💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 347
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 140
Братоев поне се усети навреме и се изнесе. А Фейгин не, че я чака блестяща спортна кариера, но поне носеше един ореол на чиста и наивна душа.

Братоев, този който яде наденици на реката, и после се измъкна точно преди да ги разкрият и излезе че той нищо не е направил, като съм сигурен че той е бил един от организаторите на това след като с Александър (този който продукцията обвини) си бяха първи дружки.
Еми да - измъкна се тамън преди скандала и някак бързо се забрави, че и той е участвал. И без това с нищо не допринесе в игрите Joy

# 1 141
Скрит текст:
Безстрашните бяха с класи над останалите племена в тази битка и победата им не подлежи на дискусии, НО да видим какво би станало ако нямаше саботаж и Супергероите бяха втори, а червените последни.

Жълтите избират Генчо или Георги, все тая ; Алекса си дърпа пандичката ; жълтите дърпат другия мъж (трябват им мъже), Алекса дърпа Мира а с нея идва и Зори. Т.е. цялата женска коалиция на Елица щеше да отиде при сините.

Искам да попитам тук и искам смислен отговор:
Кои момичета щяха да са на пангара при племенен съвет на Супергероите?

Аз съм сигурна, че Елица щеше да мине на втори избор. Алекса е категорично играч и трезвомислещ, не играе емоционално като Ели. А в другия отбор е Женя, която има и виждане за играчите и отношенията им. Жълтите дърпат Генчо, Сините - Георги, после леко треперят, но Женя абсурд да пожелае Елица, така че избират Зори. Пандичката си я прибира Алекса заедно с придворната дама.
И аз така го виждам разпределението. Не мисля, че Алекса би взел Елица първа. Защото предполага, че Жълтите ще му я оставят на него Simple Smile И съм съгласен, че за Жени Елица би била последен избор.

# 1 142
Стига сте набеждавали  Алексата ,че е скрил парче ,момчето се раздаде на битката Joy Най -отговорен,сериозен ,намбър уан . Satisfied

Той само с грошовете си слага всички играчи в...слипчето си.Joy
Изядохте го човека с тези слипове 🤣 Има тяло - показва го 🤣. Човекът е екоактивист и демонстрира, че е в едно с природата 🤣. С гегата и слипа е на светлинни години от останалите природозащитници🤣

# 1 143
Елица се съдра да реве за Алекса, пък той да не я вземе първа 😃 Много лош Алекса

# 1 144
Елица се съдра да реве за Алекса, пък той да не я вземе първа 😃 Много лош Алекса
Ами няма причина да я взима първа след като никой друг не я иска Simple Smile

# 1 145
Слушах подкастите на Цецо и съм вече убедена в думите си, че човекът попива енергията около себе си и няма цедка, затова той сееше обидите, а Виктория се сдържаше. Съжалява много за думите, даже с недомлъвки каза, че се е дразнел на Алекса. Може би някой вече е преразказал цялата информация, но на мен чак ми хареса, а ми беше много неприятен (основно покрай Виктория).

# 1 146

Все пак видяхме сторито на Илиян, в което казва, че всички при Супергероите са искали да се разпаднат извън камера, та като цяло са доволни. Може би това е и причината никой да не заподозре Мани и Фейгин.

Всички? За мен сълзите на Гого говорят друго. Stuck Out Tongue

# 1 147
А той Алекса изобщо не е влюбен и загубен. Мен даже ме уби в промото за вечерния епизод как казваше на Зори, че я няма Елица с една физиономия сякаш всеки момент ще се разсмее. Ще видим как ще го изиграе довечера, може и да е монтаж. Joy

