Време е за ИКЕА! - Тема 39

• 50 423
  • 771
  •   1
Отговори
# 255

От този вид дали ще се залепи с тези лепенки

Нашата беше с двойно залепващо, но падна. Сега е подсилена и с лепило.

# 256
Имам нужда от съвет и вашия опит.
Имам това https://www.ikea.com/gb/en/images/products/krokfjorden-basket-wi … 03197_s5.jpg?f=xl
сложено е точно както на снимката, под душа. Имам даже няколко, но след като ги сложих държаха известно време и започнаха да падат. Чистя плочките, чистя и това кръглото, което прави вакум. Някои падат след час, други след ден, последното се задържа почти десетина месеца, но и то падна. Вече ми писна да се занимавам, но пък не искам да дупча плочките. Някакъв трик как да стоят? Мисля си да ги залепя със силикон. Дали ще държат и ще мога ли след време да ги махна без да нараня плочките?
Не слагам тежки неща, шампоан, балсам и душ гела.

Не мога да прикача снимка направо, излиза ми като линк, извинявам се.
Със силикон. Всичко, което не е дупчено в банята така съм го хванала. Както и големи метални закачалки за халат. Нищо не е мръднало, а ако решиш да махаш с Макетен нож се маха лесно и се почистват лесно остатъци от силикон ако има.

# 257
  • ENGLAND

Със силикон. Всичко, което не е дупчено в банята така съм го хванала. Както и големи метални закачалки за халат. Нищо не е мръднало, а ако решиш да махаш с Макетен нож се маха лесно и се почистват лесно остатъци от силикон ако има.

Благодаря, точно това ми трябваше, някой да го е правил.

# 258
Здравейте,бих искала да попитам колко време след приемането на жалбата ви към КЗП имахте някакво развитие на проблема:)

# 259
КЗП ми писаха, че са започнали проверка около седмица след сигнала. Икеа реагираха след още една.

# 260
На 2-ри ноември пуснах жалба, на 25-ти получих отговор.

# 261
Привет,
минавам да ви кажа, че този шкаф за баня е тотален боклук и да не си давате парите: https://www.ikea.bg/products/bathroom/bathroom-storage/bathroom- … sm-byalo/70217671

Много ми хареса на външен вид и колко козметика събира, само че едва два месеца след монтаж и ползване на банята, буквално "дървото" се цепи по дължините от парата в банята и шкафът се разпада. Банята е разделена на суха и мокра част и няма никакъв директен контакт с вода, а само от парата, която се образува, при все мощния абсорбатор и отворения прозорец в банята. Първо си помислих, че е дефектна бройка, да, ама не - имаме същия във втората баня, който монтирахме преди няма и 2 седмици и като се загледах, видях миниатюрни цепнатини, които са тръгнали и по него и след някой месец се очаква да се разпадне и по-новия...

Нямаме никакво време да правим рекламации, ако това включва да се разглобява и носи в магазина, затова исках да ви питам как стават рекламациите? Приемат ли само снимка на разпаднатия продукт по имейл или трябва да се ангажира отново майстор и да му се плаща, че да го разглобява от стената и да го носим на място?

Снимки:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 19:12 от Kris_ti

# 262
  • Варна
И в двете бани сме с такъв. Вторият директно си дойде нацепен. Още не сме ги ползвали баните.

# 263
Купувайте само PVC шкафове за баня, МДФ не издържа на влагата.

# 264
Имам такъв шкаф от 2014. Не е мръднал.

# 265
  • Варна
Купувайте само PVC шкафове за баня, МДФ не издържа на влагата.
Не можах да си харесам, обиколих целия град, изръчках целия интернет, все ми приличат на нещо, което ми се е паднало от шоколадово яйце.

# 266
  • In transit
Сигурно са сменили производителя на дървените шкафове Hemnes. Шкаф за баня нямам от тази серия, но имам нощно шкафче, което е сцепено (леко засега) по дължина на плота отгоре.
За мен не е обработено правилно дървото, за да се нацепи така.

Азалия, в банята имам огледало с етажерка и шкафче МДФ от Икеа. Не са мръднали изобщо за 4 години, на ежедневно къпане. А като помня колко скептично бях настроена към тях в началото.
От тази серия: https://www.ikea.bg/products/bathroom/bathroom-storage/bathroom- … 9932-46b4b9b3da64

# 267
След три покупки една след друга от преди повече от 5 години на цветни тоалетни дъски от МДФ за суми между 70 и 100 лв за една, повече МДФ в банята или тоалетната ми няма да влезе. Но всеки сам си преценя Wink какво да купи.

# 268
  • София
Аз имам такива шкафове в банята, не от Икея. Точно до душа седят, не са мръднали от 2007г.

# 269
За този гардероб дали има рафт да се закупи допълнително. https://www.ikea.bg/products/wardrobes/freestanding-wardrobes/br … rikrilen/40407922
В Пловдив на мострата видях, че в широкото крило отдолу има дупки са слагане на рафт, но не намирам нищо в сайта. Все още не сме го сглобили да измеря какъв размер ще трябва. В сайта намирам ето този, някой пробвал ли е дали е съвместима или ако има гардероба да измери дали съвпада размера на гадрероба с този на дъската.
https://www.ikea.bg/products/wardrobes/freestanding-wardrobes/kl … 76x50-sm/20449517

Общи условия

Активация на акаунт