Време е за ИКЕА! - Тема 39

• 50 391
  • 771
  •   1
Отговори
# 285
Ми ще си я вземете другата седмица. Няма какво да им звъните...

# 286
dani-ela-80, и аз имам същият гардероб, купих го тази година за стаята на сина ми. И на мен ми се струва, че е добре, да сложа също още един рафт. Ти какво предприе?

# 287
Ми ще си я вземете другата седмица. Няма какво да им звъните...
Питах, защото пише до три дни. Благодаря все пак за отговора!

# 288
  • Варна
Няма проблем да не е до 3 дни.

# 289
dani-ela-80, и аз имам същият гардероб, купих го тази година за стаята на сина ми. И на мен ми се струва, че е добре, да сложа също още един рафт. Ти какво предприе?
Засега нищо, рафта който набелязах да ползвам не е наличен все още.

# 290
  • Пловдив
В детската сме с такъв гардероб - в тясната част сложих два допълнителни рафта, а в широката допълнителен лост Комплимент, като съпругът ми го пооряза, тъй като е за по-дълбок гардероб.
 https://www.ikea.bg/products/wardrobes/pax-wardrobes/wardrobe-in … kachalki/00324924
При нас тясната част я ползват децата само за бельо и рядко носени или несезонни дрехи, които са на най-долния и най-горния рафт. За пуловери и панталони ползват скринове от същата серия.

# 291
Чудя се това ако взема за въпросния гардероб дали ще върши работа, защото е от плат и ми си струва, че ще увисне бързо и лесно. Някой ползва ли този органайзер и файда има ли?
Скрит текст:

# 292
На мен са ми грозни тези и ще ме дразни всеки път когато отворя гардероба. Много много компромисен вариант са ми, и то ако е временно или няма друг начин.

# 293
Чудя се това ако взема за въпросния гардероб дали ще върши работа, защото е от плат и ми си струва, че ще увисне бързо и лесно. Някой ползва ли този органайзер и файда има ли?
Скрит текст:
Горната лепенка е много здрава, поне на нашите. "Рафтчетата" са с пластмаса скрита в плата. Върши работа, като с ризи, и на снимката се вижда - не увисва, когато сложите 3-4 чифта дънки има провисване, но не чак ужасно и да стигне до долния рафт. Ако се загледате в снимката си личи под тежестта на различните видове дрехи как изглежда всеки рафт.

# 294
Предполагам има някой, поръчвал от английската ИКЕА до превозвач. Кой телефон дадохте при регистрация и как го потвърдихте? Благодаря!

# 295
Не съм поръчвала, но ако е от помощ - обикновено самите превозвачи имат посочен свой телефонен номер, който да се ползва при поръчки.

# 296
Не съм поръчвала, но ако е от помощ - обикновено самите превозвачи имат посочен свой телефонен номер, който да се ползва при поръчки.

Да, има, аз него сложих при регистрация, но ми иска потвърждение после с код от смс, който няма как да взема от превозвача. Или има? Ама дали точно сега ще им се занимава...

# 297
Защо не звъннеш на превозвача...питай с поръчки от икея как процедират...

# 298
Мили,мои,днес и няколко дни обикалят от Икеа в апартаменти в В.Търново.Снимат и мерят,скоро ще имаме тук. Ходиха при прятелка,цяло за кухня ще направят..предложение

Последна редакция: вт, 20 дек 2022, 04:43 от ilenkata

# 299
Мили,мои,днес и няколко дни обикалят от Икеа в апартаменти в В.Търново.Снимат и мерят,скоро ще имаме тук. Ходиха при прятелка,цяло за кухня ще направят..предложение
ilenkata, три пъти прочетох, докато разбера какво си написала Rolling Eyes ...

Общи условия

Активация на акаунт