💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 823
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 185
Не съм прочела всички мнения от свещи,имам да наваксам с 60 страници 😅, но да си кажа,че явно се надявам довечера Елица да отпадне,за да не гледаме тази ненужна любовна нишка и ощетяване на другите играчи в това племе (респективно и обединеното).

А и това би бил обратът на обратите,тъкмо се събраха Ромео и Жулиета и ,хоп, лошата мащеха(продукцията) ги раздели.

Може да звучи злобничко,ама колкото повече време са заедно,толкова по-зле за тях чисто като образи за зрителите.

# 1 186
Много тегав надкаста с Цветан. Той има ужасен речник, все едно е останал на 13. Три думи на кръст преплита и повтаря, то жаргон, диалект, ъ-канета, паразитни думи, чуждици, които къде чул, къде разбрал. Да не говорим, че мисълта му върви по-бавно и откакто минаваше трасето на елиминационната. 😫 Да си идва бързо Илиян в бг, че много ми дойде и след предишния велик мислител Калоян. Иначе Туджаров и Неделчо са супер.
Успяха ли да си зададат неудобните въпроси, както планираха, или го пожалиха?

# 1 187

Успяха ли да си зададат неудобните въпроси, както планираха, или го пожалиха?

Много го пожалиха, ако трябва да съм честна бях малко разочарована.

Питаха за поведението му последните две седмици - бил много напрегнат, не му харесвали доводите.

Обидите - просто се бил изпускал, не искал да го казва.

За обръшението към Мани - била слаба физически, не слаб играч.

Толкоз.

# 1 188
Най-накрая ви догоних, макар и малко по диагонал. 😊
Първо, бих искала да дам дължимото на Жени. Има едно браво от мене за разсъжденията й за капитанството на Ралица. Моята мисъл определено не отчете аргументите, които тя изтъкна.
Второ, присъединявам се към желанието за Генчо на корицата. В краен случай може и тази снимки - Генчо и Георги носят племето на Непобедимите (което си е факт - отстреляха двама сини, а ако някой от тях беше отпаднал миналата седмица, дали щеше да има Непобедими през тази):

И докато съм на темата, аз бих помолила за гифче на момента как Генчо вади гумата от кола. Много як беше!

По анкетата:
1. Няма да напиша отговора си, защото съм част от една друга тема и знам какво ще се случи. 😊 И в този ред на мисли са ми... странни... да речем... "великите прозрения" на потребители, които също са част от нея.
2. Продължавам да стискам палци на Непобедимите... заради "прабългарския" цвят (макар че техния биеше на розово 🤪🤣).
3. Безстрашните направиха най-добрият избор. Освен Гого са искали още един мъж (т.е. двама мъже) - Илиян (тъй че при разпад на червените биха взели и Генчо, и Георги). И веднага се сещам за думите на Фифо - ще вземем мъж и жена "за допълнение". Тези думи ми "говорят", че жълтите са знаели предварително, че Илиян вече е отпаднал, а реакциите на плажа си бяха театро... (откъде го вадите това хилещо се духче, което беше запазена марка на Прешъс през първия сезон? 👀).
3. Не харесвам и двамата. Димо наистина има забавни включвания, но с тези негови постоянни "невероятни обрати" ми идва в повече.
4. Напълно покрепям! На много им се е искало, но не им е стискало. Тъй че браво за смелостта!

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 16:06 от Bilyana14.

# 1 189
Мисля, че единствената автентична реакция на Алекса в цялата игра е всеки път, когато някой не го нарече най-силният. Искрено се обиди, че Ралица нарече Гого по-комплексен, колкото и да се смя. Мисля, че егото у се засегна, че го виждат не като Алекса шампиона, а Алекса на Елица приятелят. Затова и му хареса Генчо, защото оцени ходовете му. Човека е много честолюбив.

Чухте ли го какво каза като избраха Гого, а не него - "Гого по-лесно се води."
Редактирам: Не каза това, а "Гого по-лесно се ГОНИ". Има разлика и се извинявам, че съм го чула и запомнила грешно.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 15:56 от Гарганела

# 1 190
  • София
. (откъде го вадите това хилещо се духче, което беше запазена марка на Прешъс през първия сезон? 👀).

Това ли Trollface ? Не съм следила потребителката.

