💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 913
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 200
Слушах подкастите на Цецо и съм вече убедена в думите си, че човекът попива енергията около себе си и няма цедка, затова той сееше обидите, а Виктория се сдържаше. Съжалява много за думите, даже с недомлъвки каза, че се е дразнел на Алекса. Може би някой вече е преразказал цялата информация, но на мен чак ми хареса, а ми беше много неприятен (основно покрай Виктория).
Твоите мнения винаги ги чета с интерес и удоволствие, още от една друга тема Wink, та ще ме накараш да изгубя някоя минута време за Цветан… и после ти ще си виновна! 😀😀😀😂😘

# 1 201
Надявам се тази вечер да си тръгне Ралица; Елица ще е по-интересна за бъдещите интриги в сериала/предаването/;
Не подкрепям изобщо поведениято на Фейгин и Мани; На  Олимпийски състезател , според мен,  не би трябвало да му мине през ума подобно действие;

# 1 202
Какви ли не били Мани и Фейгин.. А някой изкоментира ли сторитата на Гого, когато гледат епизода и коментар в едно от тях?
"Мами*ката ви мръсна" .. и ако не греша Гого се изсмива леко. Следващата реплика не успях да чуя много, но част от нея "вече може да се псуваме"..Не разпознавам на кой е гласа, може и просто техен приятел, ама сами си правете изводите, кой в каква компания е. А едно от предните сторита дори е без звук Thinking

пп.. 100 човека писаха как Мани била казала на Фейгин, че трябва да скрият парче. Явно никой не забеляза, че на рова, Фейгин каза на Мани - "Трябва да изхврълим една част".

# 1 203
  • Другата България
След като снощи прочетох Еми, която разказа как се е включила в лайфа на Илиян и Мани, с въпрос към Мани, на който е отговорил Илиян, и то не много.....как да се изразя, спокойно, днес ми попада това заглавие:
Цитат
Няма Илиян, няма Супергерои“ – това беше краткият коментар на Илиян след последните събития в „Игри на волята“, при които синьото племе се разпадна, а останалите в него членове бяха „разграбени“ от другите две племена.
Браво, момко. “ГолЕм си“!

# 1 204
Скрит текст:
Гласувах , че искам Елица да отпадне , но вече съм против. Само ако се върне ще има екшън там. Иначе реда е ясен - Мира-Зори-Фейгин . Генчо най-сетне с мъжка коалиция гонеща жени. Алекса герой на героите, че е простил на врага и му е подал ръка . Няма лошо ..но претупан финал. Върне ли се Елица ще има драми , дилени, избор чест , ще се развяват гръмки слова . Тупарев четеш ли , само да ми прецакаш финала спредизвестен край .
При жълтите , малко ми е хикс , там оставям на въображението на сценаристите да ме изнанадат.
 Разбира се, че ще разкрият саботажа , но драматично на съвета . Подкрепям саботажа, подкрепям Мани и Фейгин любимки са ми, но Продукцията винаги разкрива "лицемерни изказвания" , "лъжи и всяко изкривяване и скриване на истината, няма да ми е тъпо когато го направи спрямо моите любимци
Продукцията разкрива само, когото поиска и когато и е изгодно. Алексио не съм видял да го разкриват.
Много други също.

# 1 205
Какви ли не били Мани и Фейгин.. А някой изкоментира ли сторитата на Гого, когато гледат епизода и коментар в едно от тях?
"Мами*ката ви мръсна" .. и ако не греша Гого се изсмива леко. Следващата реплика не успях да чуя много, но част от нея "вече може да се псуваме"..Не разпознавам на кой е гласа, може и просто техен приятел, ама сами си правете изводите, кой в каква компания е.
В компанията на Вики, Цецо и още някого. Псувнята е от мъж, но сякаш не е гласът на Цецо. И тя идва след кадрите, в които ясно се чува Алекса, който казва "айде помогнете ми бе, не мога да бутам сам", а Мани отговаря " ми какво да направя като носът се забива и заравя в пясъка". И това след снощи, когато стана ясно как Мани и Фейгин нарочно са натискали лодката надолу, за да заоре в пясъка.
Гого псува ли? Не. Отговорен ли е за реакцията на приятел? Не мисля. Каква би била реакцията на 90% от мъжете, ако са в позицията на надиграни по този начин? Същата. Не пред камера, разбира се, щото всички са топ възпитани, мм..

# 1 206
  • Sunshine state
Че то аз като зрител колко псувни изсипах снощи, пък камо ли ако бях участник.. 🤣
За псувни са си.

# 1 207
Вече и мълчанието на Гого трябва да означава нещо 😃 Ако даден участник коментира нещо, ще му намерят 100 кусура. Ако не коментира - или бил безхарактерен и без мнение, или бил всъщност лош и прикрит. Нямате угодия 😃

# 1 208
  • София
Някой се чудеха как така Фейгин е успяла да извади парчето , а после Вики с усилия отваряла торбичките.
Ами Гого като ги взе торбичките ги носеше за връзките и така са се стегнали.
Няма никаква загадка.

