💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 376
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 125
  • София
Скрит текст:
Аз доколкото виждам, липсват 2 парчета.

Кадъра лъже, защото останалите парчета не са по местата си.
Гого и Вики максимално са се опитали да ги наместят, за да съвпаднат дупките.
Липсва едно дълго парче с две дупки на него, и има нужда да се прередят така наредените парчета.
Дължината на липсващото парче покрива двете видни на снимката празнини.

Аз точно това не мога да преценя, дали е достатъчно дълго липсващото парче, да покрие и двете празни дупки. От това, което съм снимала, не се вижда много добре заради перспективата, но горната дупка е бая голяма, като за три дупки заедно с другата. От друга страна, второ липсващо парче трябва да е малко, не знам има ли толкова малки парчета пъзелът. Та може и само едно да е било. Но ми остава леко съмнение.

Цитирам се. Гледах как жълтите редят, и пъзелът е само с големи парчета, така че да, 1 липсва. Прав си, Бен. Алекса е невинен Joy Странно обаче защо изглежда така зле отрязано намереното парче, дето държи Гого.

# 1 126
Иначе, тази вечер снискам палци на Рали, много ми е миличка тя. Елица е по-силен играч, но може би няма да има сили вече.

Аз след вчерашната игра изобщо не съм сигурна в силата на Елица.

А това пък е много, много необективно. Всички се справиха чудесно на дънерите.  Да не говорим, че на последния Елица беше най-бърза. Сините и червените ги забави връщането. Ако бяха почнали наравно да изравят жълтите щяха да са последни. После обаче според мен щяха да наваксат с пъзела. Там бяха най-добри.

# 1 127
  • София
Юлиян (сезон 1) кара децата, които тренира 😊🙂🙄

# 1 128
batigol,
Е как, аз пишех активно, пусках фермани, статистики, обзори. Мери Ан също пишеше в последния стар Сървайвър (с Ваня победителя), май и Джолева, абе имаше и още никове, не помня вече.

Да сори, наистина не знам защо само Avicom разпознах като се завърнах във форума за сезон 1 на ИВ. На Ники Мартинов в сезона война ставаше, сигурно си бил в по-големия противником лагер. Но с тия оформления на темата, ве може да те забрави човек вече хехе.
Със Смайли какво стана междудругото?
И за да не е спам да кажа, че сега ми е много интересно Генчо как ще се справи в новата обстановка. Stuck Out Tongue

# 1 129
Ей, Чакалчето гледам изплискал легена. По повод играта на Мани и Фейгин:
" ..вярвам, че адекватните хора ще имат адекватно мнение.". Чакалче, да разбираме, че има едно правилно мнение и то е адекватно, другите мнения са неадекватни и принадлежат на неадекватни потребители? Сега, то всичкото хубаво ако ти беше просто участник, а не се изявяваше и посредством канала си. Предполагам,  очакваш гледаемост. Вземи звънни на Туджарката и Дечо, да ти обяснят как не се прави. 😉

# 1 130
Иначе, тази вечер снискам палци на Рали, много ми е миличка тя. Елица е по-силен играч, но може би няма да има сили вече.

Аз след вчерашната игра изобщо не съм сигурна в силата на Елица.

А това пък е много, много необективно. Всички се справиха чудесно на дънерите.  Да не говорим, че на последния Елица беше най-бърза. Сините и червените ги забави връщането. Ако бяха почнали наравно да изравят жълтите щяха да са последни. После обаче според мен щяха да наваксат с пъзела. Там бяха най-добри.
И на мен ми се видя, че Михаела не е толкова добра на дънерите, но може и от монтажа да е било. Реално не знаем кое колко време отнема, освен ако не ни кажат.

# 1 131
Той пък и Туджаров големия стратег. Да бяха питали Андрей, как се саботира. Ей така фино като него, без да се излагаш като кифладжия.

Gt12, съгласна съм напълно за монтажа. Съдя по това, че започнаха малко след жълтите и сини, и червени.

# 1 132
Наистина две парчета намериха жълтите по трасето от синия рул, а после драмата стана само за едно, което показаха, че Фейгин е заровила и Вики и Гого твърдяха, че само едно им е липсвало. Ама некадърен монтаж, какво да се прави.
За мен няма досега известна личност спечелила от ИВ, нито Братоев, нито Елица, нито Фейгин - даже напротив. Братоев поне се усети навреме и се изнесе. А Фейгин не, че я чака блестяща спортна кариера, но поне носеше един ореол на чиста и наивна душа.
Аз лично от нея съм най-разочарована, защото попринцип не понасям лицемери, които го играят бели и добри, а вършат подлости, които оправдават с нечие влияние. Не е изключено да има сценарий, но тя се е навила да участва, което пак е разочароващо. Поне знаем, че с Гошо са си един за друг. Чудеха се хората как доброто момиче ще си вземе момче, което цял сезон яде и се хили на гладните и озверели непобедими. Joy
Гого мисля, че само той живее на някаква друга планета. За Виктория и Алекса стана ясно, че се усетиха какво е станало, ако не са и участвали по някакъв начин. Гого чак сега като гледал епизода загрял. Ми най-малкото да върне лентата с видеото на Илиян, където им казва на Мани и Фейгин, че имат план за изпълнение и ще му светне лампичката.

# 1 133
  • София
Защо в анкетата на въпрос "на кое племе ще стискате палци " липсва отговор "на нито едно"?

# 1 134
много ми се ще елица да си стяга багажа днес.
И на мен! Ще стискам палци на Ралица.
Да не говорим, че ако Елица отпадне, в племето на червените ще стане много интересно. В момента тя е тази която прави спойката между новите сини попълнения и женската тройка червени. Ако си тръгне, според мен Мира ще е първа на елиминациите. Гената и Алекса се харесаха и няма да има кой да я пази. А и тя обективно погледнато (според моето субективно мнение Stuck Out Tongue Winking Eye) е най-слабият играч там в момента.

# 1 135
  • Другата България
Чакала какво да каже, като и той е от "готините"... явно се смята за адекватен. Blush
Лошо няма.

# 1 136
Безстрашните бяха с класи над останалите племена в тази битка и победата им не подлежи на дискусии, НО да видим какво би станало ако нямаше саботаж и Супергероите бяха втори, а червените последни.

Жълтите избират Генчо или Георги, все тая ; Алекса си дърпа пандичката ; жълтите дърпат другия мъж (трябват им мъже), Алекса дърпа Мира а с нея идва и Зори. Т.е. цялата женска коалиция на Елица щеше да отиде при сините.

Искам да попитам тук и искам смислен отговор:
Кои момичета щяха да са на пангара при племенен съвет на Супергероите?

Аз съм сигурна, че Елица щеше да мине на втори избор. Алекса е категорично играч и трезвомислещ, не играе емоционално като Ели. А в другия отбор е Женя, която има и виждане за играчите и отношенията им. Жълтите дърпат Генчо, Сините - Георги, после леко треперят, но Женя абсурд да пожелае Елица, така че избират Зори. Пандичката си я прибира Алекса заедно с придворната дама.
В моя избор - Мани и Фейгин отново са номинирани, евентуално вместо Фейгин да е Мира.

# 1 137
Братоев поне се усети навреме и се изнесе. А Фейгин не, че я чака блестяща спортна кариера, но поне носеше един ореол на чиста и наивна душа.

Братоев, този който яде наденици на реката, и после се измъкна точно преди да ги разкрият и излезе че той нищо не е направил, като съм сигурен че той е бил един от организаторите на това след като с Александър (този който продукцията обвини) си бяха първи дружки.

# 1 138
Стига сте набеждавали  Алексата ,че е скрил парче ,момчето се раздаде на битката Joy Най -отговорен,сериозен ,намбър уан . Satisfied

Той само с грошовете си слага всички играчи в...слипчето си.Joy

# 1 139
Добре, че се включи, искам да те питам нещо.
Би ли ми припомнил какво стана с Агонцева в “Сървайвър“, когато зарови в пясъка частта от пъзела на Занев? Направо съм изключила.
Другите отговориха на въпроса ти, но и аз да кажа мнение.

Никак не е рядкост саботажите в Сървайвър (дори в последния епизод на американския един от мъжете саботира играта като нарочн си бутна топчетата, но в последствие най-близкия му човек беше махнат), но разбира се както казаха много хора преди мен позволено е да саботираш себе си своето собствено племе. Това е така, защото има огромен риск за теб ако те усетят ти да си изхвърчалия човек - сиреч има риск и последствия за самия теб.
Разбира се, ако мамиш в ущърб на другто племе или играч то е абсолютно забранено в правилата на играта.

Аз по принцип винаги съм казвал, че съм много против саботажи, но може би разбирам Мани и Фейгин, а и се изисква много кураж да направиш такова нещо, защото при неуспех си прецакваш играта.

Все пак видяхме сторито на Илиян, в което казва, че всички при Супергероите са искали да се разпаднат извън камера, та като цяло са доволни. Може би това е и причината никой да не заподозре Мани и Фейгин.

Общи условия

Активация на акаунт