# 1 191
Скрит текст:
Наистина две парчета намериха жълтите по трасето от синия рул, а после драмата стана само за едно, което показаха, че Фейгин е заровила и Вики и Гого твърдяха, че само едно им е липсвало. Ама некадърен монтаж, какво да се прави.
За мен няма досега известна личност спечелила от ИВ, нито Братоев, нито Елица, нито Фейгин - даже напротив. Братоев поне се усети навреме и се изнесе. А Фейгин не, че я чака блестяща спортна кариера, но поне носеше един ореол на чиста и наивна душа.
Аз лично от нея съм най-разочарована, защото попринцип не понасям лицемери, които го играят бели и добри, а вършат подлости, които оправдават с нечие влияние. Не е изключено да има сценарий, но тя се е навила да участва, което пак е разочароващо. Поне знаем, че с Гошо са си един за друг. Чудеха се хората как доброто момиче ще си вземе момче, което цял сезон яде и се хили на гладните и озверели непобедими. Joy
Гого мисля, че само той живее на някаква друга планета. За Виктория и Алекса стана ясно, че се усетиха какво е станало, ако не са и участвали по някакъв начин. Гого чак сега като гледал епизода загрял. Ми най-малкото да върне лентата с видеото на Илиян, където им казва на Мани и Фейгин, че имат план за изпълнение и ще му светне лампичката.

На Гошката не му е лесно. Сега ще трябва да яде понички и пред любимата си. Laughing

# 1 192
Скрит текст:
Мисля, че единствената автентична реакция на Алекса в цялата игра е всеки път, когато някой не го нарече най-силният. Искрено се обиди, че Ралица нарече Гого по-комплексен, колкото и да се смя. Мисля, че егото у се засегна, че го виждат не като Алекса шампиона, а Алекса на Елица приятелят. Затова и му хареса Генчо, защото оцени ходовете му. Човека е много честолюбив.

Не каза ли "Аз съм по-труден за гонене", което после замаза, че било заради грошовете?

# 1 193
  • Другата България
Скрит текст:
С това темпо на писане темата ще стигне 300 страници 😃
Според мен коалицията на Генчо и Алекса ще им помогне и на двамата да стигнат доста напред, в което няма нищо лошо. Женската пандичка може да изгърми днес, но и аз си мисля, че тя и Алекса са имали договорка с продукцията.
Първоначално смятах, че Алекса ще крепи някак Елица и ще я добута до финал, но всъщност главният герой тук е Алекса. Голям сериал 😃
То и аз така смятах. В момента, в който Алекса влезе, и като започна да се разпорежда при сините, да му дават грошове /още когато се пазари за тях като резерва всъщност/ и получих факс, че всъщност главния герой е не олимпийката, а Алекса. Дори според мен тя беше неговото Йори, обаче, колкото повече минава време, толкова повече си мисля, че Елица е именно ракетата носител, а Йори ще е Виктория. Като ги гледам и колко са си близки след приключване на формата, съм почти сигурна. Но още не вярвам, че Алекса ще е крайния победител.

# 1 194
Скрит текст:

Не каза ли "Аз съм по-труден за гонене", което после замаза, че било заради грошовете?
Да, правилно, сега го върнах. Точните му думи бяха "По-лесно е да се гони."

# 1 195
. (откъде го вадите това хилещо се духче, което беше запазена марка на Прешъс през първия сезон? 👀).

Аха 🙃.

# 1 196
Да.
Много посредствена версия на Йори, но в същата роля я виждам и аз Вики.

# 1 197
  • Другата България
Билянка, trolface е това, има го в емотките на форума, прекарай ги тези на втората емотиконка, с усмивките, втората в колонката. Ще го видиш.

# 1 198
Алекса се набълбука с какви ли не награди, оставаше и да не стигне до финал. Ако първата седмица сините имат имунитет от номиниране, той ще си има за всички други по нещо с което да си помага.
Аз не разбрах кой си тръгна с мечовете.

Никой не си тръгна с Мечовете, още са в играта. Тази година участниците не ги искат и това е!  Smiley

А вие как си представяте, че от 6 останали мъже в предаването, продукцията ще допусне 4-ма да са в едно племе? Ще вземели Генчо и Гого или пък Илиян...Аз коректно ви намеквам, че жените ще разпределят мъжете 3 на 3, така и стана. Wink

# 1 199
  • София

Аха 🙃.
Отвратително е, и бях много щастлива, че вече рядко го виждах.Да не започнете да го цвъкате във всеки пост?

Общи условия

Активация на акаунт