💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 470
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
Нямаше са стане така. Фифо каза, че им трябва един мъж и някаква жена ( за пълнеж). От там нататък само можем да гадаем как щяха да се разиграят нещата. Освен това, те бяха решили да саботират още преди да са видели битката.  Можеше пък Жълтите да изгубят и да дойдат игпачи от тяхното племе.  Всички видяхме, че Гого,  Алекса и Виктория играха напълно равностойно и въпреки саботажа изведоха племето напред. Напълно е възможно с още двама играещи играчи да се окажеха и победители.

Точно двамата мъже щяха да си вземат, на 90% съм сигурен, но дори и да бяха взели Генчо и Зори примерно или Георги и Зори, все тая, то пак Мани/Фейгин/третия червен щяха да са пушечно месо.
Няма как да бият жълтите в игра с плуване и пъзел. Лефтеров и Михаела са редили руля, в жълтите са отлично подготвени с пъзелите. Жени е тренирала много. Лефтеров също. Фифо, Чакала. Мишето също била много навътре в нещата и специално се е готвила с пъзели. Този рул го построиха за минути, сигурно и рекорд поставиха.

# 1 111
За продукцията какво мисля, си го написах. Хора има за всичко, все ми е едно. Гледам сеир и се забавлявам.
И съм благодарна на дъщеря си, че отказа на "Един за друг", скоро и се обадиха. Без моя намеса си взе решението, ами ..чувствам се добре като майка.
Всичко друго...весело да става.

# 1 112
Аз доколкото виждам, липсват 2 парчета.

Кадъра лъже, защото останалите парчета не са по местата си.
Гого и Вики максимално са се опитали да ги наместят, за да съвпаднат дупките.
Липсва едно дълго парче с две дупки на него, и има нужда да се прередят така наредените парчета.
Дължината на липсващото парче покрива двете видни на снимката празнини.

# 1 113
Нямаше са стане така. Фифо каза, че им трябва един мъж и някаква жена ( за пълнеж). От там нататък само можем да гадаем как щяха да се разиграят нещата. Освен това, те бяха решили да саботират още преди да са видели битката.  Можеше пък Жълтите да изгубят и да дойдат игпачи от тяхното племе.  Всички видяхме, че Гого,  Алекса и Виктория играха напълно равностойно и въпреки саботажа изведоха племето напред. Напълно е възможно с още двама играещи играчи да се окажеха и победители.

Точно двамата мъже щяха да си вземат, на 90% съм сигурен, но дори и да бяха взели Генчо и Зори примерно или Георги и Зори, все тая, то пак Мани/Фейгин/третия червен щяха да са пушечно месо.
Няма как да бият. Лефтеров и Михале са редили руля, в жълтите са отлично подготвени с пъзелите. Жени е тренирала много. Лефтеров също. Фифо, Чакала. Мишето също била много навътре в нещата и специално се е готвила. Този рул го построиха за минути.
Да, но това Мануела и Александра не са го знаели, за да изключат напълно възможността при евентуалта победа на Сините, да заиграят с жълти играчи . Wink

# 1 114
Иначе, тази вечер снискам палци на Рали, много ми е миличка тя. Елица е по-силен играч, но може би няма да има сили вече.

# 1 115
  • София
Аз доколкото виждам, липсват 2 парчета.

Кадъра лъже, защото останалите парчета не са по местата си.
Гого и Вики максимално са се опитали да ги наместят, за да съвпаднат дупките.
Липсва едно дълго парче с две дупки на него, и има нужда да се прередят така наредените парчета.
Дължината на липсващото парче покрива двете видни на снимката празнини.

Аз точно това не мога да преценя, дали е достатъчно дълго липсващото парче, да покрие и двете празни дупки. От това, което съм снимала, не се вижда много добре заради перспективата, но горната дупка е бая голяма, като за три дупки заедно с другата. От друга страна, второ липсващо парче трябва да е малко, не знам има ли толкова малки парчета пъзелът. Та може и само едно да е било. Но ми остава леко съмнение.

# 1 116
  • Където морето целува небето...
Виктория каза, че тя е развързвала торбичките и са били стегнато вързани. И никой не видя как Фейгин развързва, вади парчето и го зарива, а после все пак е вързала наново стегнато торбичката? Това мирише от километри. Също и реакцията на другите отбори, когато "търсиха" и намериха парчето, което беше пред тях.
Поведението на Алекса и Виктория на масата на червените също не беше като на хора, които някой е саботирал. За мен се е знаело още тогава, но да върви "филма" и за да е по-интересно Simple Smile

# 1 117
Иначе, тази вечер снискам палци на Рали, много ми е миличка тя. Елица е по-силен играч, но може би няма да има сили вече.

Аз след вчерашната игра изобщо не съм сигурна в силата на Елица.

# 1 118
След като изчетох близо 50 страници и аз да си кажа мнението:

Относно Мани и Фейгин, не одобравям начина по който саботираха играта но ги разбирам, много хора трябва да разберат че това е просто една игра и всеки трябва да гледа на него как най-добре ще му се развият нещата.

Това е отоборно игра и саботираш реално твоята игра(или играта на твоя отбор), заради и това продукцията не трябва да влиза там.

Според мен ако продукцията не иска да стават такива работи да си променят начина на сформиране на племената.
Последното племе което остане да играят една игра в стил първата игра на резервите, в нея  последния отпада (по този начин никой няма да саботира ) а играчите които завършат първи избират къде да отидат(в ред в който завършат), като се има предвид че при жълтите има 2 места а при червените 3.

# 1 119
  • София
Жени обаче голяма интуиция извади, сякаш предусещаше, че капитанската битка е елимиционна. За това пробута Рали.

Направо си мисля, че не беше интуиция Simple Smile и че го е споделила с Фифо и Лефтеров за да се съгласят така лесно Wink

# 1 120
Аз пък не виждам какво щяха да спечелят Мани и Фейгин, ако се беше запазило синьото племе. Щяха да придърпат Елица, която познайте, тях ли щеше да поддържа или коалицията на Виктория и Алекса. И след като беше отстранен Илиян, те двете пак щяха да са първите номинирани.

# 1 121
Изхвърлиха я.
Ама къде е Сървайвър, къде са Игри на Неволята...

О я стига с тоя Сървайвър Stuck Out Tongue Closed Eyes Много добре си ги спомням сезоните и как пишех тук в темата като отвързан и не получавах дори предупреждения. Днес ще ми раздават банчета за "добро утро", за тия писаници хехе. За съжаление не си спомням никой от вас да сте писали тогава, само Avicom, която пишеше тук до миналия сезон. Ави ако сега само четеш драсни едно ЛС да знам че си добре. Heart Exl
 Та за Сървайвър...... Да споменавам ли уговорката в самолета в сезон 1, схемите на Агонцев по софийските барчета след това. Въобще имаше ли сезон, дето никой не се е уговарял още в България? Ами директната намеса на Милошев, когато той инициира разговора за трагедията с бабата на Джулиа Окот на съвета и така накара тия дето се бяха уговорили да я елиминират да я съжалят и изгоря Мария Календерска? Дх какво да кажа за любимия ми филм в главните роли Ники Мартинов и Генералшата. Цели романи пишех тук защото макар и ученик виждах несправедливостите и колкото да признавах качествата на Ники, бях против него именно защото виждах режисурата. Рейтинга беше топ, хората щастливи - кой знае, може Тупарев оттам да е получил инспириране за Игри на волята. Trollface Сега се сещам и за хитрушата Кристи Русева(по-късно участвала и в Къртицата), която водеше Ива Пранджева за носа и изведнъж ей така Ива получи просветление и се "усети" как я манипулира Русева и се извъртя и я изгони. Да, нямама доказателства за последното, но и вие тук пишете за игрите, че се съмнявате в доста неща, за които няма явни доказателства.

P.S. Не коментирам този новия сезон на Сървайвър, защото не съм го гледал.

# 1 122
  • София
mbivanov,
чудесна идея!

# 1 123
Аз съм малко на обратното мнение относно саботирането на момичетата. По-добре е да скрият част на пъзел от колкото да саботират на трасе. Трасето не е равно, а се преминават препятствия с различна височина. Ако само не помагаха, без да натискат щях да го разбера, но като натискат надолу при едно голямо спускане е възможно да се обърне кануто и да се падне много лошо. Какво правим ако човекът вътре в кануто се преобърне и падне на врат и се парализира или контузи за цял живот. Социално и тактическо прецакване разбирам, но при такива опасни трасета за мен е малоумно.

# 1 124
  • София
batigol,
Е как, аз пишех активно, пусках фермани, статистики, обзори. Мери Ан също пишеше в последния стар Сървайвър (с Ваня победителя), май и Джолева, абе имаше и още никове, не помня вече.

Общи условия

Активация на акаунт