💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 106
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 90
На мен ми е странно, че в повечето селекции за отбори Ол Старс на съфорумците не присъства Алекса. Колкото и да ни антипатичен, не можем да не признаем, че е доста силен, комплексен играч. Даже за мен за този сезон е в топ 3, след... е, знаете кои двама (то положението стана вече "да не споменаваме напразно името Божие" Smile). Та гледайте кво нещо са емоциите - замъгляват трезвата преценка Bowtie Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 91
Напълнп нормално като знаеш, че сред твоите нямаш шанс, да търсиш другаде. Дето се вика, и пак да нямаш шанс, в по-лоша позиция няма да си Joy

И аз това казвам, от това по-лошо няма накъде - визирам Мани и Фейгин , овиквани, психо-атакувани, аутсайдери в един отбор. И без саботаж като нямат мотивация да играят с тези хора,за които са "утайки" и "мишки" , резултата ще е общо взето същия.

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 13:48 от araselia

# 92
Напълнп нормално като знаеш, че сред твоите нямаш шанс, да търсиш другаде. Дето се вика, и пак да нямаш шанс, в по-лоша позиция няма да си Joy

И аз това казвам, от това по-лошо няма накъде - визирам Мани и Фейгин , овиквани, психо-атакувани, аутайдери в един отбор. И без саботаж като нямат мотивация да играят с тези хора,за които са "утайки" и "мишки" , резултата ще е общо взето същия.
Господин “утайка” и “мишка” си тръгна 🤣 Защо да нямат шанс? 🤣 С Вики мисля човек може да се разбере 🤣 Просто в разговор с нея само кимаш и всичко е точно 🤣

# 93
Да де, "Аз казах" е положението при Виктория Simple Smile

За довечера въпроса е кой ще се разпадне - сините или червените, 90% залагам за сините , по-слабички са.

Аз не съм гледала снимката, и сигурно звуча нелепо

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 14:10 от araselia

# 94

Господин “утайка” и “мишка” си тръгна 🤣 Защо да нямат шанс? 🤣 С Вики мисля човек може да се разбере 🤣 Просто в разговор с нея само кимаш и всичко е точно 🤣
[/quote]
 И я хвалиш, не забравяй Joy Спомени 2 пъти колко е комплексна, пък кви пъзели решава, които неделчо би  гледал , като теле в железница...и край (а в превод -колко е комплексирана, а телето в железница е именно тя )

# 95
Довечера ще е малката кулминация на предаването Sweat Smile

Мисля ,че гледаемостта ще е 100 %. Разпадането на едно племе и как ще се понасят после някой играчи при преместването Sweat Smile Няма да издавам повече ,но обезателно ще има и лайф след предаването . Sweat Smile

# 96
Не искам да оправдавам Виктория със зодията и, и попринцип не вярвам много в тези неща, обаче всички лъвове, които познавам са непоносими в това отношение - вечно прави, да му кажеш нещо наопаки следва скандал, умре си да го хвалиш и направо ако си умел ти става като памук в ръцете. Че и вкъщи си имам един такъв. Струва ми се абсурдно да има такива астрологични влияния, ама наистина всички лъвове, които познавам са такива и гледам да си спестявам споровете, доколкото мога. Поне бързо им минава след като запалят. Joy

# 97
Не искам да оправдавам Виктория със зодията и, и попринцип не вярвам много в тези неща, обаче всички лъвове, които познавам са непоносими в това отношение - вечно прави, да му кажеш нещо наопаки следва скандал, умре си да го хвалиш и направо ако си умел ти става като памук в ръцете. Че и вкъщи си имам един такъв. Струва ми се абсурдно да има такива астрологични влияния, ама наистина всички лъвове, които познавам са такива и гледам да си спестявам споровете, доколкото мога. Поне бързо им минава след като запалят. Joy

+1 - и аз си имам - и в къщи , и на работа - не носят на майтап, но пък с другите може да се бъзикат. И да, бързо им минава,нищо не е станало, все едно не са те навряли в миша дупка, трябва да си благодарен, че пак са благоразположени към теб Simple Smile .

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 14:29 от araselia

# 98

Мисля ,че гледаемостта ще е 100 %. Разпадането на едно племе и как ще се понасят после някой играчи при преместването Sweat Smile Няма да издавам повече ,но обезателно ще има и лайф след предаването . Sweat Smile

Защо лайф? Какво толкова ще се случи. Това все пак е игра. Не е от национално значение.
Ако толкова ги интересува мнението на зрителя щяха и по друг начин да избират победителя.

# 99
  • София
Благодаря за новата тема!

За капитани гласувах за Лефтеров - не мисля, че ще рискуват с Жени, ако все още не е ок да играе, нито с Ралица.
Много непопулярно, но при червените си мисля за Георги, ако се надяват, че ще дойдат нови играчи, един вид да опитат да го привлекат към тях, с този жест на доверие.
При сините се чудех между Алекса и Гого, но заложих на Гого. Мани и Фейгин няма да си дадат гласа за друг, а Виктория не е глупава и го знае, така че може да решат да заложат на еднолично избран капитан.
За антипатични с две ръце за Алекса и Виктория.

