💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 280
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 785
  • София
Довечера също няма да гледам в реално време заради шампионската лига, така че после като гледам записа ще превъртя пеенето на Алекса, че адски ме дразни. Дано само и Вики не запее, но и там ще има бърз оборот със стрелкичката.

Ла Викинга,
Само спекулации са относно Томахавката. От продукцията казаха, че може да спаси друг човек, не казаха, че това важи за него самия. Нямам си на идея как ще го извъртят. Всичко е възможно.

# 1 786
Чудесна игра на Ралица! Много ми харесва и като поведение, затова ще и стискам палци да стигне по-напред.
Колкото до гласуването- Джаферович има два варианта. Да стреля по Ралица, надявайки се да елиминира предимството което е взела. Или да стреля по Гого, като по този начин пресече евентуална силна бъдеща коалиция между Фифо, Гого, Ралица и Михаела. Вероятно ще избере Гого, като по този начин тества и Филип.
При червените е мазало,  не знам кой, кого. Вероятно Фейгин и Генчо, ще видим.
Мирела се държи като голямо, фръцливо дете. За съжаление според примерите в моя живот, такива момичета продължават да се държат като такива и в зряла възраст,  дано Мирела бъде изключение.
Фифо и Гого са чудесни! С нетърпение очаквам развитието довечера. Подозирам, че ще има сълзи, вероятно и викове, ще видим.

# 1 787
Мен никой не може да ме убеди, че Елица не отпадна по сценарий. Това не значи непременно, че се е правила, че не може в битката и че Ралица не беше по-добра. Самият факт, че продукцията прави капитанската битка директна елиминация, точно когато събраха пандите и когато Елица е капитан и казва как всичко я боли от ваденето на дънерите и е супер изтощена е достатъчно. Няма значение, че е бивш борец. Ралица е културистка с едно 20кг повече и доста повече физическа сила. Да не говорим и колко тъпо действаше с торбата в началото. Ралица я вдига и пуска рязко отгоре, Елица придържа до самия край и никаква сила не оставаше да счупи плочките. Тя още там изгуби.

# 1 788
Eх, стигнахме средата на шоуто и се появиха радетелите на достойните - Елица и Гого! Да правят Игрите само за професионални спортисти - минимум бронзови медалисти и да се свършва. Публиката дори да се възхити на една-две жени от 10 добри, на финала си иска влачене, блъскане, мъкнене...изобщо атрактивен финал, който обезателно трябва да е мъжки.

Честита победа на Рали! Хубава игра, точно за нея. Дано успее да си ползва сабите, но не съм оптимист.
Пазарлъците взеха да стават смешни. Първото предложение на Димо беше 50 гроша, нямаше нищо за племето. Поне някакво колебание да покаже Ралица, тя си поиска 200...Правилни бяха думите ѝ, че си е взела лично предимство, а не за племето, някак отигра ситуацията без да се обяснява излишно.
Не става за търговец Димо - при "пазарлъка" с Алекса, той не е отказал първото предложение, а Димо вдига офертата и следващата, и още... "Вземи таз секира!" да приключваме с тия снимки, че изгорях.

Елица, ако беше влязла като индивидуален играч, а не подкрепление щеше да е топ! Подготвена, съобразителна, хладнокръвна, просто трябваше да играе за нея и да стигне до край. Успех в новите начинания и здраве ѝ желая.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 12:33 от Cafelate

# 1 789
Няма да номинират Гого. Видяхте ли неподправената радост на Рали, когато Мишето й каза  какво има за ядене - french toast-a на Гого 🤣 (прозвуча малко сексуално🤣). Този човек вече ги е спечелил с готвенето си, а там на жените им личи, че си хапват🤣.

# 1 790
  • софия
Аз гласувах за томахавката.  Така и така всичко е цирк и няма кой знае какви правила. Така всеки ще може да пререже крак на някой друг. Тези за които саботажът не е нещо кой знае какво са ок. Другите, които не могат да направят такъв ход пък си имат сабички и секирчета.  Някакво равновесие виждам. От там нататък всеки ще си носи последствията и за едното и за другото. Сложих непобедими за печеливши в играта. И аз не знам защо, да речем интуиция. На пангара на елиминациите изобщо не мога да прогнозирам.  Поредната неяснота ми е ще ли имат имунитет сините или тцъ. От там нататък всичко ще се изясни.
 86 ми показа гласуването за епизод. Чак аз се изненадах. Но е факт, че ми беше приятен и ненатоварващ за гледане в сравнение с понеделнишкия. Тогава буквално с нежелание седнах пред телевизора.

# 1 791
Браво на Ралица, беше феноменална!
Много тежка битка за жените - с много и все тежки компоненти, а преди това държане на въженце за мъжете.

Генчо показва висш пилотаж и май ще се окаже по-добър стратег от Жени.

Фифо и Гого заедно в битка! Yum Innocent
Жалко, че тази ще е статична. Искаше ми се да ги гледам в нещо динамично, с халки, катерене, баланс, тичане ... в което да се развихрят и да бъдат на щафета - един след друг, или рамо до рамо. Дано имаме възможност да ги видим заедно в нещо такова.

# 1 792
Елица се съдра да реве за Алекса, пък той да не я вземе първа 😃 Много лош Алекса
Ами няма причина да я взима първа след като никой друг не я иска Simple Smile

Ако си на мястото на Алекса, би ли поел риска да обясниш на Елица, че никой не я иска и затова не я е избрал първа?Wink Да не говорим за реките от сълзи в момента в който не е избрана от сините:)

# 1 793
Аз от вчерашния епизод запомних само 3-минутката с Фил и Гого, която беше:

Едит: А сега сериозно. И на мен ми стана кофти за Елица за това, че приключва и със спорта, и с участието си в ИГ. Според мен не се раздаде на 100% в това шоу. Не че не игра съвсем, просто не беше на максимум. Нямаше много мерак ми се чини, една такава умряла беше през повечето време, без кой знае какъв хъс, настроение и желание. Ако беше с висока мотивация и в обичайната си спортна форма, няма жена (а и част от мъжете), която можеше да й се опре във физическата част в това "състезание". Нищо, важното е любовта да победи Wink

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 12:11 от Мила Атова

# 1 794
  • София
Няма да номинират Гого. Видяхте ли неподправената радост на Рали, когато Мишето й каза  какво има за ядене - french toast-a на Гого 🤣 (прозвуча малко сексуално🤣). Този човек вече ги е спечелил с готвенето си, а там на жените им личи, че си хапват🤣.
Девойките и те искат малко внимание. Фифо и Лефтеров са в краката на Женя. Гогича е пичага и нормално към него да се обърнат Stuck Out Tongue

# 1 795
Хорааа, след като снощи се изпокарахте (а аз ви гледах сеира отстрани 🤣), а днес получих заплаха, че ако се махна от форума ще има последици за мен 🤣 реших да остана 🤣.
Мисля, че вече е време отново да възцари мир и любов.
Всеки да подкрепя който си иска, грам не ми пука 🤣. Да развеем жълтото знаме на мира🤣.
Днес е рождения ден на Пикасо. Нека не се делим на сини и розови 🤣. Има място за всички под Слънцето🤣.
Пращам ви много положителна енергия и към кафето един сладкиш 🤣 Да ви е сладко🤣

Отчаяните ситуации изискват отчаяни мерки🤣

# 1 796
  • София
За битката все пак не написах нищо, а акцентирах основно върху Елица.

Значи много хубава битка. Една от най-хубавите от началото на формата. Щеше да е идеала за двама силни мъже.
Държа във всяка една елиминационна битка да има елемент плуване, защото той е ключов и определящ.
Но битката между Валери, Зори и Алекса ми хареса повече, защото имаше повече компоненти и бе оспорвана до последно, имаше си драма, докато тук всичко бе ясно за мен още като видях как излиза Елица от морето. Тези 200 или 400 м. я съсипаха (не знам колко близо е бил понтона този път, понякога го слагат на 100 метра, понякога на 200 метра ако е по-спокойно морето).

Равностойна битка, защото и двете са контузени, Елица е по-бърза във водата, но пък Рали е културистка и има повече сила, най-малкото и заради килограмите си, така че 50 на 50. Много важно е също така кой с каква издръжливост е останал и явно Ралица бе по-съхранената от двете. Не омаловажавам в никакъв случай невероятната победа на Ралица, но нека имаме предвид, че Елица минаваше всеки път по 2 пъти торнадото, тези халки и после куба и разкатаха фамилията.

