💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 833
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 960
Това е Игри на волята, не Сървайвър. Стига с този Сървайвър. Да не го обръщат и на Море от любов, моля Joy

# 961
Diavolo, не виждам как няма да счупим пореден рекорд с 300+ страници Grinning Страстите много се нажежиха, а мина сами първият епизод. Днес на капитанската битка няма да е интересно, но на номинациите ще хвърчат глави.

Prepare for battle!
Абе ужас някакъв! Разделила съм си екрана на две - половината форум, половината екселски таблици. Мисля да затварям едната половина, че ще оплескам нещо! Laughing
Релакстейкитизи!

# 962
  • София
Diavolo, не виждам как няма да счупим пореден рекорд с 300+ страници Grinning Страстите много се нажежиха, а мина сами първият епизод. Днес на капитанската битка няма да е интересно, но на номинациите ще хвърчат глави.

Prepare for battle!

Таргет не е поставян този път. Всичко си се случва по естествен път.
То и предния път щяхме да бием рекорда по естествен път. Май финиширахме на 241 стр. при таргет 230. ''Спама'' да е бил макс 5 страници, не повече.

# 963
  • софия
Като гледам що народ се радва на постъпката на девойките и я одобрява предвиждам такъв живот, че сааааамооо си викаааааммм данооооо НЕ. Както е тръгнало след още 10тина години ще е оправдано да си сипват стрихинин в кафето, щот тва сепак е само игра и няма значение начинът по който ще надиграеш останалите. Ама това, че можеш, че се раздаваш, че ти пука за всички около теб...пфф,  отживелици разни. Колкото по мръснишки играеш, толкова по добре. И винаги други ще са виновни за твоят избор.
Само че трябва и да отчетеш кой започна да играе мръснишки. Метафорично- ако първи ти сипят стрихнин в кафето и знаеш, че ще продължават да ти сипват, ти ще стоиш ли и ще гледаш като знаеш какъв ще е изходът и, че няма да спрат, докато не го постигнат? Ако знаеш, че има и хора, които гледат как ти сипват, ще ти е жал ли за тях и ще отидеш ли да им кажеш, че и ти си решил да ,,сипеш” докато ,, по-добрият” победи?  Simple Smile
Добрютро,  банда! Сипвам по едно кафе да избистрим главите.
 И веднага отговарям. Разбира се, че отчитам кой започна със сипването. Илиянката още на ден втори отрови рязко атмосферата, когато раздели племето, че и най - лаишки се издаде.
 Ма ич не сме лоши. Още едва е дошъл вторник, а 60 и кусур страници вече са на лице. 😁

# 964
Чета, че Гого бил интелигентен. Откъде му излезе тази слава? Като мълчеше?
От битките, от стратегиите, които използва- чиста, красива игра. Понякога, когато физиката не е в негово преимущество, той намира начин чрез ловкост и ум пак да спечели. Най- често вдигане на тежести,  физически по- едри противници. За мълчанието и аз съм мълчалива трябваше ли така да става. Знам само, че не бих заслепила с пристрастията си към него факта, че  двете девойки бяха в кофти племе, с кофти държание, от което търсеха начин да се измъкнат, защото знаеха, че и Гого нямаше да им влезне с положение. Та да, моето е харесвам Гого, но оправдавам тях.

# 965
  • Варна
От ден първи си знаех, че Мани и Фейгин не стават за нищо.

# 966
  • earth
Дяволски, питай в следващата анкета колко хора четат постове по-дълги от 5 реда.

# 967
  • София
Тя Виктория не е с много мозък. 6 от 8 дупки имаха за лостовете, а на липсващото парче бяха останалите 2 дупки.
Супергероите печелеха тази битка. Но забравиха да отвържат лодката в началото и това с пъзела. Гого беше машина на дънерите. Тук да спомена бързата мисъл на Лефтеров. Много е задобрял на пъзелите и с Михаела наредаха всички части без ядове, като се сетиха да почнат от средата. Ценен кадър за Жълтите.

# 968
  • София
Това е Игри на волята, не Сървайвър. Стига с този Сървайвър. Да не го обръщат и на Море от любов, моля Joy

Ами доста са взаимствали от Сървайвър. То оригиналният Игри на волята е съвсем друг формат.