За довечера, ако се разпаднат сини или червени, очаквам жълтите да са 2ри,за да дръпнат само 2ма при тях. Така ще се спази любимото на продукцията равенство. Другият вариант е разпад на жълти, но за него не искам и да помислям. Възможно е разбира се тази година да не са по равен брой в двете племена, но тогава очаквам да има пленяване на играч скоро.
Забравих за първите въпроси от анкетата - нови срещу стари - най-логично ми е, не ми се вярва толкова много, че и добри от участвалите да се съгласят отново да се подложат на това, така че да има хора и за 3те племена.
За втория въпрос - Филип и Илиян. Мен тези два хода най-много ме впечатлиха.

# 100
Благодаря за темата!
Аз също обявявам предизвикателство "300 страници ". Grinning

Гледа ми се класически ОлСтарс.
За играч на седмицата грасувах за Мира и Фейгин.
Капитани- Миро Фифо, Алекса.
Най- антипатични: Джаба, Елица, Зорница, Мирела.

# 101
  • София
На мен ми е странно, че в повечето селекции за отбори Ол Старс на съфорумците не присъства Алекса. Колкото и да ни антипатичен, не можем да не признаем, че е доста силен, комплексен играч. Даже за мен за този сезон е в топ 3, след... е, знаете кои двама (то положението стана вече "да не споменаваме напразно името Божие" Smile). Та гледайте кво нещо са емоциите - замъгляват трезвата преценка Bowtie Stuck Out Tongue Closed Eyes

Е колко да е комплексен като в многокомпонентна битка загуби от две жени. Айде Зори си е атлет и отличен плувец, но загуби и от Виктория, която не блести с комплексност.

Дори в този сезон далеч пред него е Валери, Чакалов, май и Лефтеров и Георги.

Освен ако тепърва не блесне с някакви постижения той си е посредствен играч, който компенсира с хъс, псувни и популистки речи.

А, да, и изпъква на фона на Цецо и Касим от неговия отбор. Затова според мен е измамното усещане, че е силен. Просто е по-добър от най-слабите мъже във формата, двама от които са в неговото племе.

# 102
Хах, така е наистина. Аз не разбирам от зодии и това с тези на играчите е просто закачка, чисто любопитство. Единствено лъвове ме интересува кои са, защото така си обяснявам някои от постъпките им, по мога да ги разбера и определено има черти, които са абсолютно характерни.

Нямам антипатичен участък,  като си помисля, че всеки е приел това приключение, боли го, изпитва трудности, някой отвън го обича и мисли за него и някак...за всеки мога да кажа и нещо положително, и нещо отрицателно - както е и в живота.

За капитан Лефтеров за жълтите, като уж по-неутрален, но ние вече знаем Imp
За сините Гого, пак властта остава в голямата коалиция, но е по-приемлив вариант за малцинството Мани и Фейгин.
При червените толкова се овъртяха нещата, че там вече и те не знаят какво се случва - предполагам Зори. Жените държат юздите, особено в случай на присъединяване на нови членове е хубаво да имат предимство с два гласа повече.
Реално един капитан ще е доста ощетен, губи двата гласа, губи и възможност да спечели нещо за себе си.

И сега отиваме до един ключов момент и едно дребно допълнение.
Първо - новите попълнения от разпаднатото племе ще получат ли имунитет?  В първи сезон нямаха, в трети имаха, във втори не си спомням.
Ако имат ще е супер за тях, защото първо, че са защитени, второ могат да добият представа какви са настроенията в оригиалното племе и бързо да се прегрупират, коалирайки се с номинираните, ако някой от тях се върне след елиминационна.
Ако нямат - скучничко, първите номинирани са ясни.

И второ ще има ли антураж?
За тези, които не са гледали предишни сезони, когато двама отиват на битка, то те могат да си изберат съотборник, който ще се изправи в кратка битка с другия помощник и може да спечели предимство за своя човек и ако не се лъжа дребен грош за себе си.

# 103
В моя случай май нещата са наопаки 🤣 За съжаление в мен се борят две личности (чувам как психиатрите във форума отварят бележника 🤣). Значи хем трябва да се абстрахирам от външния вид на хората и да ги приемам само на база качества, хем е много трудно 🤣. Ако Алекса не беше толкова сладък всичко би било по-лесно 🤣. Щях да виждам само недостатъците му и всички щяхме да сме щастливи 🤣.

Фифо също на моменти ми идва в повече с неумението му да губи и подценяването на жените, но като се усмихне със зелените си като река Амазонка очи и забравям, че съм била подценена 🤣. Генчо пък като му чуя сладкия харманлийски акцент 🤣 (от който половината неща не му ги разбирам 🤣) съм готова да му простя грешките 🤣.

На Жорко, който е хубавец как да му се ядосам като от него чувам само тракането на вилица в чинията 🤣.
Чакалчето с тези ококорени очички и плаха усмивка също е голям сладкиш и това, че Гого не му е фаворит скоро ще му го простя 🤣. Но не сега 🤣.

Външният вид много пречи на трезвата преценка 🤣 Ако ме видите мен в лице съм същинска сестра на Клаудия Шифър 🤣🤣🤣, но в душата - демон 🤣

# 104
Абе, аз малко да сменя темата и да задам едно въпросче, на което ми е интересен отговора 😅 Предполагам, че поне някоя дама от тук е писала на някой от любимците. Абе интересно ми е тия хора отговарят ли на такива като нас 🤣 имало ли е някоя “целуната от съдбата” дама ?

Общи условия

Активация на акаунт