И така за битката
1-ви елемент. Ключов момент кой ще поведе в началото още. Защото това ти дава и комфорта да плуваш в по-умерено темпо. Ралица много бързо схвана какво да прави, докато Елица бе видимо припряна, изнервена. Таман дойде Алекса и не искаше да излиза, а и не умее да губи, не е свикнала.
Ралица взе доста добър аванс.
2-ри елемент - топчетата, тук е ясно. НО, Ралица напълни всичките четири отвора, докато Елица само три. Дотук с побутването на Ралица и закопаването на Елица. Нямаше сценарий просто.
3-ти елемент. Плуването. Втория ключов момент. Това, че Ралица е слаба плувкиня и беше в помощ в конкретния случай, защото не се изразходи толкова много, имаше сериозен аванс пред Ели. Елиа на свой ред юруш с все сила в морето и капитулира после на връщане. Излизаше като пияна от водата...
4-ти елемент. Колците. Ралица е силна и го доказа. Елица също е силна, но тези колци и в териториалната битка я забавих много. Червените винаги изоставаха при нейното вадене на талпите и после компенсираха с бутане по трасето. Ако те болят ръцете и имаш рани по тях, няма как да имаш добър хват. Нека се има предвид.
Ралица много добре си разпредели силите, копаене, дърпане, бутане, всичко бе изпипано. Нямаше нищо излишно. Силите на Елица окончателно свършиха след големия изваден колец и така.
5-ти елемент. Стрелбата. Той няма какво да се коментира. И няма как да знае колко време е мятала топчетата Ралица, защото монтажа подлъгва. Дано го е казала в лайфа. Аз сега таман ще си го пусна.

Категорична и напълно заслужена победа за Ралица!
А на Елица успех в любовта и живота!

# 1 797
  • Другата България
Винаги съм “харесвала“ категоричността в мнението на човек, особено когато е на база предположение и субективно виждане за нещо, за което само отсрещните страни знаят как точно е поставено и представено това “нещо“. Още повече пък когато по този начин отново субективно това мнение се налага като меродавно и правилно. Мдааа....
А сега по същество. Пак за Елица, че попрехвърлих по диагонал, а и прочетох за лайфа снощи, благодаря на съфорумката, която преразказа. Продължавам да стоя зад мнението си, че Елица не даде всичко от себе си на снощната битка. Обстоятелствата, поради които се случи това вероятно не са едно и две, но в тях за мен задължително присъства и елемент “продукция“, в една или друга степен. Не помня никове, но съм склонна да се съглася почти изцяло с едно мнение, в което се казваше, че Елица дори изглеждаше облекчена снощи, когато отпадна. Както писах, а и ще продължа да го казвам, още откакто влезе Алекса стана ясно, че това е неговата игра, не нейната. Тя беше в този формат заради него, затова и този рев докато се убеди, че е вътре, и играе /не, че не го е знаела, но докато не видиш нещо с очите си, особено с тези продуценти..../. Тя му даде старта, после той сам започна да си върши “работата“. Дори си мисля, че е възможно това да е било условие тя да влезе във формата - да влезе и Алекса. И после стана лесно. Изморена, с травми, с постоянни конфликти в племето, на нея вече ѝ се излизаше, и това си личеше. Затова и снощи не се разплака, дори напротив - беше усмихната, спокойна, и да - облекчена. Алекса остава, “мачка“, нейната работа е свършена. И аз също мисля, че ако беше влязла сама като участник, имаше много по-сериозни шансове да стигне напред и да спечели дори, защото е силна и може. Но тя никога не е искала това, затова и самата тя си казва, че в ТВ формат “никога повече“.

# 1 798
  • София
Аз го написах това облекчена.
Да, съгласен съм с всичко. И не е тайна отдавна, че Елица е трамплина за Алекса, а не обратното.
Тя е влезнала заради него, а него нямаше да го вземат без нея. Като комплект пасват идеално за Вито. Само двойка не бяха взимали досега в игрите. А и баща и син или майка и дъщеря не е имало, хаха.
Имат си график за чистене, всичко е изчислено отдавна. Тези неща не се решават от днес за утре. Продукцията не се интересува кой е капитан. Ако не искат заради сценария и това което мислят, че ще е интересно за зрителите да отпадне някой техен любимец, винаги може да се пипне нещо по трасето, но няма как да сменят самата игра, която вече е планувана. Елица можеше да бъде номинирана на съвет и да напусне и по-късно в сезона, или после в третата фаза когато останат осем или девет човека. Тя не е непобедима. От началото на формата гледам всички битки много внимателно и няма нещо, което тя да го прави, а другите да не го умеят. Много е комплексна и силна. но има поне 5 момичета, които могат да я бият в многокомпонентна битка. Както и тя тях, просто са силно изравнени силите.

# 1 799
Според мен при втория елемент с водната пързалка, топчетата е трябвало да ги вземат от кофата, но явно не са тествали топчетата дали ще изплуват достатъчно за да може да се преместят на следващия резервоар и накрая да отидат в кофата която беше сложена накрая:

Видяли са при Ралица че топчетата не изплуват достатъчно (което спред мен доста са я забавили) и са променили правилата на играта, след което Елица директно си ги взе като изплуваха.

След това са записали и новите правила  на запис и заради това и не дадоха Димо като обясняваше играта.

Общи условия

Активация на акаунт