💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 521
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 855
Чак пък сравнявате с живота с психически насилник. Нямало как да избягат. Съвсем спокойно могат да се предложат на номинации, да не си дадат зор и да напуснат. Не е като да не са го правили други участници.

# 856
Чак пък сравнявате с живота с психически насилник. Нямало как да избягат. Съвсем спокойно могат да се предложат на номинации, да не си дадат зор и да напуснат. Не е като да не са го правили други участници.
Леле, сякаш някакъв хорър сме гледали досега. Scream

# 857
Не виждам за какво е този рев . И червените да се разпаднат , целта е постигната.Триглавата змия се събра Алекса , Елица Виктория. те са си ядрото , другите да му мислят. Пак щяха да вземат и дружките на Елица и Жълтите щяха да ги убиват от бой всеки мач и Гого е веднага след двете момичета на пангара. В жълтото племе имат мноого повече шанс да печелят и да отложат "техния час"

# 858
Когато има и друг начин - разпадане на пленена, защо да стигат чак до там, сами да си сложат въжето?
А за психическите насилници, ами такива са. Предаване или не, сценарий или не, лошото е, че има много такива хора в реалния живот, от които понякога е трудно да се отдръпнеш.

# 859
Братче, тук някои изплискаха легена 😃
Сещам се, че бях видяла снимка, на която Вики е гушнала Фейгин - това след предаването. Сигурно детето още го държи психическия тормоз...

# 860
  • София

Аха, те да се откажат от своята игра. За да не прецакат играта на тези, които ги мачкат. Чудно решение. Какво беше, наведените глави не ги секат?

# 861
Ама като не им издържат психиките, да си ходят. Никой не им е длъжен. Голямо ожалване.

# 862
Ама какъв тормоз бе хора. Така като ги гледате, да ви приличат на изтормозени. Да в повече ми бяха и на мен виканиците, но беше ясно че е от ден до пладне. Да не говорим, че може би щеше да е по добре открито да бяха казали, че няма да играят. Потенциално дават шанс на отбора да се бори ако иска и от друга страна показват ясно, че ще играят с новодошлите.

# 863
Мале сега гледам сторитата в инстаграм на Гого, докато гледаше епизода за първи път и разбира как или по-скоро, че са саботирали играта, защото малко се съмнявам, че преди да гледа е разбрал, че е имало такова нещо и то по-бая неприятен начин. Определено си го заболя много и му беше много неприятно.

# 864
Мен ми е интересно как тормозът над хора не се възприема като толкова лошо нещо като това да прецакаш някого в една игра (без дори да го отстраниш в случая, както беше Цветан с Илиян. И за протокола, аз казах, че подкрепям и действията на Цветан на въжето, и днешния саботаж.
Те въобще не разпознават психическия тормоз и насилника. Той просто така си вика и крещи и е по -шумен, но иначе е честен и прям човек.

# 865
  • софия
Като гледам що народ се радва на постъпката на девойките и я одобрява предвиждам такъв живот, че сааааамооо си викаааааммм данооооо НЕ. Както е тръгнало след още 10тина години ще е оправдано да си сипват стрихинин в кафето, щот тва сепак е само игра и няма значение начинът по който ще надиграеш останалите. Ама това, че можеш, че се раздаваш, че ти пука за всички около теб...пфф,  отживелици разни. Колкото по мръснишки играеш, толкова по добре. И винаги други ще са виновни за твоят избор.

# 866
Фейгин не ходеше и тя като настъпана жаба, заради прорезна рана, хич!

Те не ги считаха за глас там. Само като носеха храна бяха ок. Дали, защото са малки и като физика, и на възраст, не знам, но факт. Вербалният тормоз, психическите атаки са мега гнусни и трудно издържими. Никога не са били племе, погледнато реално. И стискаш зъби до един момент. В следващия, удряш чертата. Дори и ти да пострадаш, няма значение, изобщо. А и наивитета им, че ще отмъстят, също спомогна за пердето пред очите. Та, да- каквото повикало...
Гого сега взе да знае много и той. Къде беше тогава...никой не знае 😁

# 867
  • SF
Леле, сякаш някакъв хорър сме гледали досега. Scream

А не вечерно телевизионно шоу със спортни игри и пъзели. Simple Smile

# 868
  • София
Ама като не им издържат психиките, да си ходят. Никой не им е длъжен. Голямо ожалване.

Ама те са длъжни на агресорите? Ясно Joy Ми да си одат Викиту, Алесио и Гого да си вземат като са толкова онеправдани Wink

# 869
Големи агресори, да 😃 Щом се прегръщат по снимки след предаването.

Общи условия

Активация на акаунт