# 969
Между другото като обсъждахте двойки, според мен Мани и Лефтеров биха били по-добра комбинация, отколкото Мани и Гого- там нещата ми бият малко на Хензел и Гретел и познайте кой ще е третият герой в приказката, хахахаха 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 970
Жени обаче голяма интуиция извади, сякаш предусещаше, че капитанската битка е елимиционна. За това пробута Рали.

# 971
Привет и от мен, мисля, че тази тема ще бие рекорда на предишната.
Към анкетата:
1. Искам да си тръгне Елица, но от това, което видях като битка, смятам, че ще си тръгне Рали заради контузията, която има на рамото. Много пъти я е забавяла.
2. Ще стискам палци на Непобедимите, цветни и забавни са ми, особено сега с новите попълнение ще пада голям смях.
3. Да, смятам, че избора им беше правилен, имаха нужда от мъж, който е силен и комплексен. Мани им беше по-удобния избор от женската част на сините.
4. Харесвам повече Димо, има забавни попадения от страна на коментарите. Ралица ми е малко рязка и драматична.
5. Не одобрявам саботажа на девойките. Можеше по друг начин да саботират играта - забавяне на терен, забавяне на пъзел, точно това не беше окей.
Хубав ден на всички! Simple Smile

# 972
На мен ми е много любопитно едно - как ще се развива играта в следващия/те сезони. Защото е ясно едно - попадаш в племе с някой като Илиян и мачът е свирен още в началото. Колко ли играчи тип троицата ще се запишат и ще има ли баланс, за да ни е интересно, или ИВ ще се превърне в игри на надцакване, защото вратата за такива ходове вече е широко отворена.

# 973
  • София
Скрит текст:
Като гледам що народ се радва на постъпката на девойките и я одобрява предвиждам такъв живот, че сааааамооо си викаааааммм данооооо НЕ. Както е тръгнало след още 10тина години ще е оправдано да си сипват стрихинин в кафето, щот тва сепак е само игра и няма значение начинът по който ще надиграеш останалите. Ама това, че можеш, че се раздаваш, че ти пука за всички около теб...пфф,  отживелици разни. Колкото по мръснишки играеш, толкова по добре. И винаги други ще са виновни за твоят избор.
Само че трябва и да отчетеш кой започна да играе мръснишки. Метафорично- ако първи ти сипят стрихнин в кафето и знаеш, че ще продължават да ти сипват, ти ще стоиш ли и ще гледаш като знаеш какъв ще е изходът и, че няма да спрат, докато не го постигнат? Ако знаеш, че има и хора, които гледат как ти сипват, ще ти е жал ли за тях и ще отидеш ли да им кажеш, че и ти си решил да ,,сипеш” докато ,, по-добрият” победи?  Simple Smile
Добрютро,  банда! Сипвам по едно кафе да избистрим главите.
И веднага отговарям. Разбира се, че отчитам кой започна със сипването. Илиянката още на ден втори отрови рязко атмосферата, когато раздели племето, че и най - лаишки се издаде.
 Ма ич не сме лоши. Още едва е дошъл вторник, а 60 и кусур страници вече са на лице. 😁

За мен Виктория отрови атмосферата, след като "дръзнаха" да я номинират. Илиян никога не е бил светец, влезе със заявка, веднага потърси коалиция и си игра играта, но всъщност никога не предаде своите. Никога не е имало драма, че някой от тях е номиниран. Праилно прецени всъщност, по кого ще стрелят. Игра с учстниците, които първи щяха да бъдат отсреляни, без право на гък. Без тази коалиция, никой от тях нямаше да стигне толкова напред.

Между другото, не гледаме за първи път циркове за това, че някой "силен" е номиниран, вместо другите да се жертват за него. Трябва ли да си припомняме Веско ризката? И други, на които вече не помня имената. Един от червените в първи сезон как бесняяя... Пък нека е нормално това поведение за някои.

# 974
  • София
Абсурд някой да е предполагал, че ще има нова елиминационна капитанска. Това се прави заради световното първенство, вече писахме, че ще приключат доста бързо сезона.
Досега не е имало никога две елиминационни капитански битки.

Общи условия

Активация на акаунт