💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 312
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 230
Мислех, че Цоцо щом стигна дъното няма накъде. Обаче имало снощи го заора.
Във видеото се изцепи, че Мани била най-слабия играч и била ниска. Laughing
Абре, Цецо сега на ръст ли ще се обиждаме! Smiling Imp
Много зле тоя човечец,толкова дребна и малка душичка е. Язък за това огромно тяло пълна загуба на материал.

# 1 231
  • София
Красива Жени! 😊

# 1 232
Здравейте , специално пуснах да гледам отново повторение , защото ми се стори снощи ,че Гого беше много близо , когато Мани каза на Фейгин да извади една част и според мен е много вероятно да е чул. Това се случва тук:
https://play.nova.bg/video/igri-na-volyata/season-4/igri-na-voly … 22-10-24-2/609487 след 6-та минута

# 1 233
  • София
Цветан на гости на Гала в 'На Кафе'

# 1 234
  • софия
СлаБе,

аз мисля, че връщането на Гого в България си е точно осребряване на   участието и го поздравявам за това. С популярността си може да развие треньорската си кариера тук и да прави това, което обича не на гурбет, а в сбствената си страна, където се чувства максимално комфортно.

Калистениката е страхотен, но не много популярен спорт тук. Човек като Гого е страхотно лице, особено идвайки от ИВ, демонстрирайки абсолютното си превъзходство пред останалите.
С това съм напълно съгласна.  Но определено не го виждам, като инфлуенсър печелещ  от реклами.

# 1 235
Вече и мълчанието на Гого трябва да означава нещо 😃 Ако даден участник коментира нещо, ще му намерят 100 кусура. Ако не коментира - или бил безхарактерен и без мнение, или бил всъщност лош и прикрит. Нямате угодия 😃
Абе той нека мъцне 🤓 ние ще си направим извод. Мълчанието по време на игрите и дотук в предаването.. ами какво да му коментирам? Все едно да коментирам ваза.. То и за вазата ще  намеря какво да кажа.
Такива кроткости като Гого не долюбвам. Пък ако ще и Сталоун да победи..

# 1 236
  • софия
Вече и мълчанието на Гого трябва да означава нещо 😃 Ако даден участник коментира нещо, ще му намерят 100 кусура. Ако не коментира - или бил безхарактерен и без мнение, или бил всъщност лош и прикрит. Нямате угодия 😃
Абе той нека мъцне 🤓 ние ще си направим извод. Мълчанието по време на игрите и дотук в предаването.. ами какво да му коментирам? Все едно да коментирам ваза.. То и за вазата ще  намеря какво да кажа.
Такива кроткости като Гого не долюбвам. Пък ако ще и Сталоун да победи..
Аз имам богата фантазия, не ми пречи и да си мълчи.😁
 Животът пък ме научи, да гледам повече делата, не толкова приказките, че на приказки всички са големи. С две думи хич, не ми пречи мълчанието му.

# 1 237
Лошо няма. Вярно, че е по делата.. Но съм сърбала попарата на безсловестните.. та как да кажа- златната среда е най.
А и Господ затова ни е дал уста и език, тъй де. Иначе само с мучене да живеем, кво..

# 1 238
По повод пъзелгейт: https://www.facebook.com/igrinavoliata/videos/856624939036027
Тук ясно се чува как Филип (или Лефтеров) казва: "Ето ви я едната част, ей там е и другата" и Гого взима едната част и тръгв в посоката, към която му показват втората част.

Иначе, за да се разведри малко обстановката, вчера сцената с Мани и Гого приличаше като интро на евтин еротичен филм. Smile Smile Smile

Също така ми прави впечатление, че за човек, който има толкова добра мобилност и е хиперкативен, седи винаги ужасно статичен, когато екипът снима. Казва по една-две думи и често гледа към камерата, според мен от притеснение. Той е срамежлив и може би заради това изглежда, че няма мнение и мълчи толкова много, явно се спича от камерите и не може да се отпусне. Всички от сините, които са били в подкаста на Чакалов и в Надкаста казват, че той им е разказвал ужасно много неща за здравословно хранене, за начин на мислене и им е помагал. Явно, когато комуникацията между играчите в племето трябва да се презаснеме и дойде снимачният екип, е дотам. Неделчо, ако ни четеш, питай го дали е така, когато дойде неговият ред да ви гостува. Satisfied

# 1 239
Защо повечето смятате, че Елица ще отпадне довечера? Ралица не е нещо кой знае какво. Но да, предполагам, че контузиите на Елито, могат да са решаващ фактор. Unamused

Виждам, че има въпроси за калистениката. Ето три клипчета от ютуб канал на двама братя, които са много добри. Целият канал е пълен с много добра информация. Relaxed

https://www.youtube.com/watch?v=pc2xlLuCp4Y
https://www.youtube.com/watch?v=FA5VL2ZX7OA
https://www.youtube.com/watch?v=sYrIMdOBHkg

# 1 240
Ох не знам коментирано ли е? но ми стана много мило как като казаха Мани да отива при жълтите тя каза един момент само и се гушнаха с Фейгин. Милите личеше им, че истински им е мъчно. А също съм възмутена как Вики рева за Цеци и я успокояваха, а когато Илиян не се върна и Мани плахо попита защо, какво сгреши Илиян / явно не им беше казано, че е свален/ онзи всемогъщия и се ракрещя, че коалицията му била грешна. Никакво съчувствие , не за Илиян , а за това че едно момиче страда за приятеля си.

# 1 241
Гого ми падна в очите. Мислех го за свестен, но уви . “Такъв си, каквито са ти приятелите”. Няма как да е приятел с всички осойници и да има уважението на хората. Това са Алекса, Елица, Цецо и Виктория. По-зле би било само Евгения да се присъедини 😳
Факт е че Гого е най харесвания участник от всички сезони до сега. Явно има причина. А дали е приятел с Осойниците е относително. Зависи от гледната точка.

# 1 242
Да го "извадя" и аз (от контекста ) извиканото от Алекса снощи докато гледат епизода.

"Вади бе Гого! Изваждай го навънка."

# 1 243
Някой беше писал, че Гого няма много последователи в ИГ... Близо 45 000 са и продължават да набъбва. Когато се твърди нещо на 100 % поне да се докаже по някакъв начин, а не само да думи.
Гого е свръх човек... Просто не виждам от сега участващите кой е способен на това... А и на много други неща. Този свръх човек ме изненадва с всеки изминал ден!

# 1 244
  • Sunshine state
Той Гого нали не общувал с Усойниците? Така и трябва.  Аз не съм от харема му, по-скоро съм от на Фифовия, ама според мен Гогича само спечели от участието си за разлика от други.

Общи условия

Активация на акаунт