💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 624
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 155
За довечера се надявам Елица да отпадне, но въпреки това ми става малко тъпо за нея. Ще е яко употребена от продукцията - рева за Алекса, разби си племето, намразиха я, свали си кожата да минава халки и да вади дънери и точно, когато се събра с любимия я пращат на директна елиминация и дават отново да вади дънери срещу физически доста по-силна жена от нея, че и свежа. Гадничко и то много. Освен да е сключила договор с продукцията да направят мъжа и победител - само тогава би си заслужавало участието и, донякъде.

# 1 156
  • Буркина Фасо
За довечера се надявам Елица да отпадне, но въпреки това ми става малко тъпо за нея. Ще е яко употребена от продукцията - рева за Алекса, разби си племето, намразиха я, свали си кожата да минава халки и да вади дънери и точно, когато се събра с любимия я пращат на директна елиминация и дават отново да вади дънери срещу физически доста по-силна жена от нея, че и свежа. Гадничко и то много. Освен да е сключила договор с продукцията да направят мъжа и победител - само тогава би си заслужавало участието и, донякъде.
договор не, но договорка поне един от двамата да е победител. за това съм съгласен.

# 1 157
  • Където морето целува небето...
Мъжката панда така се надяваше да го вземат Жълтите, че да не е с женската, пък те взеха Гого. Наивна е Елица много и позволява да бъде употребена и от Пандьо и от продукцията. Пък било то и с цената на едни 100 000 за Пандьо. Така като ги гледам не тя, а той има договорка с продукцията и ако Елица си тръгне довечера, това само ще затвърди мнението ми, че го готвят за финалист.

# 1 158
  • Sunshine state
Но предпочитам да ми крещят в лицето, вместо да ми скрият пъзела и да се хилят като да не казвам какви.

Само да вметна, че не са се хилили. Това е нарочен монтаж от продукцията, за да ги очернят още повече.
То си личи как са рязани и наслагвани кадри, не стоят естествено кадрите.
Хайде сега двойни стандарти. Едно нещо е монтаж като не ни отърва, друго е. А Туджаров изобщо не се учудвам, че ги подкрепял, че той беше абсолютно същи Илиян в неговия сезон. Нищо чудно, че се е сдушил с най-низките души от този сезон. Видяхме го и в Сървайвър до къде стигна. Агресията, та агресията. И каква толкова агресия е имало? Мани нали е много отворена, защо не се защити като се е чувствала толкова потисната? Глупости. Илиян горд, че провокирал. Ами толкова си може и ей на отпадна набързо.

# 1 159
Стискам палци да отпадне Елица днес. Но играта е силова, така че очаквам да е равностойна битка. И ако се вземе предвид рамото на Ралица в сметките започвам да се притеснявам за изхода. Няма да ми е приятно да видя Елица да се върне в племето като победител.

За нас като зрители е идеално, ако тя отпадне днес. Няма да гледаме истерични любовни отношения, което е огромен плюс. И ако наистина отпадне един ден след като се събра с Алексио ги признавам от Продукцията, не всеки ден намазваш ските на олимпийски медалист по такъв брутален начин Simple Smile

За съжаление цената на това може да е много висока - нещо, което се забелязва и в едита на Алексио, и в наградите и предимствата, които точно тази Продукция му предоставя. Дали не е изтъргуван медала на Елица по един пошъл начин предстои да разберем.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 13:58 от Bengun

# 1 160
Алекса най-накрая си намери отдушник в лицето на Генчо 🤣.
Да откриеш човек, на който да се оплакваш от жена ти и да те разбира - безценно🤣.

Ох, забравих и още един бисер от Филипчо - “Трябва ни мъж, за жена - все тая, тя е допълнение”🤣. То тези допълнения ви разказаха играта мен ако питаш 🤣 Докараха Генчо до тотално отчаяние и изтриха благата му харманлийска усмивка от лицето 🤣. А щом Жорката при толкова храна вече не е спокоен и почва да се изнервя нещата не отиват на добре 🤣.  Само Алекса като един спасител може да върне щастието при червените🤣. Първата стъпка е да се отърве от Есмералда, от която той упорито бяга от началото на предаването🤣 ( ако се замислим това е неговия тих вопъл на страдание и надежда, който никой не чува🤣).

# 1 161
  • Sunshine state
Аз пък искам за разкош Ралица и Димо да разкрият пред отборите мистерията за липсващото парче и да видим в действие хитрата сврака с двата крака. 😁
 Иначе гласувах в анкетата, че искам смяна на водещите. Време им е.

