💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 028
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 215
  • софия
С глас се смея вече, нещата стават все по нелепи. От прочетеното до тук изводът е: щом Илиян се е заявил още в началото , като злодей, значи играта му е правилна и коректна и той е едно добро момче. Гого седял до някой, който псува. Га си деграданта долен. Вместо да се възмущавате,  че Гого ( да се свети името му) седи до псуващи хора, вие сте седнали да се тръшкате, че двете млади, невинни и на вече жестоко малтретирани момичета изиграха възможно най-мръсният номер. Не се брои за мръсен номер, ако не говориш на висок тон.
 Истината е, че след снощното опрочаване на играта вече ми е все тая кой ще прибере пустите 100 000. За мен победителят ще е този, който излезе от там с най-малко негативи и който успее да се съхрани. Не поддаде на това да докопа кинтите на всяка цена, хързулвайки се по най-гладката повърхност без съпротивление, но с цената на всичко.За мен игри на волята означава точно това. Да не успеят да пречупят волята ти.

# 1 216
  • Другата България
С това темпо на писане темата ще стигне 300 страници 😃
Според мен коалицията на Генчо и Алекса ще им помогне и на двамата да стигнат доста напред, в което няма нищо лошо. Женската пандичка може да изгърми днес, но и аз си мисля, че тя и Алекса са имали договорка с продукцията. Първоначално смятах, че Алекса ще крепи някак Елица и ще я добута до финал, но всъщност главният герой тук е Алекса. Голям сериал 😃

И на мен ми намирисва на битка между коалиции по интереси между Джаф и Фифо срещу Алекса и Генчо, като към тях ще има и трети човек за помощно колело. Най-вероятно Мирела, Виктория и Жоро.
Алекса, Генчо и Вики. Не забравяй Вики, те двамата отдавна са тандем.
От друга страна, Евгения, Филип и кой? Лефтеров? Вероятно. Така ми се връзват нещата, че Алекса ще отстрани Фифо, не знам защо ми се е настанила тази мисъл в съзнанието, хем не го искам, хем след всеки епизод все повече го вярвам. Дано стане обратното и да съм сгрешила, искрено се надявам да съм. Но не мога да предположа, дори за момент не съм го правила, че Фифо ще е крайния победител. Тупарев НЕ харесва това.

# 1 217
Не знам дали е коментирано в темата, ако е извинявам.

Наскоро Бояна от първи сезон стана майка на момченце, бебето се казва Борис: https://www.instagram.com/p/CkInlpeNBU3/

# 1 218
  • софия
Изгледах надкаста  и искрено се забавлявах с Неделчо, по точно с езика на тялото му, погледите в земята или прикрити под козирката на шапката. Така да не умее да се прикрива тоя човек! Трябва да поработи над това, но му признавам, че издигна на ново ниво определението "добричък ". 😁
Не унижиха Цецо, което е хубаво.
Хахахах, дааааа. Честно да си призная, почти не ги слушах какво си говорят, точно защото гледах как се гърчи Дечо в опит да се маскира на праведен.😁

# 1 219
Да.
Много посредствена версия на Йори, но в същата роля я виждам и аз Вики.
Йори колкото и гадно да се държеше на моменти беше на светлинни години като умения спрямо Виктория.

# 1 220
Между другото, Гого няма чак толкова много последователи. Ако се ориентира добре в обстановката, може доста добре да компенсира наградата с доходи от реклами. Не е като да няма потенциал за това, дано не изпусне момента.

# 1 221
  • софия
Между другото, Гого няма чак толкова много последователи. Ако се ориентира добре в обстановката, може доста добре да компенсира наградата с доходи от реклами. Не е като да няма потенциал за това, дано не изпусне момента.
Не съм сигурна, че неговата цел ще е такава. Доста по различно мислене има от масовката,  за която това осребряване е основна част от играта.

# 1 222
СлаБе,

аз мисля, че връщането на Гого в България си е точно осребряване на   участието и го поздравявам за това. С популярността си може да развие треньорската си кариера тук и да прави това, което обича не на гурбет, а в сбствената си страна, където се чувства максимално комфортно.

Калистениката е страхотен, но не много популярен спорт тук. Човек като Гого е страхотно лице, особено идвайки от ИВ, демонстрирайки абсолютното си превъзходство пред останалите.

