💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 881
  • 4 367
  •   2
Отговори
# 1 170
Алекса най-накрая си намери отдушник в лицето на Генчо 🤣.
Да откриеш човек, на който да се оплакваш от жена ти и да те разбира - безценно🤣.

Ох, забравих и още един бисер от Филипчо - “Трябва ни мъж, за жена - все тая, тя е допълнение”🤣. То тези допълнения ви разказаха играта мен ако питаш 🤣 Докараха Генчо до тотално отчаяние и изтриха благата му харманлийска усмивка от лицето 🤣. А щом Жорката при толкова храна вече не е спокоен и почва да се изнервя нещата не отиват на добре 🤣.  Само Алекса като един спасител може да върне щастието при червените🤣. Първата стъпка е да се отърве от Есмералда, от която той упорито бяга от началото на предаването🤣 ( ако се замислим това е неговия тих вопъл на страдание и надежда, който никой не чува🤣).

Само Генчо чу вопъла;)))Да перифразирам Божинов, само Генчо знае какво му е на Алекса;)

# 1 171
Според мен, Алекса не остана много очарован, че Елица а такъв плам го избра. Сякаш искаше да е пръв избран и то в жълтото племе. Хитрецът осъзнава, че Елица ще го дърпа назад. Веднага другите ще ги нарочат и ще го спукат от елиминации. А и тази обсесия на Елица към него ще досади още повече и ще се обърне срещу него.

# 1 172
Мда, май само Гого не е знаел за саботажа. Ама той и дали знаеше къде е всъщност, никой не може да каже. Дори и той 😁
На мен ми се струва обратното- Генчо намери отдушник в лицето на Алекса. Горкият, с този женски кворум вътре ...

# 1 173
Скрит текст:
Като гледам що народ се радва на постъпката на девойките и я одобрява предвиждам такъв живот, че сааааамооо си викаааааммм данооооо НЕ. Както е тръгнало след още 10тина години ще е оправдано да си сипват стрихинин в кафето, щот тва сепак е само игра и няма значение начинът по който ще надиграеш останалите. Ама това, че можеш, че се раздаваш, че ти пука за всички около теб...пфф,  отживелици разни. Колкото по мръснишки играеш, толкова по добре. И винаги други ще са виновни за твоят избор.
Само че трябва и да отчетеш кой започна да играе мръснишки. Метафорично- ако първи ти сипят стрихнин в кафето и знаеш, че ще продължават да ти сипват, ти ще стоиш ли и ще гледаш като знаеш какъв ще е изходът и, че няма да спрат, докато не го постигнат? Ако знаеш, че има и хора, които гледат как ти сипват, ще ти е жал ли за тях и ще отидеш ли да им кажеш, че и ти си решил да ,,сипеш” докато ,, по-добрият” победи?  Simple Smile
Добрютро,  банда! Сипвам по едно кафе да избистрим главите.
И веднага отговарям. Разбира се, че отчитам кой започна със сипването. Илиянката още на ден втори отрови рязко атмосферата, когато раздели племето, че и най - лаишки се издаде.
 Ма ич не сме лоши. Още едва е дошъл вторник, а 60 и кусур страници вече са на лице. 😁

За мен Виктория отрови атмосферата, след като "дръзнаха" да я номинират. Илиян никога не е бил светец, влезе със заявка, веднага потърси коалиция и си игра играта, но всъщност никога не предаде своите. Никога не е имало драма, че някой от тях е номиниран. Праилно прецени всъщност, по кого ще стрелят. Игра с учстниците, които първи щяха да бъдат отсреляни, без право на гък. Без тази коалиция, никой от тях нямаше да стигне толкова напред.

Между другото, не гледаме за първи път циркове за това, че някой "силен" е номиниран, вместо другите да се жертват за него. Трябва ли да си припомняме Веско ризката? И други, на които вече не помня имената. Един от червените в първи сезон как бесняяя... Пък нека е нормално това поведение за някои.
Не е само това, ами Вики като се върна от битката афектирана и се заричаше как отсега нататък ще номинира само по заслуги, според представянето в битките, щеше да номинира слабите от племето и т.н., само че се случи нейното злополучно представяне с разплитането на въжетата, което тя провали и слабо представяне на Цецо след това и дотам бяха заканите и. Забрави да се самономинира.

# 1 174
За Виктория,  Цецо,Мани и Алекс последно, това са последствията от социалната игра. Одобрение и неодобрение, не на база едно действие или дума, а цялостно. Ако ще да бяха залупали по главата Виктория на терен с това прословуто парче, пак щях да симпатизирам на тях Simple SmileJoy

# 1 175
Ако довечера, Елица отпадне съм подготвена за покачване на морското равнище. Да не се издавим случайно

# 1 176
Според мен, Алекса не остана много очарован, че Елица а такъв плам го избра. Сякаш искаше да е пръв избран и то в жълтото племе. Хитрецът осъзнава, че Елица ще го дърпа назад. Веднага другите ще ги нарочат и ще го спукат от елиминации. А и тази обсесия на Елица към него ще досади още повече и ще се обърне срещу него.