# 1 162
Значи днес капитанска битка,а утре и четвъртък елиминации.В петък директни елиминации.Правилно ли съм разбрала?

# 1 163
Не харесвам постъпката на "утайката"! Цецо правилно ги е преценил.
Това е отборна игра, не е индивидуална. Ще съботираш племето, в което всички са дали
малко или много да остане цяло... Ще се хилиш като пача и ще си вадиш мъх от пъпчето,
па другите да се блъскат и чудят!?  Достойно щеше да бъде да се борят един срещу друг.
Чакалов/ако не се лъжа/ въртя на Фифо саксиите/но бяха двама/, Цецо тръскаше лентата,
ама падна само Моделко/другите устояха/ и др. такива неразбирателства  Simple Smile
Съботаж на друго племе, на капитанска или друга- да, но когато играеш в отбор- никога!
Можеше да избират примерно Георги и да си останат двечките заедно, ама...
Едва ли са претърпяли мъчения, грозна е постъпката им. Дано Гого проумее с кой спи и да си остане дзен.
Дано Елица отпадне.

# 1 164
Значи днес капитанска битка,а утре и четвъртък елиминации.В петък директни елиминации.Правилно ли съм разбрала?
Сряда и четвъртък са битките за спасяване от номинационен съвет.
Въпросителната е колко ще са номинираните от племе само - един или двама.
Петък е елиминацията.
Ако са по двама номинираните в петък ще има и игра за спасяване от елиминация.
Ако е само един в петък вероятно ще има отново битка на съюзниците - безумната игра за предимство в елиминацията за един от играчите като награда.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 14:15 от Bengun

# 1 165
Отборите много добре видяха и си мълчаха и се хилиха, сал Гого чак сега загрява.
Аз се чудя Елица като гледам сляпата любов на Цецо, дали тайно не завижда на Виктория. Тя е много влюбена и обсебена, но пандичко май май бяга по тъча. Та той наговори по- гадни неща за нея от Генчо:)

# 1 166
Гласувах , че искам Елица да отпадне , но вече съм против. Само ако се върне ще има екшън там. Иначе реда е ясен - Мира-Зори-Фейгин . Генчо най-сетне с мъжка коалиция гонеща жени. Алекса герой на героите, че е простил на врага и му е подал ръка . Няма лошо ..но претупан финал. Върне ли се Елица ще има драми , дилени, избор чест , ще се развяват гръмки слова . Тупарев четеш ли , само да ми прецакаш финала спредизвестен край .
При жълтите , малко ми е хикс , там оставям на въображението на сценаристите да ме изнанадат.
 Разбира се, че ще разкрият саботажа , но драматично на съвета . Подкрепям саботажа, подкрепям Мани и Фейгин любимки са ми, но Продукцията винаги разкрива "лицемерни изказвания" , "лъжи и всяко изкривяване и скриване на истината, няма да ми е тъпо когато го направи спрямо моите любимци

# 1 167
Не знам как никой в близо 80 страници не спомена това което ще ни липсва най-много, и то са виковете на Цецо по време на игрите.

# 1 168
Уф, сега пък чета, че Супергероите знаели за това разформироване и лошо актьорствали. А нещо доказателства?
Искам видео с точните минути и гифове. Иначе са поредните теории без конкретика.

+ 1
Гого копа като малко багерче, а сълзите в очите му при разделянето си говореха сами.
За Вики и Алекса не знам, но на екран изглеждаше, че играят сериозно.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 13:26 от Tahiti

# 1 169
аз вече от доста време излекувах стафилогоговата инфекция. на сто процента подкрепям саботажа. беше много забавно. Михаела как се гушна с лефтеров когато казаха едно и също на избирането на капитан. нещо по тази линия е било нещото с мирела. гого бил ранен ?_? и това ли е смекчаване на омразата на виктор алекса и цецко към другите ?_? дори и да ти е криво или да те е яд можеш да използваш 'властта' си и да разредиш огъня към Мани и Фейгин /в момента/. Фейгин немаше ли рани за да ви носи кренвирши /доказателство и че не са и диктували Мани и илиян чак толкова - Мани пребледня като разбра че е предпочела кренвиршите пред бонуси/. същата капитанска на Фейгин искам да попитам елица - тогава видя ли я дали играе хахха !! гого казвал да спрат с тормоза неговите хора ?_? ако наистина си искал да го направиш щеше да подкрепиш другата коалиция само за да им покажеш че така не бива. и още нещо за гого - бил сам при жълтите вече.. смях. както Филип беше само с Чакалов така и ти си сега с Мани. бориш се и това е. също така - алекса потупваше виктория по кракъ свойски а тя после го потупа по голия гръб - айде нема нужда спортменство. един дол дренки са си. виктория сега няма да повиши тон на никого помнете ми думите. което ще си е живото доказателство че само с власт и над по-'слаби' може да се перчи. най най най-много ме е яд че когато елица не сглупи да номинира Мирослава Генчо и Георги не се усетиха да сложат и те гласовете си за нея и тя да е капитан. така днес Ралица щеше да бие Мирослава и един по-малко от женската коалиция. а като знаем и Зорница как е насам натам доста поражения щяха да нанесат на силните на деня а и щеше да е интересно за нас зрителите.

Общи условия

Активация на акаунт