💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 421
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Другата България
Като гледам коментарите, които се изливат за Мани и Фейгин в нета се плаша какво би станало ако влезна в Сървайвър Sweat Smile

Сериозно, това е една игра и такива ходове и действия са съвсем в реда на правилата. Да не говорим, че така играта става много по-интересна и непредвидима. Смятам, че доста се преувеличава, дори по фен страниците на Фейгин има доста силни и остри думи към нея, а тя просто играе по правилата. Има много други неща, които хора в Игрите правя и които са по-лоши и недопустими от това, което те направиха.

Аз лично ги поздравявам за куража и тактическия ход, малко хора ще дръзнат да го направят и да не им пука от мнението на зрителя. Надявам се да се окаже правилно решението им и да ги закара много напред
Добре, че се включи, искам да те питам нещо.
Би ли ми припомнил какво стана с Агонцева в “Сървайвър“, когато зарови в пясъка частта от пъзела на Занев? Направо съм изключила.

# 1 081
Като гледам коментарите, които се изливат за Мани и Фейгин в нета се плаша какво би станало ако влезна в Сървайвър Sweat Smile

Сериозно, това е една игра и такива ходове и действия са съвсем в реда на правилата. Да не говорим, че така играта става много по-интересна и непредвидима. Смятам, че доста се преувеличава, дори по фен страниците на Фейгин има доста силни и остри думи към нея, а тя просто играе по правилата. Има много други неща, които хора в Игрите правя и които са по-лоши и недопустими от това, което те направиха.

Аз лично ги поздравявам за куража и тактическия ход, малко хора ще дръзнат да го направят и да не им пука от мнението на зрителя. Надявам се да се окаже правилно решението им и да ги закара много напред
Добре, че се включи, искам да те питам нещо.
Би ли ми припомнил какво стана с Агонцева в “Сървайвър“, когато зарови в пясъка частта от пъзела на Занев? Направо съм изключила.
Иии верно бе. Май я пратиха в къщи.

# 1 082
  • Другата България
Щото и на мен нещо такова ми се върти.
Мисля, че я дисквалифицираха.
Но нека който е сигурен да каже.

# 1 083
  • София
Изхвърлиха я.
Ама къде е Сървайвър, къде са Игри на Неволята...

# 1 084
Ми ако бяха скрили пъзела на друг отбор разбирам, ама на собственото си племе?

# 1 085
  • София
Изпуснах кои бяха коментарите, та карам по спомен:

Гого бил се опитвал да тушира напрежението (не бил безгласна буква) - зависи как. Ако се е опитвал да пусне някой майтап, та да смени темата, е едно. Ако е хванал Алекса и Виктория, и им е казал, че не трябва така да се държат и да заплашват, е друго. Бих се обзаложила, че не е било второто.

Виктория не била викала по "цял ден" - може да не е било по цял ден, но имам спомен как на лайв беше казано, че бая викане е имало, ежедневие било. Съмнява ме монтажите да са покрили всичките й настроения, а и тя си влезе със заявка за скандалджийка.

Между другото, Генчо разказва нещо подобно за Елица. И това не го виждаме нон-стоп, но той твърди, че бая се обиждала и цупела. Алекса нещо не го оспори това. Та колкото и да не можем да сме сигурни в нечии думи, когато отговарят на профила...

# 1 086
Мда. Което е тъжно. Млади хора, с добра физика и външност, няма да се реализат по друг начин, ами с "Игри на волята" тръгнали да се "развиват". Че по- лесно и бързо. Типично за времената днешни.
Изключвам професионалните спортисти, за които обяснението ми за участието им ...са едни пари. Други пари, не наградата. Така си мисля,де?.

Каквото и да си мислите за това шоу, факт е че е голямо приключение  и изживяване. Гледах интервю на Виктория в което тя обясни, че е играла в много големи мачове и пред пълни зали с над 5000 души и въпреки това, по-силни чувства и емоции от преживяното в ИВ не е изпитвала никога. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 087
  • Другата България
Именно. Значи не съм толкова изкукала.
Точно защото онова е форматЪТ на форматите, и там такова нещо не би се толерирало, по-скоро с това си обяснявам реакцията си, поне моята, снощи. Която продължава да е същата, но вече гледам на това като на пореден епизод от сериала. И изобщо, ама изобщо не съм изненадана, че планът е бил на Илиян. За пореден път ще кажа, че той е объркал форматите, би бил идеалния злодей именно в “Сървайвър“, обаче, там за такова нещо си аут. Ама него какво го бърка, той не е директен участник, той е по идеите, друг да отнесе хейта.
Благодаря. Нареждам си мозайката.

# 1 088
Вижте, аз лично под саботаж разбирам да спъваш играта като се мотаеш, не дърпаш, не копаеш както трябва, падаш, врщаше се отначало и така. Но да скриеш парче от пъзел, все едно продукцията е допуснала пропуск, ами не е добре. Ами ако не го бяха видели парчето. Това си е гавра и с продукцията

Точно тази продукция си заслужава всяка гавра с нея. Тя се е гаврила стотици пъти за тези четири сезона и с участници и със зрители.

# 1 089
  • София
Мда. Което е тъжно. Млади хора, с добра физика и външност, няма да се реализат по друг начин, ами с "Игри на волята" тръгнали да се "развиват". Че по- лесно и бързо. Типично за времената днешни.
Изключвам професионалните спортисти, за които обяснението ми за участието им ...са едни пари. Други пари, не наградата. Така си мисля,де?.

Каквото и да си мислите за това шоу, факт е че е голямо приключение  и изживяване. Гледах интервю на Виктория в което тя обясни, че е играла в много големи мачове и пред пълни зали с над 5000 души и въпреки това, по-силни чувства и емоции от преживяното в ИВ не е изпитвала никога. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Факт, спортистите отиват там за състезанието, адреналина, тръпката, емоцията. Не, че няма къде да се реализират. Победата им е важна, повече от парите обикновено. Та затова не ги виня. Ако форматът имаше някакви адекватни правила, щяха доста по-качествено изживяване да получат.

# 1 090
Уф, сега пък чета, че Супергероите знаели за това разформироване и лошо актьорствали. А нещо доказателства?
Искам видео с точните минути и гифове. Иначе са поредните теории без конкретика.
Стига с тези конспирации. Продукцията влияе и то много, но това не е сериал, разберете го.

От гледна точка на заснемането в период от няколко месеца, а след това рязане и монтиране на епизодите и насаждане на определени емоции у зрителя, си е точно сериал.

# 1 091
  • София
Безстрашните бяха с класи над останалите племена в тази битка и победата им не подлежи на дискусии, НО да видим какво би станало ако нямаше саботаж и Супергероите бяха втори, а червените последни.
Бих оспорил тази категорична победа на Безстрашните Simple Smile Сини и червени се забавиха много още с лодката, която не отвързаха. Давай на ново две дължини плуване. Тук Михаела имаше огромна преднина, която Гого методично стопяваше и накрая поведе. С голяма липсваща част на пъзел, той е нерешим още от самото му начало на редене.

# 1 092
Щото и на мен нещо такова ми се върти.
Мисля, че я дисквалифицираха.
Но нека който е сигурен да каже.
Племето гласува с черни и бели камъчета и Агонцева беше позорно изгонена.

НО има една огромна, ама огромна разлика - това се случи в индивидуална битка, а не в отборна.

В Сървайвър също е допустим саботаж в отборна битка, но строго се наказва нарушаването на правилата в индивидуалните игри. И ако има умишлен саботаж от един играч към друг в индивидуална игра нарушилия правилата играч е практически чао.

# 1 093
Идвам да кажа същото като Бенгън - Агонцева тогава саботира не собствения си отбор а противник в индивидуална битка. Беше абсурдно да не я изгонят. Мисля, че и в ИВ би се случило. И все пак съм съгласна, че къде е единия формат, къде е другия!
А Мани и Фейгин играха точно в плюс на продукцията - да има скандал, да се генерират коментари и сега очаквам да бъдат подобаващо "наказани" в стил наденицагейт. При първата елиминация ще изхвърчат и двете.

# 1 094
  • София
Да, така е, саботажа е позволен в отборна битка в Сървайвър.

Между другото аз съм доста изненадан от анкетата. Но от друга страна не съм изненадан.
Туджаров и Неделчо бая ще има да анализират. Не случайно и много участници ни четат, защото тук наистина е пълно с хора, които разбират играта. Така бе със Сървайвър сезона, сега е така и с ИВ.
Една такава анкета във фейсбук, където е пълно с лапета на 12-14 г. и отегчени хора на средна възраст без никаква телевизионна култура щеше да има обратния резултат според мен. Не с много, но с една прилична разлика срещу саботажа на Мани и Фейгин.

Общи условия

Активация на акаунт