се пусне на водната пързалка.
Мм не беше впечатлен от топилата,аз не съм влизала.
На вечеря питиетата се плащат.Сутрин кафе,сок от машините са  безплатни.
Хареса ми капучиното от машина.
Закуската повече ми хареса от вечерята снощи...
Сякаш за 5 звезди очаквах повече от към вечеря и десерти...
Обядваме навън.Моля кажете къде правят хубави пици😇(Вчера други гости споделиха,но забравихме името на заведението.😁)
На закуска е по-спокойно,а на вечеря снощи имаше резервирани маси и ни настаниха при друго семейство.

# 531
То тая "цигания" само там и на едно още място я има.
Ще говоря директно с управителя, който ще отсъства(почти винаги и задължително) и директно щях да пратя клип на разни медии, които само това чакат.

# 532
  • Пловдив
Прекарахме чудесен уикенд в Инфинити.
Спато ми хареса. Акватоничният басейн много, кухнята беше на ниво.
От хотела получих комплимент за рожден ден, което ме изненада приятно.

# 533
А Велинград още ли е такова затрито посткомунистическо градче?
Да 😄
По-скоро помашко-циганско градче от селски тип вече. Казвам го като човек роден там. Над 30 г не живея по онези земи, но ходим често (имот, който се налага да се поддържа). Градът е тотален леш. А велинградчани нищо не им отбират дебелите глави от обслужване, стил и пр.

При наличието на толкова много и много посещавани хотели, в самия град почти няма свястни кафенета, ресторанти, които да са направени със стил, красиво. Ако имаше такива щяха да жънат пари, защото Велинград си е целогодишен курорт.
Поне една хубава закусвалня да направят... Не и не. Закуски хубави продават, ама как на един пък не му дойде на ум да направят поне из централните части на града някаква приятно обзаведена закусвалня. Магазините за дрехи като оборудване и облик са действително като от 2000-та година. Ама грам не им отбират нищо главите. Вече толкова много се пътува как пък на някой не му дойде наум да направи нещо красиво.

Има едно нелошо кафе в центъра - Alibi. И за мен лично един от малкото приятни ресторанти извън пределите на хотелите е Боров парк. Големи порции, приятно обслужване. Всичко останало е леш.

# 534
Здравейте ,знаете ли място може и да не е Велинград където басейните работят и вечер?Обмисляме да отидем някъде ,но всички са с час.Благодаря.

# 535
Проверете в термален къмпинг,Велинград.

# 536
  • Хасково
Здравейте ,знаете ли място може и да не е Велинград където басейните работят и вечер?Обмисляме да отидем някъде ,но всички са с час.Благодаря.
В Двореца сме се къпали вечер, но преди десетина години. Попитайте дали все още може Simple Smile

# 537

Здравейте!
В Гранд хотел Терме басейна, който е само за възрастни, работи до по-късно. Може би беше до 23ч.
В Огняново леля ми ходят в хотел Елис - непретенциозен малък хотел, на който ползват басейна до късно през нощта. Последните няколко години не са ходили и не мога да дам отзив за нивото на хотела.

# 538
Благодаря,ще ги разгледам🙂

# 539
Здравейте!
Отзиви за Аква Вива да имате?

Общи условия

Активация на акаунт