Мисля, че единствената автентична реакция на Алекса в цялата игра е всеки път, когато някой не го нарече най-силният. Искрено се обиди, че Ралица нарече Гого по-комплексен, колкото и да се смя. Мисля, че егото у се засегна, че го виждат не като Алекса шампиона, а Алекса на Елица приятелят. Затова и му хареса Генчо, защото оцени ходовете му. Човека е много честолюбив.

За Виктория,  Цецо,Мани и Алекс последно, това са последствията от социалната игра. Одобрение и неодобрение, не на база едно действие или дума, а цялостно. Ако ще да бяха залупали по главата Виктория на терен с това прословуто парче, пак щях да симпатизирам на тях Simple SmileJoy
Представих си Мани да тича по плажа след Виктория с парчето от пъзела, а Фейгин да гледа объркано отстрани и ми е малко лошо от смях.

# 1 177
Сега се сетих в първият епизод Елица като каза, че си е изревала очите, като казали, че не става за спорт в училище, че е ниска. Мислих си, че драматизира, сега съм повече от 100% сигурна, че даже е било по-голам рев от описаното.

Лично мен не ме дразни, че е емоционална. Дразни ме, че си вярва, че всички трябва да правят всичко така, че с Алекса да са заедно. Алекса дори схвана колко логично е Генчо да е бил против това.

# 1 178
И тя има проблема на Виктория. Аз, аз, аз. Само дето се прави на миличка и сладичка пандичка, а Виктория вместо да плаче, крещи. За съжаление спортистките не показват много уравновесен характер в играта. Фейгин пък само мига, мига. Цецо, също като Алекса,не можеше да преглътне, че разни модели и какво ли не, са добри на терен, често и по-добри от него и останалите професионални спортисти.  По принцип един професионален спортист си е добър в един спорт, а тези игри изискват комбинации от качества, пък и малко късмет и връзки с продукцията, и те вероятно го знаят, но едно е логиката, друго е да си там, ден и нощ, толкова време.

# 1 179
Ух гадна гадна Елица, риве за любимия си мъж. Гадна гадна Виктория риве за новия си приятел и подкрепа. Велик велик Гого , риве за кол с парцал (знамето)Joy
Между другото съм му от фенките, Гого прости ми скъпи, знам че тази година няма ме посетиш в харема Joy

# 1 180
  • София
Всички са употребени от продукцията. И много добре знаят къде са отишли и какво са подписали. Е, би трябвало да знаят, но като гледам да си спортист не помага много да разбираш документи, аи елементарни причинно-следствени връзки.

# 1 181
С това темпо на писане темата ще стигне 300 страници 😃
Според мен коалицията на Генчо и Алекса ще им помогне и на двамата да стигнат доста напред, в което няма нищо лошо. Женската пандичка може да изгърми днес, но и аз си мисля, че тя и Алекса са имали договорка с продукцията. Първоначално смятах, че Алекса ще крепи някак Елица и ще я добута до финал, но всъщност главният герой тук е Алекса. Голям сериал 😃

# 1 182
Много тегав надкаста с Цветан. Той има ужасен речник, все едно е останал на 13. Три думи на кръст преплита и повтаря, то жаргон, диалект, ъ-канета, паразитни думи, чуждици, които къде чул, къде разбрал. Да не говорим, че мисълта му върви по-бавно и откакто минаваше трасето на елиминационната. 😫 Да си идва бързо Илиян в бг, че много ми дойде и след предишния велик мислител Калоян. Иначе Туджаров и Неделчо са супер.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 15:03 от dakota14

# 1 183
  • София
Алекса се набълбука с какви ли не награди, оставаше и да не стигне до финал. Ако първата седмица сините имат имунитет от номиниране, той ще си има за всички други по нещо с което да си помага.
Аз не разбрах кой си тръгна с мечовете.

# 1 184
  • софия
Довечера искам Елица да си ходи. За нея ще е най-добре. И без това се разбра, че тя участва в този формат единствено заради него. Може би са спретнали и на тях такова изнудване, като на Цецо и брат му. Алекса е искал, надушили са го с кой е и са рекли или двамата или никой. Елица не е от тези, които горят в играта. Не казвам, че не се раздава, когато е на терен. Но не е отишла там защото иска да го изживее това и и личи. Тя си свърши работата. Беше ракетата носител на Алекса. Да ходи да си почива. Мисля, че ще е доволна.

Общи условия

Активация на акаунт