💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 370
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 830
  • София
Много е жалко, но и аз мисля, че няма да се усетят. Сега е момента да се обединят Михаела, Ралица, Филип, Гого и евентуално Мани и да издухат Жени и нейните стратегии. Много добре звучи, но като че Филип не беше особено о.к. за такъв вариант.

# 1 831
Много е жалко, но и аз мисля, че няма да се усетят. Сега е момента да се обединят Михаела, Ралица, Филип, Гого и евентуално Мани и да издухат Жени и нейните стратегии. Много добре звучи, но като че Филип не беше особено о.к. за такъв вариант.
Не е ок, заради Лефтеров. Не би се обединил с момичетата само. Няма им вяра. А Лефтеров е твърдо с Мирела и Женя. Засега. Ще видим Мани ще има ли време да промени нещо.
Интересно и какви разкрития относно саботажа ще има тази вечер и доколко ще навредят на позициите на Мани и Фейгин.

# 1 832
сега е моментът и червените да издухат Мира и Зори.
при жълтите има няколко варианта, но ме съмнява да погнат джаферката. а би трябвало.

# 1 833
  • София
Колкoто и да я храним Евгения, си влезна със сървайвърски стратегии, както и готова коалиция. Тези, които отпадат преди нея, да се ядосват на себе си. Ето, че се появи момент да я катурнат. Ралица е капитан и идват двама нови в племето. Даже директно могат да пратят Жени и Мирела на елиминация.
След всичко видяно от играчите в племето на "Безстрашните" досега, не мисля, че някой от тях, освен самата Жени, би осъществил подобен ход. Sweat Smile Бих добавила и Мани, но за мен "мозъкът" на тяхната коалиция винаги е бил Илиян (кой подари капитанството на противниковия лагер?) .

# 1 834
Стратегията на Джаферович е желязна до тук - готви се предварително за играта, влиза с готова стратегия. Обединява голама част от племето срещу един, физически изключително добре подготвен. Той става аутсидер, който трупа грошове. И тъй като и двамата мислят само за играта, а не да се прецакват един друг, то в един момент са на една страна.

Ама още хората си мислят, че двамата живеят в някакъв сериал, в който се ненавиждат и трябва Фифо да отмъщава. И двамата виждам, че са много наясно, че целта е да спечелят. Затова и двамата ги харесвам чисто като играчи.

Рали, която съм сигурна че ще си изгърми сабите скоро, ми е много миличка, но като играч не е интересна.

# 1 835
Мислейки за последния епизод, топ момент ми е разговора между Гого и Филип. Еми много са готини, от половин дума се разбраха! Simple Smile Ако някой се е съмнявал, че Гого не говори, не разбира правилата, не е социален, не надушва правилните хора - разсеяха се съмненията Simple Smile. Нека ходи на номинации, да покаже повече! При сините беше немислимо да бъде номинран, че без него щяха да загинат от глад.

# 1 836
  • София
Биха могли "да пропуснат" Лефтеров и да се съсредоточат върху Мирела и Жени.

# 1 837
За фенките на Фифо .. 👀🤭 Ама, внимавайте!
https://vm.tiktok.com/ZMFBA9BRr/

И нещо креативно от Георги и Фейгин Simple Smile
https://vm.tiktok.com/ZMFBDFWAH/

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 14:06 от DebSs

# 1 838
Бих добавила и Мани, но за мен "мозъкът" на тяхната коалиция винаги е бил Илиян (кой подари капитанството на противниковия лагер?) .

Цялата драма със саботажа и Фейгините тревоги можеше да се избегне, ако не бяха давали капитанството или пък да приключи същата седмица, ако някой от тях беше изхвърлен. Във всеки случай - доста голяма грешка, още повече че Мани потвърди, че преди да си тръгне Касим не е имало планове са саботаж. Grinning

# 1 839
  • София
След всичко видяно от играчите в племето на "Безстрашните" досега, не мисля, че някой от тях, освен самата Жени, би осъществил подобен ход. Sweat Smile Бих добавила и Мани, но за мен "мозъкът" на тяхната коалиция винаги е бил Илиян (кой подари капитанството на противниковия лагер?) .
Wait....Илиян тук много липсва. Директно ги събира им казва, че гърмят по тарторите на Безстрашните. Няма и да ги бави. Ей, Гоблина тия неща му идваха отръки Grinning

# 1 840
Е, чак пък толкова интересен...
Аз чакам надкаста с Илиян. Това ще е топа. Защото с него най-накрая двамата ще има с кого да разговарят като равен с тях.
А, Дяволче, така написано е малко грубо. Blush Другите не са им на нивото ли? Аз те разбрах де и в този ред на мисли двамката са готини, ама топ стратези не са.

П.п Интересен ми е твоят прочит на лайфа, защото Елица ти беше в минуса перманентно

# 1 841
  • Другата България
Wait....Илиян тук много липсва. Директно ги събира им казва, че гърмят по тарторите на Безстрашните. Няма и да ги бави. Ей, Гоблина тия неща му идваха отръки Grinning
Съгласна съм, затова искам Илиян да го гледам в “Сървайвър“. Ама много искам.

# 1 842
  • София
А аз не искам да го гледам никъде Илиян - нито в Сървайвър, нито в лайфове, нито в друго предаване.
Рядко някой ми става така антипатичен и то за кратко време.
Нито блесна със стратегия, нито с игра.
И те плашеха зайчето Фейгин също като другите.

# 1 843
Проблемът на коалицията на т.нар "умни" беше, че и Илиян и Касим бяха слаби играчи физически. Шансът беше да идат от двата лагера и някой от двамата да изгърми Цецо и после да имат числено предимство, но това не се случи, защото каквото и да си говорим Касим беше най-слабият в цялото предаване, макар да показа силна воля. Нещо, което се случи и с Генчовата коалиция - Пух и Звезди изгърмяха веднага като бяха номинирани. И язък, че той успя да изгони Куков и беше поел контрола.
Не че с този формат има гаранция, че силен ще се върне, обаче тези бяха очеизвадно слаби.
Изобщо племето на супергероите беше пълно с вицове - кралят на пъзелите беше един от най-слабите пъзелисти, грубата сила Цецо издишаше доста на този компонент, а големият им стратег Илиян какво постигна точно? Беше се обградил от жени да има техните гласове и да го пазят, успяха да дръпнат Касим след като Цецо и Вики буквално го изгониха и в крайна сметка отпадна безславно. Не виждам и с какво помогна на момичетата с думите си към Генчо. Вместо това трябваше да си държи на капитанството и да ходи да спечели някоя лична награда, с която да обърне играта.

# 1 844
Вайс за саботажа на Мани и Фейгин

Общи условия

Активация на акаунт