🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 766
  • 863
  •   1
Отговори
# 345
Стратегически в момента е супер важно да си вземат точките при битките с ратая. Даже не мога да повярвам на глупостта им да се правят на катили сега, но ще го разберат когато хубаво загубят и ги поставят в ситуацията на подчинени на другото племе . (поне горе долу такава разбрах е наградата ). За това тук Аксения трябва да е малко по-настоятелна и да им влее акъл . Не го намирам за арогантно и дразнещо. След това ще е късно.

# 346
  • earth
Има някои научно-технически професии, които са доминирани от мъже, мъжете са свястни (в смисъл, че от тях стават добри съпрузи), но са обикновено задръстени (nerds). Жените, които си търсят мъж да се задомят трябва да търсят контакти с такива мъже. За запознанства да се ориентират към мероприятия където те се навъртат.

# 347
Альона се излага, макар че я харесвам.
Аксения - одобрявам промяната, която показват, но не мога да я харесам и то най - вече, защото продукцията й оформя положителен образ и я лансира. Всичко при нея е пресметнато. Тя има чувство за превъзходство над всички там, обаче го подтиска и се старае да не го изявява.  Просто не й вярвам на образа, така както вярвам на Веселка, Валерия и Яни.

Мажена не случайно се е издигнала до ръководител в работата си. За това се иска в повечето случаи да се нагаждаш, да се подмазваш, да манипулираш другите, да си създаваш съюзници и контакти. Оставям на страна, че изглежда е кадърен лекар, защото много кадърни нямат нужните качества да се издигат в йерархията. Когато я гледам Мажена във Фермата, виждам как е станала шеф.

Ванчето искам в отборната битка нарочно да се пусне от стълба първа, поради умора, недоспиване и недохранване. 😅

# 348
Би било логично да се пусне нарочно Ванчето и да иска да загубят. Тя знае,че старите участници искат да спечелят за да пратят Вал дуелист,което пък съвсем устройва Ваня. Дори и Вал да я избере (в което се съмнявам) ще си реди точките каквото е нейното желание по принцип.

# 349
Абе някак е хем наивно романтично , хем приятно да наблюдаваш, как един отрицателен образ преминава в положителен. Доста си почупи егото за да го постигне и , аз и признавам заслугата. От продукцията са , някак горди , че баш в тяхното предаване се случва такава метаморфоза и за това я подкрепят, не щото е Аксения. Аз лично се радвам, ако някой "лош" не стигне дъното и заоре , а смени посоката. Дано успее да съхрани тази линия , в името на добрия пример . Циника в мен , който очаква всеки момент да изплиска легена , съм му забранила да гледа , та стискам палци да се не изложи

# 350
А защо решихме, че Аксения е лоша.
Всички я нарочиха за лоша под ръководството на Камелия и съвсем естествено тя започна да им отвръща с лошо, в случая неадекватно.
Това си е защитна реакция.

# 351
Не виждам някой да твърди ,че е лоша. Докато беше ратай при новите също не беше лоша,просто беше супер неадекватна и наистина се държеше като малоумна. Обаче и тогава нямаше и намек за злоба в нея,не е лош човек определено.

# 352
Аксиния сега изглежда доста адекватно, приятна, добронамерена, разсъдлива, дори лидер... Сцената обаче, когато беше сгафила с кравата, а не отиде да види какво става, когато дойдоха лекарите, а се къпеше, ме кара да имам едно наум. Но може продукцията да не го е излъчила такова каквото е..Като изключим това, рядко говори злобно за другите в интервютата, а това е показателно..

# 353
  • earth
Обаче на мен твърде положителни образи ми стават неприятни Simple Smile

# 354
А защо решихме, че Аксения е лоша.
Всички я нарочиха за лоша под ръководството на Камелия и съвсем естествено тя започна да им отвръща с лошо, в случая неадекватно.
Това си е защитна реакция.

Визирам реакцията на зрителя . Не гледах първите 2-3 епизода(може там нещо да е сътворила), от как я гледам, грам не ме е подразнила, но мен и Хепи Ванче не ме дразни, така , че не съм критерий Joy

# 355
  • Sunshine state
Аз я харесвах и като беше при старите ратай. Не съм спирала да я харесвам. Тяхното държание беше ужасно и нетърпимо.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 21:48 от Pupitka

# 356
Аксения в един миг ме подразни, но никога не успя да стане твърдо негативна в моите очи. Харесва ми в момента и то много. Ето сега как помага на Вал, помагаше и на Ваня, проявява съчувствие. Тя иска просто добро отношение. Дори да търси лидерска позиция, то не е, за да мачка другите, а за да помага и да ги дърпа напред. Има разлика.

# 357
Шшшт, къде съ ми чехлити, ее?? Simple Smile

# 358
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Охх, разсмях се със сълзи от номерата на Ванчето. Това е първата за мен наистина забавна ситуация този сезон. Забелязахте ли нещо, докато Гиенчо виеше за чиехлите си в общата стая Laughing

# 359
Леле, тия двамата са нетърпими! И трудни за слушане!

Общи условия

Активация на акаунт