# 1 209
  • Другата България
Аз се върнах към снощните си разсъждения и това от коя девойка ще започнат Вики и Алекса, а вероятно и Генчо, който почти сигурно за мен ще се присъедини към тях ако Елица отпадне, от коя ще започнат с номинациите. Заложих на Сашка, и твърдо си стоя зад хипотезата. Не само защото е в черния списък на Вики и Алекса, а и защото Мира и Зорница са близки на Елица, Алекса вероятно ще ги пожали малко, по-скоро Мира. От друга страна, ако Фейгин е с имунитет тази седмица, то със сигурност при загуба на червените Зорница ще е на терена. Като гледам и това кой с кого се събира след формата, което за мен продължава да е много показателно, още повече си мисля написаното.
При жълтите вече писах, ако имат имунитет Мани и Гого, то ще едно от двете момичета, Рали или Мишето. Ако Рали спечели довечера, а тя ще - видно от промото, значи остана Мишето. Иначе, още снощи съм заложила на Мани, чакам го тоя момент с нетърпение.
И поставям личен рекорд, че почти 12 чАса, че и повече, не съм писала нищо за Евгения.Blush
Иначе за капитанската, дори и да не беше снимка, промо и т.н., с тази продукция, с този сериал, с всички сюжети, разиграни през годините /чела съм това онова/, с всичко, което точно тези продуценти правят, за да манипулират зрителите с монтажи и всякакви други прийоми, поне аз нито за момент не бих предположила, че точно сега, когато събраха точно тези двамата, за които знаехме още преди Алекса да се появи в резервите, ще ги оставят заедно. Това не е в стила на Тупарев, никога не е било. Вероятно няма и да бъде.

# 1 210
Отговарям за надкаста с Цецо, че чак сега успях следа го догледам, уби ми едно 100 мозъчни клетки. Не знам дали е злобен, но определено е един много, много глупав човек. Все още е перде за представянето и за него общо взето силни страни са килограми и ръст, гъвкав бил. Избрани мисли :

На ниските хора им трябва стол да се пресегнат нависоко, а той само си разпъва ръцете. Високите хора съща така чуват, чувстват и мислят. - безценна информация 🤯

Не бил притеснен, че Алекса вика по Фейгън, защото той си бил гентълмен, нямало чак да я бие.

И други глупости наговори, но общо взето повтаряше на момчетата думите.

# 1 211
Той пък Цветан какво толкова се радва на височината си. Или просто му е сериозен комплекс. Предполагам, че доста високите хора срещат повече трудности в живота от прекалено ниските.
Разбра се отдавна, че Цветан не е особено умен, ама да не се излага с такива приказки. В предаването може да си е намерил сродни души, но трудно някой ще му търпи глупостите в реала.

# 1 212
С това темпо на писане темата ще стигне 300 страници 😃
Според мен коалицията на Генчо и Алекса ще им помогне и на двамата да стигнат доста напред, в което няма нищо лошо. Женската пандичка може да изгърми днес, но и аз си мисля, че тя и Алекса са имали договорка с продукцията. Първоначално смятах, че Алекса ще крепи някак Елица и ще я добута до финал, но всъщност главният герой тук е Алекса. Голям сериал 😃

И на мен ми намирисва на битка между коалиции по интереси между Джаф и Фифо срещу Алекса и Генчо, като към тях ще има и трети човек за помощно колело. Най-вероятно Мирела, Лефтеров, Виктория и Жоро.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 17:16 от elgogo

# 1 213
Аз пък съм с непопулярно мнение. Противно на всички явно, съм за Елица. Симпатизирам и от началото и съм от хората, които не сменят отбора. Пък и честно казано, грам не ме дразни. Най-много я подкрепям обаче заради двойния стандарт към нея. Ясно е, всеки си има предпочитания и на база това реагира, но е адски грозно, когато защитаваш нещо, което допреди малко си обиждал. За това си харесвам всички, е вече с четири изключения.

Това чисто емоционално. Другата причина е, че филма ще е по-интересен с нея. Merri_An, и аз така мисля. Още вчера си заложих главата за същото.

Предполагам, че ще е яка битка, но Елица ще е по изморена, няма как след вчера. Нека просто играта да е честна и да победи по-добрата. Но пък и продукцията я бива, за пореден път жените с хамалогията, а мъжете на въженце.

# 1 214
Изгледах надкаста  и искрено се забавлявах с Неделчо, по точно с езика на тялото му, погледите в земята или прикрити под козирката на шапката. Така да не умее да се прикрива тоя човек! Трябва да поработи над това, но му признавам, че издигна на ново ниво определението "добричък ". 😁
Не унижиха Цецо, което е хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт