Време е за ИКЕА! - Тема 39

• 50 279
  • 771
  •   1
Отговори
# 150
Изчакайте, явно се обновява нещо.

# 151
Проблемът е, че за Пловдив ако не поръчаш сутрин, после изобщо не може до следващия ден. Чудя се какъв им е лимита, 10 поръчки за целия град ли Simple Smile
Дано го оправят скоро. Иначе аз проблем с доставките и като цяло с икеа не съм имала до сега, идва си за 4-5 дни. До Пловдив срока все още е 7 дни. Но никога не е късно и аз да се опаря с тях, всеки път съм на тръни.

# 152
И на мен ми изписа, че няма наличност като отворих кошницата вече напълнена, но си завърших поръчката и уж днес я чакам. Просто смело преминете към следващата стъпка и си финализирайте.

# 153
Нямам проблим защото не поръчвам...

Какво се чудиш, няма ги налични, за това не може да се завърши поръчката.
Не е проблем на сайта...няма наличност просто..

Махаш неналичните и си поръчваш кърпата.

Е, не поръчвам за първи път от сайт. Направих го и отново не става, затова и питам.

# 154
Видях и аз, явно е бъгнат нещо...извинявай.

# 155
И аз пробвах да продължа със следващата стъпка въпреки всичко, но не ми позволяваше, връщаше ме. Както и да е, вече пак не може да се пуска до Пловдив. Ще чакам полунощ да стане 17-ти.

# 156
И аз пробвах да продължа със следващата стъпка въпреки всичко, но не ми позволяваше, връщаше ме. Както и да е, вече пак не може да се пуска до Пловдив. Ще чакам полунощ да стане 17-ти.

Аз успях току що, оправили са проблема Simple Smile Пробвай Simple Smile

# 157
Знаете ли дали има забавяне на доставки за София? Пише, че е в процес на доставяне от седмица. Еконт нямат инфо за пратката, май с тях ми доставиха последно. Писах имейл до Икеа, но нямам отговор още, на се чудя някакво масово забавяне ли има.

# 158
Имало е инцидент с камион на Еконт
https://www.novinite.bg/articles/208695/Kamion-na-Ekont-katastro … s-shoforat-zagina
Някои момичета споделиха, че са получили съобщения от Еконт, че се извиняват, но пратката им е унищожена при инцидент и няма да я получат, обаче ставаше въпрос за поръчки от About You. Много е възможно и от други сайтове поръчки да е имало.

# 159
Имало е инцидент с камион на Еконт
https://www.novinite.bg/articles/208695/Kamion-na-Ekont-katastro … s-shoforat-zagina
Някои момичета споделиха, че са получили съобщения от Еконт, че се извиняват, но пратката им е унищожена при инцидент и няма да я получат, обаче ставаше въпрос за поръчки от About You. Много е възможно и от други сайтове поръчки да е имало.

Много тъжно, изобщо не знаех за това...

Аз поръчах след 3ти, но нямам никакво известие от Еконт, че изобщо са поели пратката, самите те казаха, че не знаят нищо, имам само номерата от Икеа и пак ще им звъня освен.

# 160

При мен се оправи частично. Все още едната врата на Платса я дава уж налична в системата, а в кошницата наличност 0. Но така или иначе за Пловдив не може да се поръчва вече, ще изчакам довечера и дано успея да поръчам всичко, че гардероба стои наполовина готов вече месец.

# 161

При мен се оправи частично. Все още едната врата на Платса я дава уж налична в системата, а в кошницата наличност 0. Но така или иначе за Пловдив не може да се поръчва вече, ще изчакам довечера и дано успея да поръчам всичко, че гардероба стои наполовина готов вече месец.

Интересно, аз точно за центъра им в Пловдив поръчах като писах. Как така за едни има слот за поръчка, за други няма... аз държах поръчката отворена и я рефрешвах чат пат, ако това изобщо е имало някакво значение. Като цяло това е безумно. Не е като склада имд а е някакъв мега малък.

# 162
Това вече е интересно, в 11:30 вече нямах възможност да поръчам за Пловдив, а в 12 при теб е станало. Освен някой да е отказал поръчка или пак грешка на системата. Клоня към второто Simple Smile

# 163
Черен петък има ли в Икеа, че не съм запозната?
И колко време се пазят точките, преди да ги нулират някой ако знае ще съм много благодарна

# 164
2 години за точките. Като се харчат винаги взимат от най-старите.

До сега не помня да е имало ЧП.

Общи условия

Активация на акаунт