Време е за ИКЕА! - Тема 39

• 50 388
  • 771
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Ти пак като си разбрала, аз не успях. 😃

# 301
В превод на български:
Мили мои, днес и няколко дни обикалят от Икеа в апартаменти във В.Търново. Снимат и мерят. Скоро ще имаме Икеа и тук. Ходиха при приятелка. Ще направят цялостно предложение за обзавеждане на кухня.

С две думи новината е: Ще има Икеа във Велико Търново....

# 302
  • Пловдив
На по нескопосана реклама не бях попадала.

# 303
  • In transit
На мен пък ми звучи като "мними продавачи от ИКЕА обикалят апартаментите във В. Търново. Внимавайте за крадци по празниците. "
Не съм чувала досега от ИКЕА да обикалят по къщите на хората. Звучи твърде наивно.

# 304
Аз пък се чудя какво ще продават ако открият, като така са го загребали с наличностите..

# 305
И на мен така ми звучи като измама на крадци.

# 306
Много сте мними значи Grin ....

Има такава новина пусната още през октомври. Там пише обаче, че: "Откриването на обекта се предвижда за четвъртото тримесечие на следващата година.", което е след 9 месеца Rolling Eyes

# 307
Дано в другите градове да имат повече артикули и по-добро осбслужване,че да можем ние от София да ходим до там за някой артикул,че сме станали пишман тука от всичко 😂😂😂

# 308
  • София
те дотогава ще обиколят по къщите, да преценят с какво да напълнят магазина Laughing

# 309
Много сте мними значи Grin ....

Има такава новина пусната още през октомври. Там пише обаче, че: "Откриването на обекта се предвижда за четвъртото тримесечие на следващата година.", което е след 9 месеца Rolling Eyes
И това как опровергава подозренията за измамници/крадци? Някой да е чувал за практика на Икеа да обикалят по домовете, още повече месеци преди откриване?

# 310
Не сте разбрали какво искам да кажа. Използвах думата "обаче" и емотикона, защото се говори за откриване след 9-10 месеца и няма лично за мен логика да обикалят още от сега, АКО въобще има такава практика...

Наистина някой прочел новината от октомври, може да я използва с нечисти цели.

# 311
Пак да питам за това легло :

https://www.ikea.bg/rooms/baby-children/children-8-12/children-b … hranenie/89227731

При нас доста скърца издърпващото се легло и това много дразни.
Не мога да разбера какво точно скърца - дали не е от това, че колелцата не са върху килим, а върху дюшеме?

Моля, който има същото, нека сподели дали има скърцане!

# 312
  • In transit
Те от Икеа едно читаво намаление не са пускали от години, ще тръгнат да обзавеждат кухнята на някой си... а един мармот увиваше шоколада в станиол. Grinning

# 313

https://www.ikea.bg/rooms/baby-children/children-8-12/children-b … hranenie/89227731

Не мога да разбера какво точно скърца - дали не е от това, че колелцата не са върху килим, а върху дюшеме?

Нашето не скърца, на ламинат е. Но още нямаме матрак за него и не сме го ползвали по предназначение, тоест отваряно е няколко пъти за проба само.

# 314

Нашето не скърца, на ламинат е. Но още нямаме матрак за него и не сме го ползвали по предназначение, тоест отваряно е няколко пъти за проба само.

Еее, значи не знаете със сигурност дали скърца...
Дано да не!

Общи условия

Активация на акаунт