💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 505
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 135
  • Другата България
Днес, като се прибрах с метрото, Мирела се качи и по телефона обясняваше кое племе се разпада днес. Изключително "професионално" от нейна страна. Разказваше и за играта с плочките, където Жени победи. Оказа се, че е объркала посоката на метрото и слезе. Иначе кой знае колко неща щеше да разкаже.
Joy
Супер.
Наистина много "професионално".

# 136
# 137
  • София
Днес, като се прибрах с метрото, Мирела се качи и по телефона обясняваше кое племе се разпада днес. Изключително "професионално" от нейна страна. Разказваше и за играта с плочките, където Жени победи. Оказа се, че е объркала посоката на метрото и слезе. Иначе кой знае колко неща щеше да разкаже.
Кажи честно Grinning Grinning Grinning

# 138
  • София

Ето тук продукцията насочва и манипулира играта. Ясен е сценария, предстои разпадане на едно племе и трябва да се редуцира бройката. Пък после, всичко било максимално честно. Доообреее.

# 139
Joy
Супер.

А защо трябва да се държи професионално??? Случайно да е професионалистка нещо?  Участвала е на кастинг, избрали са я, играла е, отпаднала е. И толкова.

# 140
  • София
Момчета, благодаря за прекрасната тема и статистиките! Не знам как успявате да я правите все по-приятна и информативна, респект!

Хора, как не знаете кое племе се разпада? Joy Имам чувството, че само аз, която сигурно най-много мрази спойлери, до степен такава да не гледам дори промото за следващия епизод, съм прочела постовете на две съфорумки, които го бяха изпляскали съвсем открито, независимо една от друга. Да си имам късмета! Joy

За най-антипатични играчи посочих Алекса, Елица, Виктория и Джаферович. Имах и още, но нямаше повече опции. Присъединявам се към наблюденията на момичетата от предните страници за лъвовете - същите впечатления имам и това е единствената зодия, отличаваща се толкова еднозначно като качества.
А Мирела се показа като неособено умна нееднократно, така че не се учудвам изобщо.

# 141
Те най-големите "професионалисти" сами си издадоха кое племе се разпада 🤣😬 Много хора не знаят, защото не искат, но голям процент от зрителите вече го знаят.

# 142
Не помня предни сезони да съм писала на някой от играчите, на Тошко само бях пратила една снимка и ми беше отговорил със сърчице. Снимката показваше лъжа  от продукцията към него, ако мога така да се изразя. Пратих му я само и единствено, защото палеше лесно и им беше набрал, с две думи наливах масло в огъня. Иначе него хич не го харесвах, но се надявах много да се разлюти и в изблик на гняв да разкаже още пикантерия от кухнята.

Този сезон зададох няколко 'стратегически' въпроса за играта на един от играчите в стори, на един от тях ми отговори на лично съобщение и оттам си писахме няколко пъти. Изглежда готин, нормален човек,не се надува. Не съм питала неща, които няма право да ми отговори, а примерно колко кг е свалил и така се ориентирам кога ще е аут. Оплюх продукцията, а той се съгласи и ме допълни. Споделил ми е няколко неща, които и да ги кажа няма голяма полза, нищо важно, но по-скоро разяснения и детайли.
Скрит текст:
Опита се да прокара и лек флирт при все, че нямам никакви снимки в профила, забелязвам, че следва много женски профили и бройката все се вдига, вероятно иска да намаже Trollface

Няма да кажа кой е от уважение към него. Само ще кажа, че в темата голяма част от вас му симпатизират. Не е Фифо или Гого.

# 143
  • Другата България
Joy
Супер.

А защо трябва да се държи професионално??? Случайно да е професионалистка нещо?  Участвала е на кастинг, избрали са я, играла е, отпаднала е. И толкова.
Ами, например защото така мисля? Че не е редно? Трябва ли навсякъде да пиша “според мен“? Пиша си мнението, не желая диалог по въпроса.
Скрит текст:
Не помня предни сезони да съм писала на някой от играчите, на Тошко само бях пратила една снимка и ми беше отговорил със сърчице. Снимката показваше лъжа  от продукцията към него, ако мога така да се изразя. Пратих му я само и единствено, защото палеше лесно и им беше набрал, с две думи наливах масло в огъня. Иначе него хич не го харесвах, но се надявах много да се разлюти и в изблик на гняв да разкаже още пикантерия от кухнята.

