Време е за ИКЕА! - Тема 39

• 50 418
  • 771
  •   1
Отговори
# 270
За този гардероб дали има рафт да се закупи допълнително. https://www.ikea.bg/products/wardrobes/freestanding-wardrobes/br … rikrilen/40407922
В Пловдив на мострата видях, че в широкото крило отдолу има дупки са слагане на рафт, но не намирам нищо в сайта. Все още не сме го сглобили да измеря какъв размер ще трябва. В сайта намирам ето този, някой пробвал ли е дали е съвместима или ако има гардероба да измери дали съвпада размера на гадрероба с този на дъската.
https://www.ikea.bg/products/wardrobes/freestanding-wardrobes/kl … 76x50-sm/20449517
Или отивате да Ви разкроят в строителен хипермаркет. Или пробвате този рафт и ако е по-дълъг го скъсявате. https://www.ikea.bg/products/wardrobes/freestanding-wardrobes/kl … 56x50-sm/60479282
Разкрой ще излизи по-евтино - между 7 и 10 лв.

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 09:01 от drago_2008

# 271
Искам да помрънкам. Пловдив е толкова голям град, толкова ли не заслужава един нормален магазин, ами ни предлагат тоя смешен център за поръчки?

# 272
drago_2008, търся за широката част на гардероба, а не единичната, това 50см или 56см идва тясно. Аз затова сложих линк от дългата дъска на Клепстад. Но както и да е де, принципа е един и същ и всъщност няма допълнителни специално към този гардероб.

# 273

Това е дадено като размери вътрешно. Значи от един широк рафт се изкарват 2 рафта за тясната част. А за широката част от линка широкият рафт ще трябва леко да се подкъси. Ще трябва да се "вземе" и дълбочината (т.е. да се изреже и там).

# 274
Благодаря Драго Simple Smile

# 275
Искам да помрънкам. Пловдив е толкова голям град, толкова ли не заслужава един нормален магазин, ами ни предлагат тоя смешен център за поръчки?

Всеки път се чудя същото.

# 276
Как са стъклените им топки за елха?
Чакам такива, омръзнаха ми китайските евтинджоси...

И елха чакам, че ми омръзна старата Joy отдавна искам..рядка елха, а не кичести китайски продукти, които не приличат на истинските, дори не се доближават...и няма къде да накичеш топките ...

# 277
# 278
Ма Даниело...аз поръчах вече, чакам ги, уж Joy
Малко късно се активизирах, но съм чиил Grinning..когато дойде, и ако дойде. Ако не..и догодина има коледа Joy

Много исках тази двуметровата, заради синко че искал голяма, но парите изхарчих. Чакам 170 сантовата.
Гледах клипчета да придобия представа...

И топки чакам. Много Жижани ми се струват, така скъпарски и снобарски Satisfied

# 279
Ааа браво браво, дано да дойдат навреме.

# 280
  • Sofia
Здравейте! Решила съм да поръчам кухня от Икея и моля за отзиви- и за шкафовете, и за монтажистите им.
Имам лош опит с други фирми, решила съм сега да заложа на Икеа. Ще съм благодарна за мнения и съвети. Някакви отстъпки дали има в момента?

# 281
Здравейте,не мога да не ви се похваля,че получих току що отговор от монтажа на Икея😂😂😂
След като на 02.09 им предоставих всички бележки и документи за това което искам да сглобят и те ми отговориха след месец и то с оферта за кухнята ми,която бе сглобена от предната им фирма 😃 и аз им отговорих веднага,това е на 07.10 днес получавам това

Здравейте,

извиняваме се за късният отговор, но бихме искали да ни поясните, като ни приложите касова бележка за закупените шкафове, както и уреда (дали е закупен от ИКЕА или друго място). Също така бихте ли ни изпратили протоколът за извършен монтаж на кухня с цел да няма дублиране на услуги.

Благодарим предварително,
Хубав ден!

След 77 дни след мейла,който и написах и всички документи.
Разбира се намерих хора,които ми сглобиха страхотно всичко веднага,но защо това е нормално в тази страна се чудя????

# 282
  • София
Новата фирма за монтаж на Икеа е пълен провал, и аз имах сага с тях - не вдигат телефони, неадекватни мейли, чудо. Накрая ми дадоха дата за монтаж за след три месеца и се свързах с човек от предишната им фирма за монтаж, много съм доволна. Ако някой има нужда ще дам на лично телефона.

# 283
Не че не сте виждали топки, но аз да ви покажа..моите, пък Joy
Току що дойдоха със CVC..

Сложих ги на този малък сладур

# 284
Здравейте, направихме поръчка от онлайн магазина с опция да вземем продукта от магазина във Варна. Сега получавам смс, че трябва да вземем поръчката до три дни, а ние не сме от Варна и имаме път другата седмица. На телефона ли да звъня? Какво правят ако не се вземе до три дни? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт