Време е за ИКЕА! - Тема 39

• 50 377
  • 771
  •   1
Отговори
# 315
  • До сърцето...
Бихте ли ми препоръчали диван, удобен за спане? Търсачката не работи, а си спомням, че някъде из темите се обсъждаше и имаше съфорумки с опит и препоръки.
Благодаря предварително.

# 316
Ако не в тази тема, в другата за мека мебел също май са споделяли. Спомням си че съм чела.
Или с гугъл търсачката, добавям и бгмама накрая към думите, и темата ...

https://www.google.com/search?q=%D0%B4%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD+% … e&ie=UTF-8&inm=vs

# 317
  • София-Младост
Аз взех такъв:
https://www.ikea.bg/products/sofas-armchairs/sofa-beds-chair-bed … -s-rakla/39216754

Не съм спала още на него, детето го е пробвало и каза, че е удобен.

# 318
Не познавам някой,който да не мисли EKTORP за най-удобния и мек диван.За съжаление не е разтегателен.
Ние сме в момента със Soderhamn защото ни трябваше голям диван,но е несравним с EKTORP

# 319
Отдавна не съм чела в темата, че все нещо се изкушавам да поръчам като ви чета... Но ми трябва спешно сервиз за хранене. Погледнах в сайта, обаче по снимките не успях да харесам нищо, а нямам възможност да отида до магазина в момента. Та кой от сервизите бихте ми препоръчали?

# 320
  • Варна
На 10ти поръчах диван с доставка до село на 80км от София. Още го няма. Говорих 3 пъти с икея, два пъти с CVC ... оф, не е за писане мнението ми за работещите там. Бива, бива ама това е тъпотия.
Оплаках се.
Чакам поредно обещано обаждане след проверка.

# 321
  • София
Момичета има ли по някое време отстъпки за кухненски шкафове?
Питам тъй като покупката не ми е спешна, а сумите не са малки.

# 322
Никога не съм виждала в икеа отстъпки на каквото и да е, изключая артикулите които са в преоценения сектор поради дефект и някои коледни извън сезон.

# 323
Отстъпки като в Айко, например, няма в Икеа. Има намаления на стокови групи, намаления за Ikea Family членове или дават ваучер за следващо пазаруване, НО НЕ и когато купуваш кухня! Винаги ги изключват. Единственото, което е имало през годините са намалени вратички по време на сезонните разпродажби или безплатен монтаж. Другото както са написали - мостри в сектор Преоценени стоки.

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 09:29 от drago_2008

# 324
  • София
Преди десетина години като купувахме кухня имаше намаления, но последните години няма.
 Но в намаленията на последни бройки често има определен цвят вратички. Сега имаше някакви зелени.

# 325
  • София
Благодаря за информацията. Най-вероятно стига да финализирам проекта, просто ще поръчам в този случай Simple Smile.

# 326
Преди месец някъде купих от Пловдив центъра за поръчки една касерола от 1литър. Веднъж, два пъти да съм я ползвала за нещо безобидно. Появиха се едни кафеви петна. Нямат махане, както и две петна релефни. Дайте съвет как да процедирам. Досега съм правила рекламация единствено на онлайн поръчки.
Скрит текст:

https://www.ikea.bg/products/cookware/pots-pans/sauce-pans/ikea- … D1%80%D0%BE%D0%BB
Имам големият тиган за сотиране, такива петна не са му излизали, а го ползвам почти година.

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 21:53 от dani-ela-80

# 327
  • In transit
Ауу Дани...преди 2-3 седмици си взех същата казерола. Обаче още не съм я ползвала. Беше на добра цена. Дано да не цъфне така, че за сладкарски неща си я взех. Sad

За реклация, правиш още няколко хубави снимки на дефекта, копираш касовия бон и всичко с описание им го пращаш на мейла..оня дето почва с cs.... Аз така процедирам с всичко, независимо дали съм го купила онлайн или офлайн. До няколко дни ми връщат мейл, след още няколко се обаждат (евентуално) и уточнявате как да стане замяната. Но най-вероятно ще те накарат да идеш до Пловдив да си вземеш новата казерола. С ръждясалия сушилник така направиха.

# 328
Мики, последно пращах имейл за рекламация на един сушилник, цялата поръчка с продукти беше пусната в един голям кашон и сушилника целия беше надкаскан от единия край от една метална поставка за телефон. На 14 декември изпращах имейл с дефекта до ден днешен не са се размърдали, само ми изпратиха, че им бил 30 дневен срока и да изчакам имали много работа покрай празниците. Сега си спомних само един път я изпозлвах тази касрола миналата седмица варих 4 яйца за руската салата. Възможно ли е от черупките нещо да е оцветило метала.

# 329
  • In transit
Оффф, мързи ги да гледат! Пробва ли да сложиш сода на казеролата? Имам от същата серия по-голяма казерола и тенджера. Понякога им стават едни гадни петна по дъното. След като я измия с препарат я изплаквам и както е мокра (леко отцедена) я поръсвам със сода бикарбонат на тънък слой. Оставям за 15 минути и след това изтривам. Досега всичко се почиства по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт