💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 785
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 150
  • София
🙄

# 151
А защо трябва да се държи професионално??? Случайно да е професионалистка нещо?  Участвала е на кастинг, избрали са я, играла е, отпаднала е. И толкова.
Нали подписват договори с клаузи какво имат право да казват и какво не?

# 152
  • София
Малееее, Звезди избива рибата 😮🤐

# 153
  • София
Merri_An, благодаря за фотосесията!

Кажи какво да те черпя Simple Smile

# 154
Звезди направо можеше да си спести парите за гащи Joy

# 155
Скрит текст:
Малко фотоси.
Най-красивата жена /ЗА МЕН/ във формата. Може би наравно, или една идея по-красива от Мирела.
Скрит текст:
Една по-различна Зори.
Скрит текст:
Мишето.
Скрит текст:
Вики.
Скрит текст:
Фейгин.
Скрит текст:
Звезда. Не ми допада ....пошлостта на снимката.
Скрит текст:

Мира е топ.

# 156
  • София
Между другото забравих да спомена, че очаквано заради световното първенство ще форсират нещата. Благодарности на потребителя (извинявам се просто не помня ника, щях да го цитирам ама забравих и то минаха дни май от поста, не ми се търси)
Кофти, защото точно най-интересната част от сезона ще я претупат набързо, ама то това не е нещо ново за тях.
Много сме писали за това през годините. Третата последна фаза е само 1 седмица и дават доста убити и статични игри.
Като цяло за мен най-интересното приключва след разпадането на едното племе, защото така свършват и най- яките игри дето ги даваха на трите племена.
От друга страна добре, защото не знам как щях да смогна, тъй като не възнамерявам да изпусна нито един мач от световното.

# 157
А защо трябва да се държи професионално??? Случайно да е професионалистка нещо?  Участвала е на кастинг, избрали са я, играла е, отпаднала е. И толкова.
Нали подписват договори с клаузи какво имат право да казват и какво не?

Да, и затова наистина не е редно да плямпат, защото нарушават договора. Но те не са професионалисти, че това да е непрофесионално. Просто е нередно и евентуално е нарушение. Евентуално, защото е неофициално, някъде на улицата/ в метрото и няма доказателства, че е била тя и какво е казала...

# 158
  • Другата България
Merri_An, благодаря за фотосесията!

Кажи какво да те черпя Simple Smile
Една лимонада.
А ако Фифо стигне поне полуфинал, може да минем на нещо твърдо. Hug
Писах май, че имам една приятелка, с която редовно си обсъждаме предаването в месинджър, и там ми праща всякакви снимки. Аз умишлено не чета по групите, само в официалната страница на предаването, заради спойлерите. Все някой като Мирела нещо ще разкаже, още ме е яд за снимката, която ми изскочи от един сайт, от който изобщо не го очаквах. Ама малко остана.

# 159
Спомнте ли си, че ви бях писал за Сами Хосни и че ако влезе в Игрите за сезон 5 ще стане масов любимец и там, както бе във Фермата. Топ атлет.
Та, ето ви изненадкаааа. А тренировката за която намеква явно ще е бясна. Ще видим в събота. 😎

Прекали, Diavolo, прекали 🤣

Как се

осмеляваш

да

качваш

такива

снимки 🤣🤣🤣

# 160
  • София
Днешният епизод ще е " хроника за една предизвестена смърт".

# 161
  • Другата България
Забравих Касимката.

# 162
  • София
Не помня предни сезони да съм писала на някой от играчите, на Тошко само бях пратила една снимка и ми беше отговорил със сърчице. Снимката показваше лъжа  от продукцията към него, ако мога така да се изразя. Пратих му я само и единствено, защото палеше лесно и им беше набрал, с две думи наливах масло в огъня. Иначе него хич не го харесвах, но се надявах много да се разлюти и в изблик на гняв да разкаже още пикантерия от кухнята.

Този сезон зададох няколко 'стратегически' въпроса за играта на един от играчите в стори, на един от тях ми отговори на лично съобщение и оттам си писахме няколко пъти. Изглежда готин, нормален човек,не се надува. Не съм питала неща, които няма право да ми отговори, а примерно колко кг е свалил и така се ориентирам кога ще е аут. Оплюх продукцията, а той се съгласи и ме допълни. Споделил ми е няколко неща, които и да ги кажа няма голяма полза, нищо важно, но по-скоро разяснения и детайли.
Скрит текст:
Опита се да прокара и лек флирт при все, че нямам никакви снимки в профила, забелязвам, че следва много женски профили и бройката все се вдига, вероятно иска да намаже Trollface

Няма да кажа кой е от уважение към него. Само ще кажа, че в темата голяма част от вас му симпатизират. Не е Фифо или Гого.
Чакалчето? Smiling Imp

# 163
Алиа ох бе Heart Eyes Ох тоя Гого бе Heart Eyes Сърцетуп получавам бе. Heart Eyes Съвършен е просто. Heart Eyes И наистина ни чете това съвършенство. След молбата ми вчера ни затрутва с това... Оххх Heart EyesHeart Eyes

# 164
Аз се усещам, че губя интерес към Игрите вече, много съвпадения, много монтажи ... тази вечер ще гледам с досада. Писна ми от коалиции и глупости. Разбира се е възможно да си променя мнението, но засега се чувствам така. Все пак възнамерявам да си догледам сезона.

Общи условия

Активация на акаунт