💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 992
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 825
Скрит текст:
Докато бяха при Сините Мани и Фейгин даваха всичко от себе си за племето. Не са имали издънките на Цецо и Вики в отборните игри. Бяха и двете капитани, победиха и предпочетоха племето пред личната облага. Сключиха пакт Мани и Вики да елиминират слабите звена Касим и Цецо, но Вики и Алекса се отметнаха от думата си по-бързо от представител на малцинствата в сладкарница. Всичко това съчетано с неумението на Вики да говори без да вика и с агресията на Цецо и Алекса преляха чашата.

Затова и написах - каквото повикало - такова се обадило.

А за Гого - сам се постави в тази ситуация мълчейки и не взимайки страна. Ще ми е любопитно да го видя при Жълтите, но си мисля, че Жени ( с подкрепата на Фифо, за когото Гого е основен конкурент на арената) бързо ще го качи на пързалката. И не мога да я виня в един такъв избор, в никакъв случай. Това е просто хладен бизнес. Какъвто беше за Мани и Фейгин играта днес.
И всичко в крайна сметка стана заради един Цецо! Trollface
Аз бих го формулирал така - всичко стана за един гласоподавател.

# 826
  • софия
Силно се надявам, колкото и да не харесвам постъпката на Мани и Фейгин да успеят да се съхранят след тази вълна от хейт. Особено Фейгин. Тя е чиста душа. Дано, дано намери сили и да обърне гръб на всичката помия. По същия начин го мисля и Цецо. Защото онова да, беше игра, но това е реалният живот вече.
 Погледнах на Гого сторитата. Явно чак сега им е станало ясно какво се е случило на тази битка. Беше истински шокиран от това, което се чуваше.

# 827
  • SF
Сега идвам, а вие сте изписали света!
Защото сезонът е много интересен. Simple Smile
Тази година почти не съм прочела мнение как някой обещава, че догодина няма да гледа. Simple Smile

Видяхте ли, че не само Елица плаче, когато любимият не е до нея. Simple Smile
На Мани също й е много мъчно за Илиян, но мани не заплашва Виктория със саморазправа, затова че Илиян е номиниран и отпаднал.
Аз не знам какво се случва в главата на Виктория. Не вижда ли, че има 2 коалиции и е логично всяка коалиция да номинира играч от чуждата, а не от своята. Какво се заканва на Мани и Фейгин?
Както им се заканваше, сега ще започне да се мазни на Фейгин, за да си прави коалициики с нея.

# 828
Mushama, по тази логика и държанието на Илиян с постоянните провокации е психически тормоз. Не видях никой да ги е спрял да си играят играта или да им е тъжно
Абстрахирах се от всичко извън излъченото. Илиян не съм видяла да се държи по този откровено ужасен начин, по който останалите.

Абсолютно съм ок с това, че не го харесват другите, тяхно право е, но по никакъв начин не мога да се съглася с поведението им.

Отново - това,че разбрам откъде идват мотивите на Мани и Фейгин и приемам тяхната гледна точка не означава, че го подкрепям. Но да се говори за племе и отговорност към това племе предвид, че то не им е дало и една десета от това, ми е малко непонятно.

Обидни квалификации не съм си позволила към нито един участник, няма и да си позволя. Дори тези,които не харесвам са хора, които заслужават човешко отношение и уважение, но за мен нещата имат изключително логичен и неизненадващ развой.

Освен моралната гледна точка, от стратегическа за тях това беше най-доброто решение.

# 829
  • София
Абсолютно никой няма право да напада Фифо ако гласува срещу Гого. Той защитава своето племе, а и е в коалиция. И вече сме във втората фаза на играта, а там надявам се, че на всички е ясно, че играчите от асимилираното племе се чистят първи. Закон от Сървайвър. Винаги е било така с редки изключения. Но когато имаш задружен отбор като жълтите с Джаферович вътре забравете за пробойни.
Фифо беше 3 пъти на Арената. Генчо беше 3 пъти на Арената.
Време е и Гого да излезе за 1-ви път и да покаже на всички, че е нинджа.
Гого е дошъл заради битките. Сам се е предлагал за битки, е моментът е дошъл. Няма как да се стигне финал без поне една битка. И не виждам как и срещу кого би загубил от червените, освен ако от продукцията не му скроят подъл номер и му дадат топченца срещу Мира, борба срещу Алекса, плуване срещу Георги или гребане срещу Гената.
Но ако това стане тежко им и горко на Витомир и компания. Светът ще им се види тесен.

# 830
Изненадана съм колко хора одобряват постъпката на Мани и Фейгин в анкетата... Хората сме различни, цветни, това е хубаво, уважавам различното мнение, но откровено съм малко разочарована от резултатите.
Първо да кажа, разбирам защо са го направили, "ежедневно тормозени", "овиквани", "обиждани", нямат място в отбора, добре, хубаво, прав път... Влачи се по терена, кажи че не ти се играе, кажи си, лоши сте, искам друго племе... Първата коалиция обаче беше от тях 3мата, сега отмъщавали за Илиян, в негова чест, що за секта...
Та, разбирам ги, но не мога да оправдая начина, по който решиха да го направят, а именно най-долния и подлия. Ами грозно си е, поставих се на мястото на другите, които се потиха... Които се почувстваха виновни, че не се справиха със задачата да наредят пъзела, и дори успяха, обаче греда...
А най-неприятният момент ми беше, когато се подхилкваха, защото знаеха, че няма да успеят да го наредят... Поне това да бяха спестили, щях да разбера защо толкова хора ги оправдават.
И сега, ми е много интересно, събрали са се да гледат епизода, Мани вероятно е в Англия, а Фейгин дали гледа с тях, гордее ли се, черви ли се? Мани и Илиян вероятно злорадстват с пуканки и не им дреме...

# 831
  • Другата България
Силно се надявам, колкото и да не харесвам постъпката на Мани и Фейгин да успеят да се съхранят след тази вълна от хейт. Особено Фейгин. Тя е чиста душа. Дано, дано намери сили и да обърне гръб на всичката помия. По същия начин го мисля и Цецо. Защото онова да, беше игра, но това е реалният живот вече.
 Погледнах на Гого сторитата. Явно чак сега им е станало ясно какво се е случило на тази битка. Беше истински шокиран от това, което се чуваше.
Шокиран ще е, защото на него никога не би му минало през ум да направи такова нещо, макар и стратегически. Вярвам му.

# 832
  • София
Мен ми е интересно как тормозът над хора не се възприема като толкова лошо нещо като това да прецакаш някого в една игра (без дори да го отстраниш в случая, както беше Цветан с Илиян. И за протокола, аз казах, че подкрепям и действията на Цветан на въжето, и днешния саботаж.

# 833
Гого е дошъл заради битките. Сам се е предлагал за битки, е моментът е дошъл. Няма как да се стигне финал без поне една битка. И не виждам как и срещу кого би загубил от червените, освен ако от продукцията не му скроят подъл номер и му дадат топченца срещу Мира, борба срещу Алекса, плуване срещу Георги или гребане срещу Гената.
Но ако това стане тежко им и горко на Витомир и компания. Светът ще им се види тесен.
Много силова игра в духа на играта между Пух и Фифо е достатъчна да елиминира Гого срещу Алекса и Генчо според мен.
А за болднатото - колкото повече - толкова повече. Трафик в този случай Simple Smile

# 834
Аз също призовах да се спре с обидите миналата седмица към Вики и компания. Сега също не съм си позволявала обиди. Както се казва, можем да спорим и без да се избием. Аз самата съм гласувала за Мани в тройката на най-комплексните жени, но...не мога да оправдаят това.
Искам да попитам всички, които ги защитават за играта-често да кажат : Мислите ли, че ако на тяхно място бяха Вики и Алекса, щяха да играят така или пак щяха да се хвърлят на 100%. За Гого е ясно.

Mushama, по тази логика и държанието на Илиян с постоянните провокации е психически тормоз. Не видях никой да ги е спрял да си играят играта или да им е тъжно
Аз също призовах да няма обиди и по-спокойни и възпитано да се възмущават потребителите тук, за да не се пада на нивото фейсбук, ама на пак стигаме до там.

А друг спомена за двойният аршин - оооо, с пълна сила важи, ако Алекса и Виктория бяха скроили подобен номер с пъзела на Мани и Алекс, не ми се мисли как щяха хората да си упражняват речника по техен адрес.

И надяваме се скоро да разберем дали играчите са разбрали до края на играта или сега са видели каква е причината за загубата и прословутите парчета пъзел.

