💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 370
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 770
Отговорих на първите два въпроса само.
1. Против съм всякакви саби, секири и прочие. За подобни предимства шанс трябва да имат всички участници, а не по избор на продуцентите.
2. Одобрявам избора на Ралица. Женска коалиция ту има, ту няма, според това на Евгения как й отърва.

# 1 771
  • София
Не ми хареса реакцията и коментарите на Мирела. Изложи се, жалко. Но продължавам да я харесвам. Млада е още, незряла е. Ех, тази женска завист...

Ралица има чиста душа и сърце. Човек-слънце.

# 1 772
Вчера пак ми направи впечатление овикването на Фейгин за това, че Жоро се бил разболял. Алекса, в комплект с Виктория, която веднага взе да му приглася, карайки се. Уж на шега, но границата е тънка. Фейгин почна да се оправдава, сякаш не схванала шегата. За мен това си е ясен сигнал, че това крещене изключително я напряга.

Има хора, които не могат да понесат такъв начин на общуване, как не го разбирате? Също толкова непоносимо им е, колкото за другиго гласа на Мани или гримасите на Илиян.

И не съм убедена, че Алекса и Виктория не схващат защо не е ок да го правят. Защо не опитат да крещят на Генчо? Или на Жени? Това искам да го видя.
Да, тя му каза да спре да й крещи. Уж тихо, през смях, уж и той се шегува...а всъщност й отмъщава за това, че не гласува както той беше наредил. Докрая на играта ще й отмъщава, с подобен, о, съвсем невинен, тормоз.

# 1 773
Откога завистта е порок на младостта? Не знаех, че вирее само при младите  и може да го израснеш Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 11:33 от Serene__

# 1 774
В анкетата гласувах ЗА томахавката. Предпочитам нея пред кутията на Пандора от сезон едно. Не ми харесва обаче кой я спечели.
За номинации - Генчо + Мира и Гого+ Мани.
Кой ще победи довечера чакам да предскажат гадателите по промотата , в темата има доста, така че чакам предположенията с интерес.

# 1 775
  • София
Според мен всички от "Безстрашните" се радваха на завръщането на Ралица, никой не е искал да отпада. Говоря за първоначалните им реакции преди инфорамцията за победата ѝ и пр., радваха се на факта, че не губят втори капитан. А коментарите на Мирела в последствие, свързвам с това, че самата тя е многократно подценявана в своето племе от абсолютно всички (може би без Жени) - от Лефтеров, от Филип, от Михаела, така че тя сравянва колко недооценена е тя и колко оценени са останалите. It's not that deep. Човек, който постоянно се сравнява, се чувства недооценен и иска да се докаже. Ралица има пълното право да го приеме лично, но истината е, че проблемът на Мирела не е свързан с нея.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 11:40 от La Vikinga

# 1 776
  • София
Аз изобщо не се ръководя у кой е томахавката. Дори във Фифо или Гого да е, това е безумие.
И тук изобщо не опира вече до коалиции, грошове и тактики. Не само спасяваш някого, но и пращаш, когото ти лично искаш. Алоуу, това е игра между много хора, защо само на един да се дава така власт? Абсолютно неуместно и нечестно е спрямо всички вътре. Дано следващия сезон това безумие бъде премахнато, както жалката им и смешна кутия на пандора, която счупихме от критики и те я разкараха.

# 1 777
  • София
Алекса ще използва брадвичката само за себе си в някакъв ключов етап от формата. При червените има страшно много грошове и е време да се развъртят.

За довечера очаквам да си върнат знамето. Женята ще бие на съвет Гого и Мани като за начало. Така и не разбрах защо нямат имунитет, тъй като това им са първите дни в новото племе?
Но пък Рали е капитан и заедно с Михаела могат да прилапат новобранците за повече гласове.

# 1 778
От кога завистта е порок на младостта? Не знаех, че вирее само при младите  и може да го израснеш Stuck Out Tongue Winking Eye

Не е задължително да е порок на младостта, но е доста по-оправдан и разбираем тогава. Основното обаче за мен е контекста. Никой не оправдава реакцията на Мирела, няма един човек, който да е казал - еее, точно така. Не пречи обаче да бъде разбрана.

И да, може да се израстне. Ако не напълно емоционално, то поне да се научиш да контролираш поривите и реакциите си. Няма гаранция, че ще стане, но надеждите ми някой да се промени с израстването са доста повече при човек на 20, отколкото при човек на 33.

# 1 779
  • София
Алекса ще използва брадвичката само за себе си в някакъв ключов етап от формата.
Да поздравя продукцията за поредната неяснота в правилата, аз не разбрах дали участникът, който притежава томахавката може да я изпозлва за себе си, тогава това е имунитет с опция за еднолична номинация на друг?

# 1 780
  • София
Да поздравя продукцията за поредната неяснота в правилата, аз не разбрах дали участникът, който притежава томахавката може да я изпозлва за себе си, тогава това е имунитет с опция за еднолична номинация на друг?
Да, този сезон бие всякакви рекорди по неяснота на правилата. Миналата година имунитет се раздаваше за 50 гроша на всеки съвет. Не виждам логика да не можеш да я ползваш за себе си. Продукцията може да е на коренно различно мнение. Щом Елица я няма, за какво да спасява друг? Може би само за Виктория. Генчо е силен играч и му е конкурент.

# 1 781
Гласувах против томахавката - прекалено силно предимство. Съгласна съм да я има само на последния етап в последната седмица, когато всеки е сам за себе си и ако знаят участниците предварително, че могат да спечелят голямо предимство.
Признавам си, че ме дразни и защото точно Алекса я получи. Ако беше във Фифо нямаше да ме е яд, но обективно нямаше да е честно.
Мисля, че довечера непобедимите ще спечелят.
А застрашени виждам Генчо и Георги въпреки всичко като силни играчи, но Георги ще го пожалят заради здравословните проблеми и тогава може би Фейгин ще изгърми. А при жълтите Гого и Михаела. Мани някак хитро се е снишила и гледа да се набута в женската коалиция. Но не мисля, че Джаферович ще я приеме.

# 1 782
Алекса ще използва брадвичката само за себе си в някакъв ключов етап от формата.
Не е ясно все още. И това е другото, което ме дразни много, липсата на яснота. Защото сега както е може да се ползва както Продукцията реши за удачно.

# 1 783
Гената заслужава медал, или поне 100 гроша, че изтърпя дивотиите на Елица. А сега и се натресе Алеко. Съжалявам за Елица, похаби участието си заради възлюбения.
Викито по ниска от тревата, но не пропусна момента да подглася на Алеко за Фейгин. В промото за довечера му приглася и в песните, тотал щета.

# 1 784
голямо мазнене на алекса, голямо чудо. но пък явно ще е печалившата стратегия, защото предполагам коалицията ще е между алекса и генчо +вики+частично георги. айде зори и мира са аут.
мирела е много тъпа милата. и как само повтаряше уау, уау, уау....

Общи условия

Активация на акаунт