💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 124
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 75
Аз съм от хората, които не искат да знаят спойлери. Опазих се от тази прословута снимка. Но, четейки вчера и днес новини, чета две заглавия - Джаферович до къде стига и днес кое племе ще се разпадне, кой къде отива. Честно, не разбирам смисъла да се пишат по този начин.
Продукцията е за линч.

# 76
  • Другата България
Аз и вчера писах, твърдо съм ЗА “Нови срещу стари“, ще ми е интересно да гледам такъв сезон.
Мислех да дам гласа си за Евгения като най-неприятен участник и Фифо като играч на седмицата, но се отказах, след като видях, че така или иначе водят в класацията и без моя глас. Никаква изненада. Blush Поне до момента.
Но и Георги и Мира получават адмирации за представянето си през изминалата седмица, Мира основно заради стратегическия си ход.
Елица не мога да я сложа в графа “антипатични“, заради представянето ѝ на терена. Поради същите причини това не мога да направя и с Алекса.
Чакам с нетърпение да мине довечера, за да мога да коментирам най-после спокойно, заради .....снимката. Sunglasses
И една снимка, която за пореден път потвърждава това, което съм писала многократно - всеки с някого се познава в този сериал, независимо от кой сезон са контактите. Важното е да ги има.

# 77
  • София
Леле, колко много сте изписали, уф. 🙄

Още снощи се сетих ама вече бях легнал да спя и бях много уморен, не ми се ставаше. Та, допуснал съм сериозен пропуск, така е като се правят дълги анкети по нощите.
Липсва Жени като номинация за герой на седмицата. Добавил съм я на-долу в анкетата. Има опция изтрий глас и да се гласува отново, за който иска!
Също така и един по-малък пропуск от моя страна. Обикновено когато задавам въпроса за антигероите, винаги слагам отметка, 'нямам антипатични участници', този път я бях забравил. Добавил съм я като опция!
Общо имате 10 гласа: 4 гласа за 'анти' / 3 гласа за капитани / 2 гласа за герой на седмицата / 1 глас за желан формат за Ол Старс.
Това герой на седмицата го взех назаем от Надкаста на Джаро и Дечо. И е много хубава идея, жалко, че никой от нас тук не се сети. Изтървахме 6 супер седмици, ама ядец. Те и надкастърите са се сетили чак сега, пф.

Lys Bleu,
Всъщност си има 2 опции за герой на седмицата. В скоби след въпроса пише '2' гласа. Може би не си забелязала.
Има опцията да си изтриеш гласовете и да гласуваш отново. 😊

Ghost Quartz,
Ами няма ги видеовизитките в официалния им сайт (сигурно им тежи на сървъра, хаха, аматьори), кото е скандално. В официалния сайт за Фермата си ги има, както и трябва да бъде.
Във Вбокс7 ги има видеовизитките, ама ги няма резервите, което е малоумно.
Евентуално мога да ги добавя за новата тема, ама не знам дали ми се занимава, защото липсват видеовизитките на всичките 30 участници.

Aaliyah13,
Аз си я имах вече тази идея още от началото на седмицата и даже вече си бях приготвил колажа, ама като видях твоите снимки ми харесаха повече от първоначално избраните от мен и просто ги смених, а иначе ето какъв бе предния вариант за тапет на темата. 🙂

# 78
  • София
Merri_An, откога е тази снимка, стана ми интересно дали наистина се познават. Това е пред бара на Джаферович, ако е нова, може и сега да са се запознали, там се събират от различни сезони, но ако не е, е ясна работата.

# 79
Не знам, но дано Вито сам си наложи вето на всякакви участия. Такъв гаф не е имало досега и никой не може да ме убеди, че е било умишлено. Интересно ми е някъде коментирал ли е защо се е получило така.
Както и да е било, каквото било - днес започва нов етап.

Ол старс би било интересно, но след поне още 3-4 сезона, малко поне да ги позабравим участниците. Неделчо ще е 100 процента поканен - интелигентен и комбинативен, идеален е за продукцията, а и с популярността, която има ще е още по-желан кадър. Някои участници ще понатрупат годинки, но Стоян беше около 50-те и беше много добър атлет, така че ще им бъде стимул да се поддържат.

Дяволо, тук имаше много добро предложение на  корицата следващата седмица да застават изявените герои през седмицата, та бяхме много близо до тази анкета, но хегемонията на Гогомамия надделя Joy

# 80
  • София
Много ясно, че няма да има саботажи.

И ти си прав, с това промо...

# 81
Тъй като Еми спи, аз ще кача сладкиша и в новата тема 🤣

Ех, Гого 😍 Ако и панталончето беше бяло всичко щеше да е топ 🤣 Но пък щеше да урочасаш 🤣 Тъй че така си добре 🤣

# 82
  • София
Ново предложeние за корица за другата седмица - Евгения, Алеко и Виктория. Няма какво да се обърка Grinning

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 13:23 от Mandalorian

# 83
  • София
Не знам, но дано Вито сам си наложи вето на всякакви участия. Такъв гаф не е имало досега и никой не може да ме убеди, че е било умишлено. Интересно ми е някъде коментирал ли е защо се е получило така.