# 835
А не е ли и малко нагло Мани и Фейгин да хвалят Гого и след предаването, а да му врътнат такъв номер в играта? И то без да предупредят, че ще саботират. "Отмъщават" на Алекса и Вики заради отношението, а Гого, който нищо лошо не им е казал или направил, седи като най-големия идиот и реди нещо, което явно няма нареждане. Не е ли малко тъпичко спрямо него? А да научи чак сега той вместо да му споделят след играта...ами пикли!

# 836
Скрит текст:
Докато бяха при Сините Мани и Фейгин даваха всичко от себе си за племето. Не са имали издънките на Цецо и Вики в отборните игри. Бяха и двете капитани, победиха и предпочетоха племето пред личната облага. Сключиха пакт Мани и Вики да елиминират слабите звена Касим и Цецо, но Вики и Алекса се отметнаха от думата си по-бързо от представител на малцинствата в сладкарница. Всичко това съчетано с неумението на Вики да говори без да вика и с агресията на Цецо и Алекса преляха чашата.

Затова и написах - каквото повикало - такова се обадило.
А за Гого - сам се постави в тази ситуация мълчейки и не взимайки страна. Ще ми е любопитно да говидя при Жълтите, но си мисля, че Жени ( с подкрепата на Фифо, за когото Гого е основен конкурент на арената) бързо ще го качи на пързалката. И не мога да я виня в един такъв избор, в никакъв случай. Това е просто хладен бизнес. Какъвто беше за Мани и Фейгин играта днес.
Аз лично се съмнявам в болднатото. Пак ще говорим.
Фифо е спортист, пич, а и твърдо “за“ мъжете като начало. Според мен Фифо няма да играе срещу Гого. Дори сега като го пиша се замислих, че това може отново да му навлече гнева на дружинната, в даден момент. Когато му дойде реда, нали все някой трябва да го изпрати на номинация, а като гледам тя с тези пръсти ще се оправдава до последно, ще си кюта отстрани и ще реди стратегиите.
Всъщност Евгения как плуваше с тези пръсти. Не знам стил, в който да не си мърдаш пръстите

# 837
  • София
Явно в нашата родина грубото отношение се приема като "добър ден" , нещо в реда на нещата . Пък  позволяващите си да кълнат и псуват в инстаграм, и те са такива. Така, че ясно ми е , защо не могат да си обяснят постъпката на Мани и Фейгин. Явно никой не вижда нищо нередно даден човек да стои във стресираща среда, да не може да си закуси поне на спокойствие. Ако мълчи да го ругаят защо мълчи, ако каже нещо- защо говори дълго . Дори без конкретни обиди - да усеща агресивно отношение за всяко свое действие и бездействие, да му се показва колко е нехаресван и маловажен и прочие и прочие.
Не видях някой да ги е задължил да стоят насила в такава отровна психо среда.Браточката как напусна миналата година, без да навреди на друг.
Не можели да закусят на спокойствие.Айде , де! Курортистки с к..ки номера.

А, значи с тормоз може да гониш съотборници, но иначе трябва отбора да се пази и да не се саботира Joy

# 838
  • София

Това, което направиха Мани и Фейгин се нарича предателство, защото те са в един отбор. Няма значение харесват ли се или не. В отборна биткавсеки дава колкото му е във възможностите или честно си признава, че ще играе против тях.
Ще кажете игра е. Да, игра е, но това е постъпка на човек, който ще извърши същото и в реалността, и не дай си боже нещо в живота, здравето, кариерата или семейството ми зависи от такава персона.
А Фейгин е и Олимпийски състезател. Срам за титлата Олимпиец. Състезател, който се състезава за Чест!

Нали правите разлика между отбор в спортно състезание и племе в риалити?

Какъв срам, какви 5 лева, каква реалност? Да не е завързала на възел кънките на съотборник?
Мани да не е саботирала раздвижването на пациент?

Беше обяснено многократно, а и го видяхме. Не е можело да се говори. "Разговорът приключи" са думите на Виктория, когато не иска да чуе.

Няма предателство тук, защото в крайна сметка победителят е само един. И защото действието не е насочено срещу приятелски лагер.

# 839
  • Другата България
Силова игра в духа на играта между Пух и Фифо е достатъчна да елиминира Гого срещу Алекса и Генчо според мен.
А за болднатото - колкото повече - толкова повече. Трафик в този случай Simple Smile
Аз точно това си мисля, че ще стане, затова и го написах по-рано.
Нищо няма да стане нито с Фродо, нито с Тушев. Само ще потриват доволно ръчички.
Както правят и в момента.

Общи условия

Активация на акаунт