💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 432
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 420
Мани въобще не е Света вода ненапита Simple Smile Не подкрепям държанието на Алекса и Виктория, но нека не забравяме, че първата сформирана коалиция беше между Илиян и Фейгин, в последствие и Мани, с идеята да играят срещу другите от самото начало. Тя е изключителен манипулатор и върти фейгин на малкия си пръст. А фейгин е страхотно момиче, явно съвестта я е хванала и за това е помолила Гого той да реди пъзела. Въпросът е, че колко са криви Алекса и Виктория, толкова са криви и Мани и Илиян в моите очи.
Аз искрено съм разочарована от държанието на Мани и Фейгин. Знам, че е позволено да се саботира, но по такъв начин .. някакси е супер несправедливо спрямо хората, които искрено се раздават. Не ги ли е срам, че човекът , който най-много саботират си дава душата за играта, не знам.. жалко, че така се случват нещата. Дано Гого при евентуално разпадане не попадне в лапите на Джаферович, защото там горкият е загубен :/
Целта на Алекса и Виктория беше Мани да е втория номиниран на съвета и се отърва на косъм  Какво точно им дължи?

# 421
Условието не е ли този в лодката да реди руля?

# 422
Когато Мани и Фейгин плакаха за Илиян - Алекса и Виктория им викаха.

Когато Виктория плака за Цецо - Мани и Фейгин мълчаха.

Нищо не им дължат. Ако ще горят поне да е според собствените им правила.

# 423
Ако на руля са Виктория и Гого то нямат оправдание при евентуална загуба. Това е поста, който решава играта.

Хубаво е, че Александра няма да е там и ще си спести  от хейта към нея след епизода днес.

# 424
  • софия
За Жълтите играят 6 души, за Червените 4 и половина, а за Сините 3-ма и пак играят равностойно.
Сините всъщност играят 3ма срещу двама, които дърпат в обратна посока.

# 425
Много тъпо от страна на Фейгин, че прецака Мани. Явно се е отказала от пъзела, защото не иска да саботира. Можеше поне да е честна с Мани и да й каже, че не е съгласна. Цял сезон се чуди Фейгин на коя страна да се извърти.

# 426
  • София
Извинявам се, ако сте коментирали, но защо на лодката на жълтите няма верига? На сините и червените отзад има. Ако сте коментирали дайте линк да прочета.
Благодаря.

# 427
А, последствията тепърва предстоят.
Тогава с кеф ще чета тези, които сега смятат случващото се за нещо “нормално“.
Хипотеза е моето, нищо конкретно не знам освен това кой в кое племе попада.
Спасението на Гого е в ръцете на Гого. И на Виктория.

# 428
Генчо в началото като се опитваше да изведе племето напред и в действителност показа най-добри лидерски качества от всички, някои хора витаеха в облаците и си мислеха само как ще се съберат с пандичката си. Ами колелото се обръща, какво да направим… разбирам и тримата, които саботират. Видяха изключително грозно отношение в човека отсреща и ако повечето от вас не подкрепят саботажа, аз пък не толерирам подобно арогантно и високомерно отношение🤷🏻♀

Разбирам Мани, Фейгин и Генчо, но истината е, че да гледаш как тези хора се раздават много намаля симпатиите към саботьорите, не е честно -  даже на мен ми е неприятно, а не симпатизирам нито на едно от триотата.

# 429
Хора, да не излезе, че си налагам мнението или ви се карам. Но сами виждате по лайфовете колко неща казват, че не са излъчени. Играчи, които уж се мразят казват едни и същи неща и се защитават срещу образите, които продукцията им създава. Гого може да се е намесвал, но да не е излъчено, няма как да знаем.  Нищо ли не поставяте под съмнение? 

# 430
Гого наистина е нечовек. Трима супергерои срещу осем безстрашни и пак успя да ги изпревари въпреки, че са с петима по-малко. Hands Muscle

# 431
И като се замисля, единствен виновник е Продукцията, че натресе в този сезон Алеко и жена му. Тарикат до Тариката.

# 432
Хубаво съботират двете, но която отиде при жълтите ще изхвърчи със скоростта на светлината. Там жени си имат предостатъчно. Grinning

# 433
То пък колко да саботират
"Комплексните" имат възможност да се докажат...
Култа на Гого да ме извинят, но на него не му беше жал като овикваха девойките, сега на тях да им е жал за него??? Едва ли е малоумен и да очаква друго.

# 434
  • Другата България
Аз съм “за“ да се спасиш от “отровната“ обстановка, когато не ти отърва. Да избягаш, да напуснеш.
Ама направи го достойно, значи не можеш физически, направи го стратегически. Достойно стратегически. Саботажа е стратегия, факт, ама през цялото време се пънеш, че Гого е пич, че го уважаваш, че е най-добрия играч, че това, че онова...пък накрая цакаш и него. Че и той има вина, има, заради това, че не се заяви категорично досега, но пък от друга страна това е бил неговия избор - да играе с другите, не с тях. Какво, да го накажем заради това?
И тях разбирам, и другите разбирам, но не го одобрявам. Това е плана на Илиян, и извън племето вече, продължава да дърпа конците, големия “играч“. Всъщност, за злодей се справи наистина перфектно.

Общи условия

Активация на акаунт