Този сезон зададох няколко 'стратегически' въпроса за играта на един от играчите в стори, на един от тях ми отговори на лично съобщение и оттам си писахме няколко пъти. Изглежда готин, нормален човек,не се надува. Не съм питала неща, които няма право да ми отговори, а примерно колко кг е свалил и така се ориентирам кога ще е аут.
Оплюх продукцията, а той се съгласи и ме допълни.
Скрит текст:
Споделил ми е няколко неща, които и да ги кажа няма голяма полза, нищо важно, но по-скоро разяснения и детайли.
Скрит текст:
Опита се да прокара и лек флирт при все, че нямам никакви снимки в профила, забелязвам, че следва много женски профили и бройката все се вдига, вероятно иска да намаже Trollface

Няма да кажа кой е от уважение към него. Само ще кажа, че в темата голяма част от вас му симпатизират. Не е Фифо или Гого.
Това го правят /почти/ всички, след като вече форматът е приключил. Дори и най-умерените по време на него. Аз имам потресаващи неща за продукцията, за режисирани сцени и дори битки от тях, и то от участник, от който не можех да предположа на нота, че би се разприказвал за такива неща. Смятай колко огорчен беше.

# 144
Аз като цяло попитах, защото аз писах да поздравя играч за представянето му и взе, че ми отговори, та почти и веднага. Пописахме си за ден, и останах очарована от начина на мислене и учтивостта. Хем красив, хем умен 😄

# 145
Ох, колко сме бързи в обиждането... Ако беше написала "нередно" нямаше изобщо да пиша. Но обвинението в "непрофесионалност" е безпочвено и реших, че не мога да го отмина. И като не искаш диалог защо ми отговори?  Аз пък също намирам, че написаното е некоректно и си го написах. Теб лично нито съм обиждала, нито закачала. И също не ми трябва диалог и спор. Четящите да си решават кое е правилно.

# 146
  • София
Спомнте ли си, че ви бях писал за Сами Хосни и че ако влезе в Игрите за сезон 5 ще стане масов любимец и там, както бе във Фермата. Топ атлет.
Та, ето ви изненадкаааа. А тренировката за която намеква явно ще е бясна. Ще видим в събота. 😎

# 147
Това го правят /почти/ всички, след като вече форматът е приключил. Дори и най-умерените по време на него. Аз имам потресаващи неща за продукцията, за режисирани сцени и дори битки от тях, и то от участник, от който не можех да предположа на нота, че би се разприказвал за такива неща. Смятай колко огорчен беше.

Знам, че са огорчени даже си правя заключение, че колкото са по-близки, толкова по са ги пр***али от продукцията. Но ме изненадва колко много са готови да споделят на непознати хора. Знае ли ми акъла този човек,  дали няма да тръгна да разправям "Ама едисикой ми каза едисикакво" и да показвам чата.

# 148
Участниците нали имат договори? Как ще е редно така да изпляскат информация за бъдещи събития? Нередно е, непрофесионално и не особено интелигентно.

# 149
  • Другата България
Да се обиждам? На непознати анонимни хора? Моля ти се, тук сме се събрали сериозни хора.
Ок, щом ще издребняваме - не търсеХ диалог. Всъщност, все тая, приключвам по въпроса.

Малко фотоси.
Най-красивата жена /ЗА МЕН/ във формата. Може би наравно, или една идея по-красива от Мирела.
Скрит текст:
Една по-различна Зори.
Скрит текст:
Мишето.
Скрит текст:
Вики.
Скрит текст:
Фейгин.
Скрит текст:
Звезда. Не ми допада ....пошлостта на снимката.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 19:44 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт