💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 360
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 245
Аз се чудя дали Алекса и Виктория ще се коалират с Генчо. Елица е близка с Мира и Зорница, не вярвам да стрелят по тях, особено по Мира. Но ако Елица си тръгне довечера, става интересно. Фейгин и Георги също са ми загадка.

# 1 246
Това да те харесват масово както зрителите, така и участниците (сегашни и бивши) - това е достатъчно показателно. Без значение дали общува с усойници.

# 1 247
  • Sunshine state
Това да те харесват масово както зрителите, така и участниците (сегашни и бивши) - това е достатъчно показателно. Без значение дали общува с усойници.
Абсолютно. И похвално, че не общува с тях след тия мизерии. Има си принципи човекът.

# 1 248
  • София
Аз се чудя дали Алекса и Виктория ще се коалират с Генчо. Елица е близка с Мира и Зорница, не вярвам да стрелят по тях, особено по Мира. Но ако Елица си тръгне довечера, става интересно. Фейгин и Георги също са ми загадка.
Генчо, Георги, Фейгин, Виктория. В този ред мисля ще ги номинират. Алекса си върви с Елица, оттам и Вики е към тях на този етап. 5 към 3 са лагерите.

# 1 249
Ако Елица си тръгне днес след нея поетапно ще си тръгне и остатъка от женското трио от оригиналното червено племе. Първа ще изгори Мирослава.

# 1 250
Здравейте , специално пуснах да гледам отново повторение , защото ми се стори снощи ,че Гого беше много близо , когато Мани каза на Фейгин да извади една част и според мен е много вероятно да е чул. Това се случва тук:
https://play.nova.bg/video/igri-na-volyata/season-4/igri-na-voly … 22-10-24-2/609487 след 6-та минута
Не само, че е чул, а направо е развързал торбичката лично, извадил е парчето от пъзела и го е дал на Фейгин да го зарови. Trollface
Билянка, здрастиии! Hug

# 1 251
Satisfied Малко разведряване на обстановката от племето, което си свърши добре работата и не допусна раздорите да го разсипят:

# 1 252
Аахаххх .. но е точно така - един работи, останалите гледат и дават акъл Trollface

# 1 253
  • София
Мирелка 😮🤨😊

Мирела за племето си (факт!)

Мирела подкрепя Мани и Фейгин!

# 1 254
  • Sofia
Само ви чета и гласувам чат-пат, но ме натисна музата и ще споделя малко размисли...
Чаршаф е.
Скрит текст:
Божеее това не било Сървайвър, а някаква много възвишена продукция, която се отнася коректно, достойно и справедливо към участниците си по подобие на спортни състезания и дори олимпиади. Това ни е аршинът за тв шоу/игра – морал и олимпийски принципи. И затова имаме наивното, идеалистично даже очакване, и самите играчи да се надпреварват с чест и достойнство, и най-силният да спечели. Верно ли? Всяко шоу, в което хората се номинират помежду си е изначално социална игра по всички учебници и канони за тв. Останалото са популистки глупости + разни други елементи (спортни, фермерски, любовни, др.). Ама най-силният, ама най-заслужилият, ама най-достойният... дрън дрън. На мен хич не ми изглежда като надпревара по сила, по заслуги пък изобщо, нито по достойнство, а като елементарен тв сеир. Естествено, че всеки вътре има правото да се бори, както може и намери за полезно. На който му се гледат битки, да си пусне спортен канал – там има феърплей, правила, съдии и някаква равнопоставеност (най-малкото по спорт, дисциплини, категории, пол и т.н.). Та просто ми е странно това „геройско” отношение/очакване към предаването и към участниците. И тия двойни аршини... направо изумителна липсата на критично мислене и дългосрочна памет! Мани и Фейгин не били нападани и защо не се защитили с думи, обаче виж Цецо бил адски смачкан и заедно с другите крещял и обиждал, щото... просто така, такива са си хората. А той защо аджаба не се брани с някакъв конструктивен диалог, а с „Ти млъкни”!? И разбира се по-силният и шумният е прав, дори е жертва! Илиян плетял долни интриги, но когато Алекса лъже и лицемерничи, то това са хитрини и ходове в играта, и е супер готино, а и няма да му го броим, понеже на арената е силен. Като цяло, който мачка на арената, и иначе може да мачка, не е проблем. Един може да реве като му е мъчно за приятел, но друг не и дори ще му се сипе още, щото така му се пада и е дошъл „видов ден”. Някои вземат награди за племето, но направят ли ход за себе си, са предатели, а други се нагушили с торбички и оръжия, за сметка на племето, но много отборни били. Един се сетил да „бутне” друг, за да го извади (забележете) от цялото състезание, друг саботирал, за да пренареди картите, но той много лош, не можал ли предварително да си каже... сякаш другите бият тъпана да си издават стратегиите на съперника. Някои се пазят от елиминации като дявол от тамян, щото не им било времето (чудно кога е, списък ли има?), други трябвало да се примирят и даже да се доказват (кому – на силните ест). И разбира се най-яката мантра – играта е индивидуална, но отборът трябва да ти е на първо място – ти му дължиш лоялност, но само де юре, а де факто я дължиш на по-силните/многобройните, щото... те са по-силни и заслужават, а ти и твоите близки хора не. И т.н., и т.н... и някак оставаш с впечатлението, че правото е на страната на физически силните, и на тези които най-много и най-силно говорят. Измамно впечатление, което се създава винаги и в живота, че даже и по форуми и социалки Simple Smile
За финал ще кажа, че това е първият сезон, който следя. Горе-долу ми допада като алтернатива точно на Сървайвър. Не знам нищо за оригинала, мнението ми се позовава само на родната интерпретация. Това, което не ми харесва е, че продукцията се намесва прекалено и нагло, и така променя естествения ход на играта, но се примирявам. В голяма степен познавам тв-производството и съм убедена, че нито ще им се накриви шапката, нито ще променят нещо в това отношение, докато има гледаемост, а такава ще има, докато има сеир, които пък те нарочно си продуцират. Поне сериалът не е безинтересен.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 22:18 от Не се сърди, човече

# 1 255
  • Sunshine state
Аз смятам, че племето на жълтите се задържа благодарение на хладнокръвието, което запази Филип и износването на повечето от игритр им. Ако съм откровена, трябва да кажа, че аз не бих била толкова мила с Джафа и щях да изплискам легена, което пък да допринесе за евентуален разпад. Браво на него, че се овладя.

# 1 256
Ако Елица си тръгне днес след нея поетапно ще си тръгне и остатъка от женското трио от оригиналното червено племе. Първа ще изгори Мирослава.
Съгласна съм.
Направиха ми впечатление думи, изречени в предишния Надкаст - репликите на участниците, които са излъчени, не са случайни, а част от развитието на историята. Направиха ми впечатление и думита на Мира в миналия епизод - ще мога да си тръгна, след като ги няма  Генчо и Георги.Trollface (Да! Прешъс, 🤗)

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 19:25 от Bilyana14.

# 1 257
Колкото и да се мъча ,не мога да ги харесам жълтите. Дори и сега ,когато Гого е при тях( а аз съм му върл фен). Чуството ми за справедливост крещи. Много се дразня от неравния им старт сравнение с другите племена. Те единственни нямаха слабо звено, единственни влезнаха с готова коалиция. На всичкото отгоре ги бяха избрали все едно са за корица на спортно списание. Всички с подобен ръст, млади ,красиви ,усмихнати ...твърде излъскани...направо да ти се пригади от такова " съвършенство" 🤪 И за капак на всичко манипулативната Джаф им играе класен ръководител.🤮 Много ме яд ,че Фифо и Гого попаднаха в това племе. Също и Мишето. Но Продукцията си свърши работата подсили ги добре за да е сигурна , че половината от тях ще стигнат до обединението. Подкрепи ги и на няколко пъти и с игри в които имаха повече преимущество. Жалко само за тези ,които ще отпаднат по пътя към върха на Джаф и съдружници.
  То не ,че червените са по голяма стока в момента , но поне там попаднаха всякакви екземпляри и  шумни и тарикати и с мозък и не- толкова умни и такива ,които искренно се забавляват и една предателка. А бе шарена работа , забавна. 😁
 Много ми се искаше сини да продължат напред , защото те бяха в началото най- ощетени и обърнаха играта. Шест поредни победи , борба за всяка педя земя 😁 Но уви времето им свърши , ако въобще са имали такова с този техен каст.

# 1 258
  • Sunshine state
И аз съм с теб Джой, абсолютно подкрепям мнението ти.

# 1 259
  • София
И първи, втори и трети сезон бяха все нагласени победители.
И този ще е същото.

Общи условия

Активация на акаунт