🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 787
  • 863
  •   1
Отговори
# 240
Предлагам следващата анкета да е на тема-  бутана ли е Аксения от продукцията? Такова прехласване от гласът зад кадър по неин адрес е рядкост, да не кажа направо необичайно. То не бяха възхвали, то не бе чудо и не само в този епизод. Но много се смях когато чух, уж безпристрастния Глас да казва, че докато Старите не могат да и се нарадват, Новите започват да съжаляват, че са я изпуснали. Седя, чакам кадър, който да потвърди думите на Гласът относно съжалението. Не пуснаха... Сега как да знам, дали Иван не се е разкаял през сълзи, а продукцията не ми го е излъчила.
После същият Глас си позволи да критикува Камелия, че не е причислила Елена към силните. Сериозно! Камелия може да си прави, каквото си поиска, но гласът зад кадър трябва да е в синхрон с това което се излъчва и поне аз не очаквам от него да изказва лично мнение или да прави свободни съчинения.

Очаквам седмицата да бъде спечелена с разгромяваща преднина.

# 241
То продукцията го е изгледала този филм, има всички записи - знае какво идва в следващите епизоди, какво се е случило до самият край... удобно правят сценария за гласът зад кадър, да излезе прав накрая.

Че всичко е преувеличено и има моменти на опити за манипулация на зрителят, е ясно, също.

# 242
Сладурът Рошко най-после осъществил лелеяната си мечта да стигне обетованата земя на отсрещния бряг и да се присъединил към другарчето си Божко. Или се е научил да плува  или са се смилили над него и са го пренесли със сала. Nerd
Божко доста е пораснал и почти е настигнал Рошко. Едно  си е  мляко от мама, друго си е шишето. Stuck Out Tongue
Ванчето с мамбите по ми харесва от хлипащата и подсмърчаща женица от предните дни. Добре гаврътна биричката на усойницата. Smiling Imp  А последната обича да си скътава нещица за черни дни.Радо беше открил скрита храна в багажа й, сега си надписала бирата, да не й я добара някой. Освен всички други кусури и дребнава еснафка ще излезе. Не й се е пиело бира, не я е оставила на другите, а си я прибрала, ако някой път случайно й се припие. Голямо егоистче е тая. То където я барнеш издиша. Ачката да гледа и да си прави изводите. Далеч от тоя таласъм, че ще му стъжни живота, като на американския пилот. Rolling Eyes
Акси фурия, отлично се представи знаеше някои отговори, на други отговори логично. Мислише, това е най-важно, не играше тото, като други. Умното си е умно.Все повече й симпатизирам.
Наистина доказва, колко е важна средата. Малко трябва на човек, една блага дума и разбиране да разцъфне.

# 243
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Aльона не е на годините на майките им. Ако помня добре е някъде на 39-40г.Още съжалявам,че си замина.Колоритна личност,каквите искам да виждам на екран.

Аксения не я харесвам.Намирам я за хитра на прозрачно ниво и манипулативна,доколкото умствените й възможности го позволяват.Сложила силиконите,разкарва ми се по зърна наистина,самочувствие до небето и го играе вечната жертва.

Я ми припомнете защо тези заветни 5 точки са им толкова важни на всички,че само за това говорят?

# 244
  • earth
Когато се надуят със силикон до пръсване, гърдите им се превръщат във футболни топки и престават да бъдат обект на сексуално привличане. Затова да си показват зърната е напълно приемливо.

# 245
  • Sunshine state
Камелия е обсебена от Аксения и сега вече съм сигурна, че се пръска от яд, че не може да й вгорчи живота.
Браво на Акси за взетата точка на куиза, много добре се представи.
Ваня прави мамби.. Оф.. 🙄
Чавдар пак взима думата и досажда с речите си. Дано Валерия избере Елена и да направи още една точка за старите.
Като си помисля, че бях разочарована в началото, че ще има стари участници. Ами то добре, че са те.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 03:26 от Pupitka

# 246
  • earth
Повечето мъже сигурно не харесват толкова неестествено изглеждащи гърди (мое мнение). Но нейният мъж може пък да харесва.

# 247
Не виждам проблем, че Аксения ходи без сутиен. За какво си е сложила силикон, да го крие ли Joy Според мен корекциите й са абсолютно премерени и в синхрон. Симона, за разлика от Аксения, се е обезобразила. И Альона и тя, за това мяза на майка им в лицето.

Иначе този пост на Альона си е чист вик за  внимание. От до сега отпадналите само Дидо ще си пее, Гуспата ще си води предаването, а другите са заминали в 9та глуха вече.. тежко е сигурно за такива самолюбиви персони.

# 248
# 249
Радо нещо спъхнат ми изглежда, дали не са му съобщили колко струва микрофона 🙂

Аксения, мамина сладка, не била само красива опаковка 🙂 Опитах да разчета някаква шега, самоирония, но не, тя е със самочувствие на красива. По-прилично изглежда от останалите жени там, и се движеше елегантно на арената, мисля, че има изящно тяло, но чак красавица , незнам. По-добре да наблегне на други свои качества.
Завиждам, то е ясно, да го напиша, преди Вие да ми го обясните. И разбира се, аз съм неземно красива, затова смея да обсъждам маймунките, дето са се цанили в цирка на Иван и Андрей.

# 250
  • София
Adoralova,
за петте точки:
Скрит текст:

Не знам каква им е драмата на Альона и Аксения. Или да кажат за какво става въпрос или да замлъкнат. Кирливите им ризи в социалните мрежи не ме вълнуват. Кажи за какво иде реч, а не говори с недомлъвки.

За епизода:
Извън теста по история нищо кой знае в епизода.
Поздравления за Акси, че вкара някаква логика. Нещо отнякъде чула, друго запомнила и това е достатъчно да се победи титан на мисълта като Генчо МВР-то.
Поредна излагация с Явашев. Станаха трима: Вачков, Марков и Явашев. Чудничко.

Валерия гравитира около избор Хепито, дано не я избира нея, защото Ванчето има много опит с битките и тя ще реди точките. Но пък ще е много изморена от две поредни ратайства, а и не виждам хъс да остане, не и е Хепи обстановката. Така че има си логика и този избор. Но все пак по-добре е да избере Елена, макар нея да я харесвам. Най-добре ще е да разкара Мажена, ама Валерия няма да иска, уви. И накрая скучната Мажена ще додрапа до финалните пресявки свежа и отпочинала. Дано не се стига до такава тъпотия ама е много реално. А представяте ли си ако някак си се добере до финал? Леле, това ще е върха просто...

# 251
  • earth
Многознайкото Чочо и водещите май объркаха корпоративни данъци и данъци върху физически лица.

# 252
Явашев?
Защо го включват в разни анкети изобщо.
Велик, колко може да е велик творец, който казва, че България е няк'ва територия на която само се бил родил.
Нека не го знаят и младите...
Изобщо не бих се възмутила заради този въпрос.

# 253
  • Вестерос
И аз не разбирам какъв и е проблема на Альона? Говори за някакви групи, манипулации, сякаш това е продължение на отдавна започнал спор.
Доколкото разбирам АКсения явно си е позволила да направи група Старите герои, в която тя е определяла кой да влиза и кой не Grinning Aльона обаче е бясна, защото за нея Аксения не била такава- стар герой, а самозванка и манипулаторка и тем подобни тъпотии. Симона се изказва и тя неподготвена..

# 254
  • София
Симона откровено злобее. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт