💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 942
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 375
Тази лисичка Мани не я ли е срам да надъхва Гого докато саботира? С какви очи, бе, момиче?

# 376
  • София
Ами съжалявам, ама тия тънки номерца с натискане в пясъка и не знам какво си са ми много неприятни, особено като гледаш другите как им излиза душата от зор и напъване...

# 377
Продукцията удари едно рамо на жълтите с тази игра.Първо най- добрите плувци.Второ пет човека бутат лодката. Искрено ме е яд за сините, нито е тяхна игра ,а особено с две саботьорки. Без думи съм за Мани и Фейгин. Грозна гледка и изключително тъпа постъпка! То е ясно ,че те ще се наиграят, ама Язък за Гого. Яко го прецакаха!😪😪😪 Къса ми се сърцето.💔

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 21:38 от Joy 05

# 378
  • Другата България
Значи чак на мен ми стана неудобно от Фейгин: “Натискаме лодката умишлено надолу, за да е по-тридно....“
WTF? Догато Гого се гърби, мОри, влачи, носи, бута, тегли, раздава се и се бори заради племето, тя ще “натиска надолу умишлено, за да им е по-трудно....на Гого, Алекса и Вики“. И това е олимпийка! Да, знам, че е позволено, че не е нарушение, че на нея единствената ѝ мечта е да си иде при Гошо, но да стане по спортсментския начин, честно. А не така. Щото следват плана на Илиян, големия стратег! Чак ми стана мъчно за Гого. Сега ще го пратят право в лапите на Джаферович.
Сметките винаги са били част и от големия спорт в отборните спортове. Говоря за европейски, световни и олимпиади. С цел по-лесен поток, по-лек бъдещ съперник, по-добро крайно класиране.

Големия губещ тази вечер ще е Гого. Който, ако попадне при Жени и с тази негова никаква социална игра ще замени Фифо на пангара.
Същото мисля.
Но Фейгин определено ми падна в очите.

# 379
Аз искрено съм разочарована от държанието на Мани и Фейгин. Знам, че е позволено да се саботира, но по такъв начин .. някакси е супер несправедливо спрямо хората, които искрено се раздават. Не ги ли е срам, че човекът , който най-много саботират си дава душата за играта, не знам.. жалко, че така се случват нещата. Дано Гого при евентуално разпадане не попадне в лапите на Джаферович, защото там горкият е загубен :/

# 380
Никой не ми е паднал в очите. В момента виждаме последствията от действията на всички през изминалата седмица. На каквото си си постелил на това ще легнеш.

# 381
  • София
Ами имаше анкета, гласувахте със сериозно предимство, че искате Мани, Фейгин и Генчо да саботират.
Ето ви на. Grinning
Като гледам как Ели вади колците, то май и тя саботира... 😁

# 382
  • София
За саботаж при сините вината е изцяло на Виктория и Алекса, които не спряха да заплашват. Каква мотивация може да има човек да остане в отбор с тях?! Човек може да се ядосва, но минаха границата.

Губещ може да е Гого, но той сам се постави в тази ситуация като не взе отношение навреме. Него всички го уважават и щяха да го послушат, ако не се беше стигнало чак дотук, сега щеше да има племе. Разбира се, че не е длъжен, но сега има риск и може здраво да се прецака.

# 383
  • Където морето целува небето...
Елица саботира ли? Или просто толкова може в нейната си битка?

# 384
Жалко за целия талант ,за всичко което е Гого като човек и играч.Попадна в възможно най грешното племе.

# 385
Има някои детайли, които вероятно са нарушения, но едва ли ще стане въпрос. Зори местеше кола настрани след изваждане - би трябвало Ели да го направи и после да седне в лодката. Лефтеров пък помагаше зад Мишето да ѝ разчиства изхвърления пясък.

# 386
  • София
Смятам, че Генчо не саботира толкова усилено - инапе невъзможно само жените да мъкнат лодката.

А Мани и Фейгин ги оправдавам. С такова отношение към тях, нормално да не искат да са там

# 387
  • Другата България
А, последствията тепърва предстоят.
Тогава с кеф ще чета тези, които сега смятат случващото се за нещо “нормално“.
Хипотеза е моето, нищо конкретно не знам освен това кой в кое племе попада.

# 388
Елица не беше ли сериозно контузена предишната седмица?
Това ровене с контузени ръце... не знам дали е добра идея.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 00:16 от Tahiti

# 389
Генчо поне дърпа, а Мани и Фейгин натискат лодката, което е неприятно за гледане. Двете момичета, ако отидат при жълтите, първи ще си заминат.

Общи условия

Активация на акаунт