Време е за ИКЕА! - Тема 39

• 49 554
  • 771
  •   1
Отговори
# 75
Дай размер на рафта...

Само рафтове продават, по два броя, имам в любими...от др.серии, но то розмерът се гледа...

# 76
Дай размер на рафта...

Само рафтове продават, по два броя, имам в любими...от др.серии, но то розмерът се гледа...

Сега го измерих 74,5/47,5 см.

# 77
Няма допълнителни рафтове с този размер. Търсих, когато ние купувахме. Но взехме 2 бр., един за коридора и един за детската. В коридора сложихме 2 лоста един на друг, затова единият рафт беше излишен и го намесихме в този в стаята на детето. Поръчхме си и още един, но не помня къде точно. В Бриколаж, Практикер и подобни. Цената е по-ниска от Икейските.

# 78
Здравейте,някой дали е наясно колко време е необходимо за рекламация за техен монтаж.
Нямаше да правя рекламация тк очаквах идвайки да монтират една стена с кухненски шкафове да си го оправят тогава,но вече 2 месеца водя ожесточена борба в това са го монтират и се отказах.Пращах мейли,звънях,ходих толкова пъти до магазина(само веднъж имаха служител)и най накрая получих оферта за монтаж,която се оказа,че е на кухнята ми,която е монтирана отдавна от старата фирма🤬 и след това спряха да отговарят и аз се отказах.
Преди 10дни пуснах рекламация към тях с детайлни снимки и всички касови бележки за покупка и монтаж.Отново нищо😡
Това е нова кухня,чиито дървен плот на острова бе некачествено кантиран и веднага падна.Вижда се много и ме е яд много защото платих достатъчно и за кухня и монтаж ,за да е така и да се примиря.

# 79
  • Варна
Обърнете се към КЗП. Дотук според моя опит доста бързо се задействат като чуят КЗП.

# 80
Според мен е време вече да се сезират медиите за това! У нас само обществен скандал може да размърда нещата. На ниво форум само валят все повече оплаквания, но нищо не се случва, за да получат хората, това, за което са платили.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 15:42 от Анонимен

# 81
В магазина на Стамболийски има ли хранителни продукти? Тъй като не съм ходила и не ми е ясно какво има там изобщо.

# 82
  • софия
Има някакви.

# 83
Благодаря на всички, които са разказали тук опит от онлайн поръчки - благодарение на вас имах сравнително безболезнено преживяване. Най-важният извод, който направих - в никакъв случай да не плащам предварително Laughing ИКЕА дава недостатъчна или противоречива информация, добре че беше форумът. При дадена доставка до етаж куриерът ми се обади да пита защо ни няма долу на входа... трагедия е обслужването.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 17:51 от Ghibli

# 84
  • Там Някъде
Все още не съм получила и  продължавам да чакам поръчката си онлайн от 17.10. Оня ден от CVC ми казаха че днес ще си я получа, но нищо подобно не се случи, само обещания че ще ми върнат обаждане, след като се свържат с колегите си???!!! От Икеа последно, на 29.10 получих по е-майл номер на товарителница и от тогава нищо. Вече обмислям да се обадя на КЗП. По телефона служителките от CVC мънкат така, все едно това е нещо нормално, но може би е нормално за тяхната фирма, клиентите да чакат по три и повече седмици да си получат пратките, които уж идват в рамките на 7 работни дни.

# 85
Здравейте мислим да си купим диван Vimle обаче ни трябва спешно а е наличен само кожения вариант. Някой има ли представа кожата също ли може да се маха както текстилните калъфи и евентуално да се замени след време  защото някъде в описанието пишеше фиксиран а на тези с плат пишеше че се сваля и пере.
 Някой има ли представа защо ги няма другите варианти ще ги заменят с новата серия ли? И ако някой има кожен диван от Икеа да сподели как се държи след няколко години употреба.

Мерси

# 86
Здравейте мислим да си купим диван Vimle обаче ни трябва спешно а е наличен само кожения вариант. Някой има ли представа кожата също ли може да се маха както текстилните калъфи и евентуално да се замени след време  защото някъде в описанието пишеше фиксиран а на тези с плат пишеше че се сваля и пере.
 Някой има ли представа защо ги няма другите варианти ще ги заменят с новата серия ли? И ако някой има кожен диван от Икеа да сподели как се държи след няколко години употреба.

Мерси
Kой модел диван търсите от серията Vimle?

Аз го виждам наличен в бежово, синьо, сиво ... on-line. На място може да липсва само някоя част/калъф ако гледате готова конфигурация и затова да не Ви го дава наличен. Просто може да си го докупите на по-късен етап или от Икеа в чужбина.

# 87
Интересувам се от вариант с разтегателната част за спане от нея има само в кожа

# 88
Интересувам се от вариант с разтегателната част за спане от нея има само в кожа
Въобще не го виждам и аз да може да се смени калъфа.
Вижте на място по кодове дали няма да излязат частите на дивана, поне повечето. Може да ги извадите от ikea.it или всеки друг Икеа сайт. Едно да липсва, изчезва и от сайта... Аз съм с Gronlid и от опит говоря, нашия така на парчета го сглобявахме. Ето например на бежова двойка.

# 89
  • София
https://www.ikea.bg/brand/grillskar/
преди няколко седмици се питаше за тези.
поразширили са асортимента, но още не са налични всички видове.

Общи условия

Активация на акаунт