🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 558
  • 863
  •   1
Отговори
# 810
Доволна съм,Елена трябваше да си ходи

# 811
Почти без промяна
++
Валерия, Яни (Стари герои)

+
 Веселка и Аксения в този ред (Стари герои)

=
Лили, Чочо, Финци, Гечо и Нина (Стари герои)
Радо, Калин, Влад и Хепи Ванче (Нови надежди)

-
Иван, Камелия, Евгени и Мажена (Нови надежди)

Отлично представяне на Елена. Лошо подредени точки и надценяване с Алманаха. Отиде си Елена, а Маженка се  е закотвила, с топ не могат да я помръднат.
Радвам се за Вал. Тя ми е фаворита заедно с Яни.

# 812
Макар да съм доволна от изхода на дуела, самият той никак не ми хареса заради естеството на игрите, което за малко да изяде главата на Валерия и ошашавената, едва промъцваща кошута Елена да се върне като победител. Хем ми се стори много кратък, хем хаотичен, за пръв път от началото на сезона оставам с такова усещане.

Според мен Ваня няма да свали робата и идната седмица, все пак е в отбор с топ отмъстители. Оттук чувам вече потропващия по плаца шефски чепик на Камелия, която, видяла се в малко власт, ще се опита да въдвори ред и справедливост.

# 813
  • Стара Загора
Тъй като новите "надежди" не влагат много мисъл в решенията си определено очаквам да пратят отново Ваня ратай. Нооо аз никога не познавам по принцип. Grinning

Много харесвам Валерия. Елена даже няма да забележа че я няма.

# 814
Много съм доволна, че Вал би. Силите и бяха на около 60% сигурно, болеше я ръката още отначалото на ратайството и на първата битка още се доразби, според мен. Но съм доволна. Елена още предния път спечели на абсолютен късмет. Хайде, другата седмица да взимат 5тата точка старите и да се свършва. 😁

# 815
Интересно ми е кой ще е ратай при новите.
Залагам за хеттрик на Ванчето. Но се надявам новите да се усетят,че с поредно пращане в обора ще я направят жертва, което от тяхна гледна точка никак не е хубаво заради вота на зрителите. Но не съм сигурен, че някой ще се замисли за това, доста са първосигнални повечето от тях.
Иначе в анкетата отбелязах сгрешеното точкуване на игрите от Елена, но без това да окаже влияние на изхода от дуела.

Като гледам сега резултатите от гласувнето, не се деля от мнозинството за това, че дуела беше приятен за гледане и за бъдещото ратайство на Веселка.

На двата ми плюса е Бентлито, което вече е Валерия, а не Бентли.
Ако не е финалист ще съм за "Ох на дядя". Но само в случай, че Валерия не е на финал.

Продължавам да се чудя Мажена какво прави още вътре. Безполезна е за Фермерите, безполезна е и за Продукцията. А според мен ще остане и за следващата седмица при така стеклите се обстоятелства. Което е пълно безумие.

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 01:35 от Bengun

# 816
Маджена е като Коцето от миналия сезон. Пазят я максимално до края , за да  може тази която си я избира да има сигурна победа и така с малко излизания на дуел направо за финал да е.

# 817
Маджена е като Коцето от миналия сезон. Пазят я максимално до края , за да  може тази която си я избира да има сигурна победа и така с малко излизания на дуел направо за финал да е.
Демек, за Камелия.

# 818
Демек, за Камелия.

A и е глас при избор на ратай.

# 819
Маджена е като Коцето от миналия сезон. Пазят я максимално до края , за да  може тази която си я избира да има сигурна победа и така с малко излизания на дуел направо за финал да е.
Демек, за Камелия.
A и е глас при избор на ратай.
Да, така е. И за лесния противник, и че е гласоподавател. Но въпреки това много ме дразни такова мишкуване и от двете страни - и от страна на Мажена, и от страна на фермерите.

# 820
Дано някой скоро отстреля Мажена  защото не заслужава още да е там.

Много ми хареса Вал и дуела й. Вижда ми се пораснала и помъдряла.

За Иван, много черен ми се струва, дали не е от ромски произход или дали пък няма някоя арабска жилка?

# 821
  • Sunshine state
Много се радвам, че Валерия победи.  Мисля, че Елена ще предложи Камелия за фермер и Ванчето отново ще ходи ратай. 🥶

# 822
  • earth
Аз пък отсега нататък съм за Манджена да остане колкото се може по-дълго. Хак им е на тия, които са я вкарали, и на тия, които я защитаваха в началото.

Мажена на финал!

# 823
Аз пък отсега нататък съм за Манджена да остане колкото се може по-дълго. Хак им е на тия, които са я вкарали, и на тия, които я защитаваха в началото.

Мажена на финал!
Абсолютно! Не е луд, този който яде баницата, а този който му я дава!

# 824
Радвам се, че Валерия победи, но тя изобщо не е това, за което я представяте някои като сила и способности. Като добавим реването, драмите и вайкането как ще си наруши морала...Да не говорим, че имаше голяма доза късмет и Елена имаше всички шансове да я бие ! Което лично мен ме изненада много неприятно ! Наистина ако Елена си беше наредила добре точките, Валерия можеше да си замине. Единствено във битка 3 имаше категорична победа. В битка 2 Елена я размаза буквално.  Може би затова Вал рева толкова много преди дуела, защото всъщност знае, че не е  толкова силна, колкото очакват от отбора й. Валерия ми е фаворит, заедно с Яни и Веселка, но след последната седмица ревове от ратайството, рева че вали, а тя е в обора, рева за избор на дуелист, рева и тя не знае за какво, ами сори, но тя въобще не ми прилича на кален спортист.  Това, което виждам не ми харесва, защото според мен Камелия е много, много по - силна от Валерия и ще я бие.

Общи условия

Активация на акаунт