🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 773
  • 863
  •   1
Отговори
# 315
Много ми е симпатична Валерия и тази седмица съм за нея, независимо с кой е на дуел. Много е естествена и бих искала да стигне финала. Има си собствено мнение и съм сигурна, че няма да позволи на никой да й се наложи или командва.
Нина също харесвам, харесвам й и изказванията, не вика, не дразни. Изобщо спокойна жена. Като Елена. Тиха водица, но и тя изпада понякога в злъчни коментари или по-скоро замаскирани, но точно насочени.
Мажена ме дразни с нагаждането й към другите, защото тази черта не я свързвам по никакъв начин с управлението на цяло отделение. Къде е силата, увереността, ръководенето?
Камелия... 🤣- най-обсъжданата жена в темата. Взела ви е ума. Не харесах някои нейни изказвания от типа на: "ако ме избереш мен, ще го приема лично" или нещо подобно. Няколко такива речи провокираха и мен да не ми е приятна. Но като цяло - жената си играе играта.

# 316
  • София
Лили пък явно се е засегнала, че с нея Акси не била приятелка (WTF) и се изцепила в стори, че:
Покрай нея имало достатъчно добри хора и Акси не била от тях (?!) и че Акси обичала само да и пее и отправя комплименти.

TuЛи,
Много хора се чудим...

Ето и анкетата от онзи ден

# 317
Тия жени са като в 1 първа група детската градина Joy Лили сигурно ревнува,че другите 4 са си станали по-близки и се е присламчила към Альона. Попаднах в ИГ ,че четирите са си направили еднакви малки татуси, та може би наистина са си станали близки приятелки

# 318
  • Пловдив
Еее чак сега гледах снощния епизод-Хепи Ванче явно е хепи само като прави мръсно на съотборниците си, дано да продължи по дълго това Simple Smile .Така някак по весели са епизодите.Най ми хареса като изпи биричката на Камелия.

# 319
Действително ни взе ума Камелия. Гледаш и се чудиш как е възможно някой да е толкова злобен, че са го изместили от първото място на ‘убавицата на формата. Камчето е - много исках, но нямах желание. Joy

# 320
Предполагам се е коментирало вече, но ако някой може накратко да синтезира, с интерес бех прочела- какво, по ягодите, прави МаДжена във Фермата и как въобще е минала тестовете? Не ми е неприятна, напротив- с интерес бих си чепкала вълна в нейната компания, нищейки клюките за този и онзи, но не й е мястото там просто. Да не говорим, че най- вероятно и финансово не й се е отразило особено благоприятно. От друга страна пък явно може да си го позволи. Голяма загдака ми е нейното участие, признавам си.
Стигнахме до умозаключението, че изражда децата на хора от екипа и затова бичи курорт в Долна Диканя, а ние й се "наслаждаваме".
Финансово не я мисля. Може да си го позволи да бичи айляк едни три месеца и да зарежда спомени.
В нейният случай важи лафа "Кеф цена няма".

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 16:02 от sineva 1

# 321
  • Другата България
Камелия “ни е взела ума“?????

# 322
Предполагам се е коментирало вече, но ако някой може накратко да синтезира, с интерес бех прочела- какво, по ягодите, прави МаДжена във Фермата и как въобще е минала тестовете? Не ми е неприятна, напротив- с интерес бих си чепкала вълна в нейната компания, нищейки клюките за този и онзи, но не й е мястото там просто. Да не говорим, че най- вероятно и финансово не й се е отразило особено благоприятно. От друга страна пък явно може да си го позволи. Голяма загдака ми е нейното участие, признавам си.
Тихо, тихо, че ще кажат, че сме злобни глигани в анцузи.
Нови приключения си търси.
Омръзнали са ѝ круизите, пътешествията. Във визитката си казва, че търси приключение и адреналин.
На мен не ми пречи.
Всеки има право да се излага по най-достойният начин, според разбиранията си.
Ама наистина какво ви пречи Мажена.
Ако ѝ бяха осигурили вип условия, да, но жената манипулира, клюкари, спи на земята, яде котоима, танцува и пее. Ми весело е.

# 323
Същи пионерски лагер от детските ѝ години! Ми приключение си е. 😆

# 324
Тъкмо щях да кажа, че докторката е като на бригада. Дано не съм само аз ,дето помня тези преживявания. Поработи това онова , яденето малко не е като у дома, спят в общо помещение, малко клюки, майтапи....
  Еми след преразказа на Дяволо, Аксения още повече плюсове трупа от мен. Браво че не влиза в тона на Альона и в обяснителен режим. А пък тая Лили , оффффффффф, много ме напряга.Седнала да шие перде,завила се с одеалцето и нарежда като стара бабка.
   За епизода - много яки кадри с физиономиите на мъжете от Новите бяха подбрали. Посмях се.
Липсват ми забавленията от по-предишни сезони.Особено Красимир и Митката.Скоро ми излезе в ИГ откъс , ако помните , дето Митката прави жестомимичен превод на Красимир. Много се забавляваха в този сезон.
   Вал, милата, истински се страхува от гръмотевиците. Познато ми е , моя близка се затваря в тоалетната,защото най-слабо ги чува там.
  От това, което виждаме , край масата по време на хранене, при старите е някак си по-спокойно и уютно. И си хвалят готвачите, което е много мило.Преди Альона, сега Вал. Дори и гурме изпълненията на Елена не могат да докарат тая обстановка.

# 325
Е, те на Елена гурме изпълненията друго докарват.

Лили верно като бабичка, от тези, по оградите дето висят, уж с мотика в ръка (при нея игла) зорлем да не пропусне кой минал по улицата и кому какво казал пътьом. И всичкото това- на фона на оплакваческия й глас. Да взима да си ходи вече.

# 326
Ей тука 3 снимчици от тихото празнуване на Аксенината победата. Лили е далеч от момичета и още като гледах ми се видя вяла, отегчена, но забравих да коментирам:
Скрит текст:

# 327
  • Другата България
Ами да, ЛилитУ е в “пенсионерския клуб“. С тази типична посърнала физиономия до Чавдар, Гечо...с техния манталитет.

# 328
Да ме прощава Лили, но така мъж няма да си намери, с това поведение на оформена стара мома.
Ванчето е шемет, все някого ще умили с тоя малоумен нрав, но Лили с тоя страдалчески вид и тон, няма да впечатли нормален. Ето, че не е вярно, че всички жени, които се правят на жертви, са обгрижвани от мъжете. Друго е това, което ги впечатлява...

# 329
Каква ли е била идеята на човека, който е издоил крава за първи път?  
The same as the man who first milk the goat ....Сега въпросът е друг. Дали собственика на кравата не дои нас ......За Валерия съм и вярвам в нея тя е моя фаворит....другите са ми кът филми от старите ленти...

Общи условия

Активация на акаунт