# 1 148
Хорааа, след като снощи се изпокарахте (а аз ви гледах сеира отстрани 🤣), а днес получих заплаха, че ако се махна от форума ще има последици за мен 🤣 реших да остана 🤣.
Мисля, че вече е време отново да възцари мир и любов.
Всеки да подкрепя който си иска, грам не ми пука 🤣. Да развеем жълтото знаме на мира🤣.
Днес е рождения ден на Пикасо. Нека не се делим на сини и розови 🤣. Има място за всички под Слънцето🤣.
Пращам ви много положителна енергия и към кафето един сладкиш 🤣 Да ви е сладко🤣

# 1 149
Алиа Подкрепям. Много секси Гого. Heart Eyes

# 1 150
На Чакала сторито и думите за адекватност бяха насочени по-скоро към това, че е неадекватно да се сетя обиди и клевети по адрес на Мани и Фейгин. Може да не се одобрява хода и постъпката, но и да не пожелаваш на фигуристката да си счупи крака и да си анреже лицето с кънките. За съжаление не навсякъде има сдържаност като тук, където дори и малко да се разпалва спора, все още не се кълне и заплашва. За сметка на това инстаграм и фейсбук са ужасяващи.

Алекса според мен не реагира мега остро на загубата, защото неговото се получи - той отиде с Виктория при Елица, знаейки, че Елица има гръб в собственото си племе. За него буквално нищо не се е променило, даже напротив, подобри се. И да има саботаж, той на него не му влияе. Ще извика три-четири псувни за спорта, ама шапка на тояга, той е по-силен от всякога.

Гледах подкастите на Цецо - първичен и някакъв простоватичък човек (да не се чете като обида) половината сметки и схеми наистина не ги е разбрал даже, но чувствата му към Виктория са си оказали сериозно влияние. Не ми липсва в игрите, не ми липсва и в предаването, но нямам крайно негативно мнение за него. Видимо съжалява за поведението си.

# 1 151
А аз се чудя, като толкова ги знаят нещата, щом е нужно и да си връзкар, за да участваш..абе що си го причиняват. Има ли Бг предаване изобщо, без манипулации? 
За да са в телевизора и евентуално трите дни известност.  И изобщо как стигнахме до тук, да участваш в предварително предизвестие фарс, защото какво?
Гледам, заради самите спортни игри. Биг Брадър вътре ме вълнува, дотолкова, как се приема от зрители и дали виждам това, което и другите. Оказва се, сме много различни. Интересно ми е.
Като цяло обаче, предаванията от тези продуценти точно, са известни от много години и не се връзвам изобщо. Отишли едни млади хора, да разнообразят, да получат едни пари и да ги дават в телевизора. Толкоз.

Барът на Джаферович е пълен.

# 1 152
След като Генчо казва, че и при тях е женско царство, Филип клати тъжно глава - “Тия жени ще ни съсипят”🤣
Разбирам те, душичка🤣. Тежка е твоята участ🤣. Жени те командори както си иска и ти го осъзнаваш, но си безсилен 🤣. Чакалчето се спаси навреме, но ти още драпаш в тоя змиярник 🤣. Трябва да те направят доктор хонорис кауза🤣. Дано да стигнеш до финала и да отмъстиш за всички мъже по света жертва на психически тормоз 🤣
Vamos 🤜🤣

# 1 153
Ами няма причина да я взима първа след като никой друг не я иска Simple Smile

Satisfied Smile
Снощи дори съчувства на Генчо какво е преживял 7 седмици с Елица. Smiley

# 1 154
Хубаво съботират двете, но която отиде при жълтите ще изхвърчи със скоростта на светлината. Там жени си имат предостатъчно. Grinning

А като останат при сините, червен килим ще им постелят и няма да ги номинират?Какъв им е шанса при сините, при положение и пандичката дойде при тях? Абсолютно никакъв.Защо трябва да търпят да ги овикват и унижават Вики и Алекса?Ето Фейгин отиде при Георги, което е много по-добре за нея.Ще има подкрепата му, а покрай него и на Генчо.Там жените са се заканили да пращат Георги и Генчо, така, че Фейгин може и да не е номинирана.

Общи условия

Активация на акаунт