🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 639
  • 863
  •   1
Отговори
# 420
  • при късмета
Абе те нека си се харесват, ама и коментарите четат и то със сигурност. Не само тук.
Камелия заора дъното вчера. Като не искаш на дуел, поне в отборните битки се включвай, за тях не е нужно да си ратай. Ама не, само на думи сме. И след цялото съскане, били зад Кукото. Да бе
Обаче и Аксения направи грешка, трябваше тя да е вместо Веселка. Има най-дълги крайници като съотношение към тялото от всички жени в отбора и е лека. Ама нали е шефа тази седмица и твърдо тя решава. И на синхрона се издъни като каза, че ако никой не я бил видял за пердетата, щяла да се скътае. Ей тези неща ми пречат да я харесам, въпреки промяната у нея.
Чавдар добре се представи според мен. За Кукото и Моркова не съм се съмнявала, това беше точно неговата игра. Не е тежък и с дълги крайници.
За новите всичко сте казали. Радо да мълчи и да не се кара с никого си беше събитие. Забравиха и, че им липсват разни работи. Кукото обаче прекали с тоалетната.

# 421
  • Асеновград
Ваня трябваше да саботира играта , до вчера е плюеха ,а тя си помисли че дъжд е вали. Като заподскачала , захилена , не и идва на акъла , че като огладнеят пак ще я захванат.
Смятам че трябва да има наказание за шарканиците по тоалетната. Ако всеки започне да драска , там където му хрумне??
Веска изобщо не беше за тази игра , но и тя като децата ,вечно с пълни очи за рев , и сръдни.
Дано поне на задачите старите се справят по добре.

# 422
Хахаха, Таити, не позна, нищо общо с Камито нямам! Вие явно нарочвате всеки , който каже нещо не дотам добро за Аксито, че е Камелия! Не , не съм за щастие! Това , което писах обаче си е вярно!😜😂

Извинявам се, ако е така. Мир! 😜

Колеги и колежки - темата тук нещо яко замря.
Трябва добър и интересен каст. Трябват ни знаещи и можещи хора, качествени.
Харесвам Фермата като формат, но ми е ужасно скучно с такъв контингент хора.
Вижте в другия формат какво става - все хора с качества, професии, умения - там и скандалите са по-интересни, и интригите... всичко.

ПП: Това за мамбите и надраскването на тоалетната от Ваня ми изглежда много нагласено - като сценарий. Всъщност, много неща този скучен сезон ми изглеждат и звучат като сценарий, и то слаб.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 17:26 от Tahiti

# 423
Веселка според мен я накараха да играе. Тя не можа да откаже, въпреки че си каза, че играта не е за нея.

# 424
Ох, Камелка с какво чанте се беше спретнала?!
  Много се смях на коментарите на Финци и Яни за Моркова и съединението му с Нептун.
   За др формат - срам ме беше снощи да гледам, срам.

# 425
Тук като че ли има повече задушевност между участниците и стават някои добри приятелства.
Може и да се бъркам, не знам...

Дано си оправят каста другата година и има по-малко шуробаджанащина и кухи бройки. То връзкари винаги ще има, но поне да са по-малко. А ако направят и допълнителни награди за 2-ро и трето място, примерно 20 000 и 10 000 лв, може да е стимул за повече интересни и качествени хора да кандидатстват.

# 426
  • Пловдив
Ох, Камелка с какво чанте се беше спретнала?!

Flowers Watermelon

# 427
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Дяволо в страницата за ИВ е качил рейтингите и Фермата губи. Очаквано предвид този каст и показваните неща.
Ванчето може да не е на център, но такива игри изискващи и инат не мож я бутнат.

# 428
Доживях по-забавен и лековат епизод. Умирам от смях с Белите чорапи:
- Ваняяя, барала ли си неща от тука и да си ги носила в другия отбор?

На КараИван пастата за зъби, крема и парфюма изчезнали и някакво мазилце. На Гената чехличките. Satisfied Как да работят тези мъже, Кааак?

Мажена се самоотлъчи като опция за играч, защото е по-ниска!

Влад се слял с Нептун, а Гечката със Сатурн. Smiley

Калин за пореден път ми прави впечатление, че проявява единствен емпатия към Ванчето. Повечето подвикваха на Влад, само той застана до нейния стълб и я подкрепяше, а като се пусна той я подхвана. Съобрази се с нея и не я избра за дуелист, някакво уважение или разбиране проявява.
На трапезата трите Нови Надежди - Камелия, Елена и Мажена се центрирали като сватбарки. От двете им страни родата.

