🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 770
  • 863
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Лили още Альона като отпадна се оплакваше сега какво щяла да прави, само тя ѝ била близка. После ще обвиняват с Альона другите защо са си по-близки. Тя самата не успява да се впише там, пък след предаването какво очаква.

# 331
  • Вестерос
Какви са татуировките?

# 332
По един малък Рошко, символ на Фермата Smiley

# 333
  • София
На видео ги показват, за който има инстаграм:
https://www.instagram.com/reel/CkJiDAuPw-l/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

За другите, един скрийншот, на Валерия и Нина са на врата, а на Веси и Акси - на глезена.

Скрит текст:

# 334
Лилка да не се засяга, от 100 км си личи, че не са от една кръвна група с другите. Тя е като леля им. Аз едвам й изтрайвам кахърната физиономия за няколко кадъра на вечер, а за цял ден не знам...

Добре е отговорила Аксения. Няма нужда да се излага. Но искам да видя среща между КараИван и Генчу с мъжа на Аксения Joy Да ги видя колко са отворени Joy

# 335
  • Асеновград
Хахаха Кара Иван , това ми е любимо.
 Ако има среща на ГенчУ и Иван със съпруга на Аксения , ще бъде сякаш тези двамата са яли доста сладко от рози.
Лила много дразнеща , но тя е слаб играч , ако отиде на  дуел е аут.
Харесвам си Валерия и Яни за сега.

# 336
Аз много се надявам Валерия да бъде на финал и лично тя да вземе зрителския вот, защото той има най-голяма тежест. Не знам ако стигне до финала как би се справила на игрите там. Стискам палци на нея.

# 337
Вижте снощи Валерия като се разплака и Лили, Акси и Гечо я успокояваха.Бяха до нея .Може на пръв поглед да изглежда тъпо да се разревеш от едни гръмотевици и че са ти мокри маратонките, но напрежението се трупа.А и тя явно има проблем с такова време.Тя го каза и още когато спяха под навеса. Мисълта ми е ,че все някак бяха съпричастни, опитаха се да я успокоят, никой не я нападна.А Аксения  я разкъсаха ,когато беше ратай.И освен Камелия и Маджена участваше в "заверата" , само че тя не ходи да й крие одеалото. Колко мъничко му трябва на човек?! Ниой тогава не се опита да усмири Караиван и да го накара да смекчи наказанието,  а мълчаха като....
   Аз тогава упрекавха Аксения за поведението и лекомислието,което според мен проявяше. Но сега вижда, че има отбор и осъзна, че се разчита на нея и е друга. Със или без стратегия, сега ми допада. И всичкото това нещо са го гледали съпруг, деца, родители.....Ако виждам дъщеря ми в това състояние, направо "чупя тоз тИлИвизор"  и главите на оня Иван.
   Иначе са сладки трите - Аксения , Веселка и Валерия.И Лили е далеч от тях като светоусещане. В ИГ ми излезе , че са били и в Троян , при Веселка.

# 338
  • Sunshine state
Лили и аз мисля, че с това поведение трудно пасва в такива компании. Много лелски се държи, така да се каже.

# 339
Божке, ама тя Лили била на 27 години.
А вече е направила устата си патешка.
Ми тя хепиВ. изглежда по-добре от нея.
Иначе доколкото прочетох сега в гугъл има шансове, за некой млад дедо. То има и доста младежи с пенсионерска визия за живота.

# 340
Предполагам се е коментирало вече, но ако някой може накратко да синтезира, с интерес бех прочела- какво, по ягодите, прави МаДжена във Фермата и как въобще е минала тестовете? Не ми е неприятна, напротив- с интерес бих си чепкала вълна в нейната компания, нищейки клюките за този и онзи, но не й е мястото там просто. Да не говорим, че най- вероятно и финансово не й се е отразило особено благоприятно. От друга страна пък явно може да си го позволи. Голяма загдака ми е нейното участие, признавам си.

Mажена от 1000 години изражда випаджийките, между бременности или въобще до забременяване я гледат като богиня разни и незнайни богаташи - то подаръци, то парички... дарения исках да кажа... а Иван и Андрей нали имат някаква кампания за правене на деца...

За Альона, последно да се изкажа - разсърдила се, че някъде имало направена група с име Стари герои и тя не била добавена. Понеже аз искам малко слава и прожектори върху мен ще направя група Най-глупавите хора на планетата и очаквам Радо и Гьенчо да пишат онлайн, че не съм ги поканил!

# 341
Е, покани и Альона, де, поне някой да я добави някъде...

# 342
Вижте снощи Валерия като се разплака и Лили, Акси и Гечо я успокояваха.Бяха до нея .Може на пръв поглед да изглежда тъпо да се разревеш от едни гръмотевици и че са ти мокри маратонките, но напрежението се трупа.А и тя явно има проблем с такова време.Тя го каза и още когато спяха под навеса. Мисълта ми е ,че все някак бяха съпричастни, опитаха се да я успокоят, никой не я нападна.А Аксения  я разкъсаха ,когато беше ратай.И освен Камелия и Маджена участваше в "заверата" , само че тя не ходи да й крие одеалото. Колко мъничко му трябва на човек?! Ниой тогава не се опита да усмири Караиван и да го накара да смекчи наказанието,  а мълчаха като....
   Аз тогава упрекавха Аксения за поведението и лекомислието,което според мен проявяше. Но сега вижда, че има отбор и осъзна, че се разчита на нея и е друга. Със или без стратегия, сега ми допада. И всичкото това нещо са го гледали съпруг, деца, родители.....Ако виждам дъщеря ми в това състояние, направо "чупя тоз тИлИвизор"  и главите на оня Иван.
   Иначе са сладки трите - Аксения , Веселка и Валерия.И Лили е далеч от тях като светоусещане. В ИГ ми излезе , че са били и в Троян , при Веселка.
Валерия истински се страхуваше от гръмотевиците! И в същото време беше много сладка,като паленце.Аз съм го изживявала това гръмотевици, огромни светкавици,призрачна нощ,изгоря ми сота,две твта и сега уж безстрашната,като има гръмотевици,ми идва да се скрия под ламината.

# 343
Божке, ама тя Лили била на 27 години.
А вече е направила устата си патешка.
Ми тя хепиВ. изглежда по-добре от нея.
Иначе доколкото прочетох сега в гугъл има шансове, за некой млад дедо. То има и доста младежи с пенсионерска визия за живота.
Като каза тъй, че се сетих. Ваня от предния сезон на Фермата си е намерила гадже и го раздава много щастлива в соц. мрежи.

# 344
Ох вчера или днес  дадоха някакъв репортаж  от къщата й ,новият мъж и той беше там. На мен ми дожаля за това момче

Общи условия

Активация на акаунт