💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 136
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 105
Гого, ако си стоял толкова време с главата надолу предполагам ти е дошъл акъла и си започнал да ядеш кисело мляко 🤣

# 106
  • София
Относно Алекса. Може би щеше да е по-симпатичен на хората ако бе влязъл без Елица и ако държеше един профил.
Той е с профил на герой, но се държи като злодей, което е абсурдно. Едно говори, друго върши. Популист и мери с двоен аршин. Освен това влиза рязко на малки момчета и момичета.
А това с томахавката изби рибата. Толкова власт в един човек също е абсурдно. Без значение в случая, че е Алекса. Който и да е. Обаче те точно на него му я дадоха, като идеята е да спаси скъпоценната си пандичка. Поне това му намекна Димо.
Представете си следния сценарий. Участник А има томахавката (безумен елемент вкаран от Фродо), а участник Б, който е ходил на сумати номинационни битки и има една камара заслужени грошове ги е изхарчил за да се спаси (с допълнителни гласове на съвет) и изведнъж, бам съвета приключва и участник А вади томахавката, бам -> Довиждане. Безумие!
Относно комплексността на Алекса. Да, силен е. Борците са животни, тук две мнения няма. Но не може да плува, като риба на сухо е. Така че няма как да е в никакъв топ, камо ли в този толкова силен сезон.
Освен това загуби от Фифо, Зори и Вики ; после загуби и от Чакалов. 2 пъти губи, но още е в играта?!?! Че дори има 250 гроша и томахавка. Ето това само в продукция на ТЪПарев може да го има, за това и никой не им вярва.

# 107
Към участниците от минали сезони, които не биха се впуснали отново в ИВ, бих добавила и Веско Панчев.

# 108
  • София
Вики още е в играта явно... 😮🤐

Мишето за съюза на Жени с Фифо и за скоковете с парашут

# 109
Чак сега видях че имаме нова тема. Благодаря за което. За мен най неприятният участник си остава Джаферович. И Елица.

# 110
Днес тъкмо излезе разпределението между БНТ и каналите на Нова за излъчването на мачовете от Световното по футбол. По основния канал NOVA има мачове от Световното в 21:00ч. на 28.11, 01.12 и 02.12. Предполагам всичко това означава, че ще имаме ранен финал на Игри на Волята - още в петък, 25.11. Т.е. 4 седмици с по 2 племена(с по 2ма отпадащи) и финална седмица от 21-25.11. с осмина финалисти.

# 111
Ох, чак сега се включвам, но искам да кажа че темата за пореден път изглежда уникална! Толкова труд и старание!

Няма да се изненадам, ако след време на терена Ралица каже: "Ако искате да знаете кой участник е с най-много битки, кой с най-много победи и кой не е свършил нищо, посетете форума на БГ Мама" 🤭

# 112
Страхотна тема отново.👏
   Оформление, статистика,полезна и забавна информация..УАУ 😃
   Diavolo само да вметна ( незнам дали е важно, но беше писал да споменаваме , ако видим), че на играта с трупите, едната талпа не беше 70 кг , а 75 кг.
   Иначе за анкетата ,гласувах за класически all stars. Бих гледала също нови срещу стари , но не виждам как биха ги разделили в три отбора.
   Пожелавам приятна седмица на всички. И дано да е изпълнена с по- малко обиди.😁

П.П. И специални благодарности на Алия за снимките с коментари към тях на Гого.

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 15:41 от Joy 05

# 113
Абе, аз малко да сменя темата и да задам едно въпросче, на което ми е интересен отговора 😅 Предполагам, че поне някоя дама от тук е писала на някой от любимците. Абе интересно ми е тия хора отговарят ли на такива като нас 🤣 имало ли е някоя “целуната от съдбата” дама ?
Как ли пък не да пиша на някой 🤣 Ако е писано те ще ми пишат 🤣🤣🤣

# 114
# 115
Много, много интересно... Джаферович нали беше във възторг от Алексата, премрежваше поглед и изричаше "Това е истински мъж!"
Пък сега подигравки...цццц.....Някой е влязъл остро май. Дали Джаферката и Алекса не са влезли в остра конфронтация като водачи на съюзи напред в играта?

# 116
  • София
Как гласувах:
Аз съм за любимото си: Герои срещу злодеи все със стари и любими на нас звезди от предните сезони.
-
Глас за Жени, Алекса, Жорката, Фифо и Илиян за героите на седмица 7 ; ако трябваше да избера само един човек, мхмхмхм сложна работа много, пфф не знам хора, може би Георги все пак. 2 победи имаше в елиминации, емиии.
-
За капитани: Елица ; Лефтеров ; Гого
Ралица има рожден ден и мислех, че ще и дадат капитанство заради това, че всички я харесват, но според мен Жени ще иска двата гласа да си при тях на всяка цена и правилно.
-
Вики

# 117
  • Другата България
Ния, снимката е качена от Аспарух преди 7 седмици. Кога е правена обаче - . След като Зори съобщи в стори, че с Гошо са се познавали преди формата, а Мирела - с Илиян, и с него, то за мен нещата лека полека се напасват, в смисъл - всеки с някого се е познавал преди формата, по време на формата, след него....
Ето още малко от Аспарух.

# 118
  • София
Коментират последните събития от ИВ в 'На Кафе'

# 119
Скрит текст:
Хах, така е наистина. Аз не разбирам от зодии и това с тези на играчите е просто закачка, чисто любопитство. Единствено лъвове ме интересува кои са, защото така си обяснявам някои от постъпките им, по мога да ги разбера и определено има черти, които са абсолютно характерни.

Нямам антипатичен участък,  като си помисля, че всеки е приел това приключение, боли го, изпитва трудности, някой отвън го обича и мисли за него и някак...за всеки мога да кажа и нещо положително, и нещо отрицателно - както е и в живота.

За капитан Лефтеров за жълтите, като уж по-неутрален, но ние вече знаем Imp
За сините Гого, пак властта остава в голямата коалиция, но е по-приемлив вариант за малцинството Мани и Фейгин.
При червените толкова се овъртяха нещата, че там вече и те не знаят какво се случва - предполагам Зори. Жените държат юздите, особено в случай на присъединяване на нови членове е хубаво да имат предимство с два гласа повече.
Реално един капитан ще е доста ощетен, губи двата гласа, губи и възможност да спечели нещо за себе си.

И сега отиваме до един ключов момент и едно дребно допълнение.
Първо - новите попълнения от разпаднатото племе ще получат ли имунитет?  В първи сезон нямаха, в трети имаха, във втори не си спомням.
Ако имат ще е супер за тях, защото първо, че са защитени, второ могат да добият представа какви са настроенията в оригиалното племе и бързо да се прегрупират, коалирайки се с номинираните, ако някой от тях се върне след елиминационна.
Ако нямат - скучничко, първите номинирани са ясни.

И второ ще има ли антураж?
За тези, които не са гледали предишни сезони, когато двама отиват на битка, то те могат да си изберат съотборник, който ще се изправи в кратка битка с другия помощник и може да спечели предимство за своя човек и ако не се лъжа дребен грош за себе си.
Всеки ще иска Гого или Фифо за антураж. ;D

Общи условия

Активация на акаунт