# 1 223
Скрит текст:
Аз се върнах към снощните си разсъждения и това от коя девойка ще започнат Вики и Алекса, а вероятно и Генчо, който почти сигурно за мен ще се присъедини към тях ако Елица отпадне, от коя ще започнат с номинациите. Заложих на Сашка, и твърдо си стоя зад хипотезата. Не само защото е в черния списък на Вики и Алекса, а и защото Мира и Зорница са близки на Елица, Алекса вероятно ще ги пожали малко, по-скоро Мира. От друга страна, ако Фейгин е с имунитет тази седмица, то със сигурност при загуба на червените Зорница ще е на терена. Като гледам и това кой с кого се събира след формата, което за мен продължава да е много показателно, още повече си мисля написаното.
При жълтите вече писах, ако имат имунитет Мани и Гого, то ще едно от двете момичета, Рали или Мишето. Ако Рали спечели довечера, а тя ще - видно от промото, значи остана Мишето. Иначе, още снощи съм заложила на Мани, чакам го тоя момент с нетърпение.
И поставям личен рекорд, че почти 12 чАса, че и повече, не съм писала нищо за Евгения.Blush
Иначе за капитанската, дори и да не беше снимка, промо и т.н., с тази продукция, с този сериал, с всички сюжети, разиграни през годините /чела съм това онова/, с всичко, което точно тези продуценти правят, за да манипулират зрителите с монтажи и всякакви други прийоми, поне аз нито за момент не бих предположила, че точно сега, когато събраха точно тези двамата, за които знаехме още преди Алекса да се появи в резервите, ще ги оставят заедно. Това не е в стила на Тупарев, никога не е било. Вероятно няма и да бъде.

Водещите снощи не намекнаха ли, че имунитети няма да има?

# 1 224
Гого ми падна в очите. Мислех го за свестен, но уви . “Такъв си, каквито са ти приятелите”. Няма как да е приятел с всички осойници и да има уважението на хората. Това са Алекса, Елица, Цецо и Виктория. По-зле би било само Евгения да се присъедини 😳

# 1 225
СлаБе,

аз мисля, че връщането на Гого в България си е точно осребряване на   участието и го поздравявам за това. С популярността си може да развие треньорската си кариера тук и да прави това, което обича не на гурбет, а в сбствената си страна, където се чувства максимално комфортно.

Калистениката е страхотен, но не много популярен спорт тук. Човек като Гого е страхотно лице, особено идвайки от ИВ, демонстрирайки абсолютното си превъзходство пред останалите.

А каква е разликата със спортната гимнастика и акробатиката ? На мен като невежа ми изглежда такова Simple Smile

# 1 226
  • Другата България
Скрит текст:
Аз се върнах към снощните си разсъждения и това от коя девойка ще започнат Вики и Алекса, а вероятно и Генчо, който почти сигурно за мен ще се присъедини към тях ако Елица отпадне, от коя ще започнат с номинациите. Заложих на Сашка, и твърдо си стоя зад хипотезата. Не само защото е в черния списък на Вики и Алекса, а и защото Мира и Зорница са близки на Елица, Алекса вероятно ще ги пожали малко, по-скоро Мира. От друга страна, ако Фейгин е с имунитет тази седмица, то със сигурност при загуба на червените Зорница ще е на терена. Като гледам и това кой с кого се събира след формата, което за мен продължава да е много показателно, още повече си мисля написаното.
При жълтите вече писах, ако имат имунитет Мани и Гого, то ще едно от двете момичета, Рали или Мишето. Ако Рали спечели довечера, а тя ще - видно от промото, значи остана Мишето. Иначе, още снощи съм заложила на Мани, чакам го тоя момент с нетърпение.
И поставям личен рекорд, че почти 12 чАса, че и повече, не съм писала нищо за Евгения.Blush
Иначе за капитанската, дори и да не беше снимка, промо и т.н., с тази продукция, с този сериал, с всички сюжети, разиграни през годините /чела съм това онова/, с всичко, което точно тези продуценти правят, за да манипулират зрителите с монтажи и всякакви други прийоми, поне аз нито за момент не бих предположила, че точно сега, когато събраха точно тези двамата, за които знаехме още преди Алекса да се появи в резервите, ще ги оставят заедно. Това не е в стила на Тупарев, никога не е било. Вероятно няма и да бъде.

Водещите снощи не намекнаха ли, че имунитети няма да има?
Това ми е убягнало.

# 1 227
Гого ми падна в очите. Мислех го за свестен, но уви . “Такъв си, каквито са ти приятелите”. Няма как да е приятел с всички осойници и да има уважението на хората. Това са Алекса, Елица, Цецо и Виктория. По-зле би било само Евгения да се присъедини 😳
Желязна логика Joy Как пък не може да приемете, че Осойниците може и да са други за него. Тези, които го прецакаха например. Моето уважение го има Гого.

Ауу, ако няма имунитети, ще се изкефя максимално.

# 1 228
Ама какво превъзходство е покязал Гого пред останалите?! 😁
Искам днес Елица да отпадне.

# 1 229
Аз харесвам Гого и смятам стратегията да не вреди и да не си отваря много устата за правилна. Но и мисля, че има още накъде да се развива като човек. Дано си е дал сметка за това, гледайки се отстрани

Общи условия

Активация на акаунт