Като един гадюха ще си призная, че ситуацията с пердетата ми беше много смешна. Още повече, че Аксения сгафи и то точно пред най-работната съскаща и леко фъфлеща Лили. После Калин ги изклюкари, че пердетата им били в червено вино. Smiley Но за кой ли път Новите мъже "на гости" в къщата на Старите, а жените като заточени вкъщи.

# 429
  • Разпиляна във въображението
И Лили сгафи, че е оставила пердетата на земята. От друга страна Аксения можеше да ги вдигне преди да си сложи чашата Simple Smile Дано са успели да ги изчистят.

# 430
  • София
Забавен епизод като цяло, ама с поредна 123456789-та загуба на Старите в Отборната битка.
Те спечелиха само в първата отборна битка и след това имат нон-стоп загуби. За някои сами са си виновни, но в повече нямаха шанс, защото Новите бяха видимо по-добри.
Браво на Ваня и Влад, като Влад тук бе приятната изненада. Хепито си я знаем, жилка. Когато е най-уязвима, всъщност е най-силна и опасна!
Интересно сега ако евентуално Старите спечелят, дали Акси ще прати Вал като първи дуелист и кого ще дръпне тя? Елена или Хепито, ама май ще се откаже от Хепито (и по-добре). Но пък сякаш Елена изобщо не я коментираха като избор. Акси каза, или Мажена или праща Хепито първи дуелист.
Браво и на Чочо, не се съмнявах, че ще издържи дълго, той е голям инат.
Веселка не бе правилния избор, но като цяло Старите нямаха реални шансове. Единствения им сигурен шанс бе Валерия, но явно я пазят за дуела в събота. Ако обаче пропусне дуела, това ще им е нова и поредна груба тактическа грешка!

Камелия не се скатава от отборните дуели. Няма как да е всяка седмица. Редуват се като цяло. Камелия имаше сериозен принос в три от победите на Новите.
А че се пази от ратайство и първи дуелист съм съгласен с вас и съм го писал вече. Но така тя много си съхранява силите, а това е много важно за втората фаза от играта.

Казах ли колко много ме дразни гласът зад кадър и как непрекъснато тийзва някакви неща и ни дава уклон? Супер дразнещо е. Все едно самата продукция непрекъснато дава спойлери. Абе спрете се бе хора. Дразнещо е.

# 431
  • Вестерос
Хайде да не сравняваме с други формати. Не всеки ги гледа, лично спрях, защото са ми безинтересни, а че били с професии, както се писа по-горе се смях.

# 432
И Лили сгафи, че е оставила пердетата на земята. От друга страна Аксения можеше да ги вдигне преди да си сложи чашата Simple Smile Дано са успели да ги изчистят.
Комично се получи, за мен, че и двете си бяха виновни. Simple Smile
Тя чашата си е била там, но Аксения с крак я бутна и стана то каквото стана. Smiley Знам колко труд им коства на Лили и Веси, но гледам и си казвам, ей тая пуста Ферма само и само да отчетат дейност с какви неща ги карат да се занимават, че да има с какво да ни забавляват. В живота ще махнеш с ръка, ще купиш нови пердета, ще изпереш с препарат, а там една умилителна драма настана от която зависи дали ще имат боб и ориз.
Аксения после в коментара разбах, че не да се измъкне от отговорност, а че точно при Лили се е случило и знае какво натякване я чака.
Иначе са прави повечето отбелязали, че тази седмица Фермерката си почива май-май и си пие победното винце. Като цяло нямат много задачи, гледам с люлките са напреднали, но не ни показват майсторенето, пода са си направили в лятната кухня и парапета.

# 433
  • Sunshine state
Не знам, ама на мен никак не са ми забавни "мамбите" със скритите вещи на ХепитУ. И то не защото ми е жал или нещо подобно, просто не ми е смешно. И тия драсканици по тоалетната..  То тя няма и особено чувство за хумор, де. Гуспата е по-забавен от нея при номерата.

# 434
  • Другата България
“Край бате. Тоя се сля със Нептун. Отекооме.“
Ама беше прав Финцака,
“Само вижте Мажена, колко е сексуална“ - Влад.
Преди това пропуснах навряния гол з@дник на...Радо/Иван във физиономиите на зрителите.
Пропуснах го и като визия, и като коментар. Брутално противно.

На Веси ѝ навряха това висене на тоя кол. Аксения го направи, на Веси просо ѝ беше неудобно да откаже.
Не подходи правилно Аксения, много фелдфебелски го раздава. Типичен началник, не се прави така.

Според мен заради представянето на Ванче на тази битка Валерия ще се откаже да я избира.
Залагам на Елена.

Общи условия

Активация на акаунт