Не, когато някой от фирмата на Тупарев направи гаф винаги се замита и никога не се дава гласност за нищо.
За контрапункт ще дам Иван и Андрей и по-специално Иван. Много открити са с феновете, често отговарят на въпроси. Иван даже пише в темата за Фермата. Ако някога сгафят с нещо му се дава гласност. А И/А не са по-малки продуценти от Тупарев.

Ами не, гаф е и то голям. Няма причина да правят умишлен гаф. Няма да спечелят от това, само ще загубят. А и олекват имиджово.
Относно лайфовете. Трябва да има контрол от продукцията. Задължително човек от продукцията да гледа лайфа и ако има спойлер да се санкционира парично участника. Ако не могат да си владеят емоциите, то тогава да не се излагат и участват в лайфове. То не е за всеки това...
Видеото веднага бе свалено от екран. Изчезна от сайта на Нова, не се качи изобщо в Ютюб канала на 'На Кафе'
Това доказва, че е гаф. Само че много хора явно са направили скрийншотове на снимката, само и само да пуснат първи спойлера. Някои хора от това живеят. Да пускат спойлери и да развалят кефа на хората. Аз такива хора директно им зашивам доживотен БАН от форума ама нямам тази власт.

# 84
Аз нямам антипатичен участник и никога не съм имал. Явно съм имунизиран против такива чувства. Може да ме подразни временно някой с определена изява, но това не значи че и занапред ще ми е анти. Не обичам скучни играчи и такива винаги ги искам вън, колкото се може по-бързо, но пак не мога да кажа, че изпитвам антипатия. Stuck Out Tongue

Май е време за прогнози за довечера. Trollface При положение, че две племена искат да саботират, ще е направо срам и позор за Безстрашните, ако те се разпаднат. Smile Прогнозирам, че те ще победят и ще избират първи. Разпадат се Непобедимите. Аргументът ми е, че от промото се видя в битката довечера ще има доста силови елементи - дърпат нещо от водата, после бутат нещо като каручка(или там каквото беше) в пясъка. Демек трябват силови играчи, а при червените имменно те ще саботират, докато сините ще компенсират по-лесно саботаж от най-слабите си чисто физически играчи - Мани и Фейгин.
    След разпада на червените, прогнозирам следното разпределение:
    Безстрашни избират първи като победители и взимат Генчо, заради физическата му сила.
Супергерои взимат Елица, защото......абе нужно ли е изобщо да обяснявам хехе Trollface
Безстрашни взимат Зорница - тук виждам опция да се вземе Георги, заради качествата му, но стратег като Жени, ако е толкова добра колкото я изкарват, би трябвало да го скипне и да си вземе Зори. Тя е разбрала, че Генчо и Георги ходят на номинации и това осначава, че най-вероятно са си партия срещу трите жени. Т.е. ако вземата Георги, той директо ще си играе с Генчо и оттам, дали с Фифо или при евентуално отцепване на Мишето и Ралица, може да се свормира опасна коалиция срещу нея. Докато със Зорница, тя знае че двамата червени идващи в племето й са по-скоро врагове и цялата й игра ще е доста по-лесна.
И така последните двама неизбрани Георги и Мира отиват при Супергероите, за да станат двете племена с равен брой играчи.

# 85
Ново предложние за корица за другата седмица - Евгения, Алеко и Виктория. Няма какво да се обърка Grinning
Трио най-неприятни ...
Трио зло...
Трио антипатия...

# 86
Влизам да припомня само приказките на Алекса при първата му битка при симите, когато нападна Аспарух и другите мъже при червените.
-Каква е тази тактика първо да гоните малките момичета? Аз ще излизам за всяка моя девойка, за всяко момиче.

А сега Мани и Фейгън са черни и се мъчем да ги изпратим моментално към Арената....

# 87
Влизам да припомня само приказките на Алекса при първата му битка при симите, когато нападна Аспарух и другите мъже при червените.
-Каква е тази тактика първо да гоните малките момичета? Аз ще излизам за всяка моя девойка, за всяко момиче.

А сега Мани и Фейгън са черни и се мъчем да ги изпратим моментално към Арената....
Както каза Туджаров в последния лайф - досега не е имало такъв играч като Алекса! Той е способен в рамките на час кардинално да си промени възгледите и точно толкова сърцато да защити новата си хрумка, както е защитавал преди това старата!

# 88
  • София
Много ясно, че няма да има саботажи.

И ти си прав, с това промо...

В промото изглежда участниците да коментират случващ се саботаж, не намерения за такъв. Но пак може да е подвеждащо де. Мен не ме интересува особено. За мен и в трите племена няма единност, и който и да се разпадне, няма да е нерезонно. Напълнo нормално като знаеш, че сред твоите нямаш шанс, да търсиш другаде. Дето се вика, и пак да нямаш шанс, в по-лоша позиция няма да си Joy

# 89

Както каза Туджаров в последния лайф - досега не е имало такъв играч като Алекса! Той е способен в рамките на час кардинално да си промени възгледите и точно толкова сърцато да защити новата си хрумка, както е защитавал преди това старата!
Стига сте критикували Алекса, той живее с Елица за бога 🤣 Малко жалост няма ли във вас?🤣 Питате ли го какво му е 🤣 Човекът хубаво още е на център 🤣, но не се знае докога 🤣

Общи условия

Активация на акаунт