💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 280
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 815
Аз също чакам с нетърпение Елица при Неделчо и Туджаров. Има голям шанс да е най-интересния НадкасТ от началото на сезона този с нея.

# 1 816
  • Другата България
Аз и затова по-рано писах, че Жени трябва да игнорира сините членове на племето и в момента да удари по алинса на Ралица и Михаела. Стратегически е много важен този първи съвет, не само защото ще рамкира алиансите, но и защото реално ще е отново борба за контрол върху племето.
Скрит текст:
Сега за участниците :
Фифо. Също по-рано писах, че има два пътя пред него. Първия е да играе с Жени и да я ползва в ролята на Йори, да обира негативите по пътя. И втория е да се конфронтира с нея. Точно сега е момента за това, но според мен няма да посмее да рискува. Отделно и самия той не става за лидер на алианс според мен, независимо, че има желние да е водач.
Лефтеров - в момента е на завет, в идеална позиция и в добри отношения с всички. За мен не би рискувал с опит да обърне играта, защото просто не му е необходимо това на него.
Михаела - според мен тя може да оглави втория алианс по-добре, отколкото Фифо. За мен тя и Ралица са много застрашени и при тях се налага да действат. Възможно е обаче Ралица да не я подкрепи за открита война с Жени в момента, а след това ще бъде късно. Много зависи как ще си изиграе картите с Мани и Гого, длъжна е да опита да ги привлече на своя страна. Но не мисля, че има голям шанс и с Мани, и с Гого.
Именно. Затова и смятам, че Мишето първа ще изгори, това отдавна го пиша. Още преди Мани да се появи, но сега вече, поне според мен, ако иска да са ѝ сигурни двете момичета, логично би било да “стреля“ по Мани. От друга страна пък, ако ще гради имидж пред новите, би било ....отново логично да им замаже очите с пляскане през ръчичките на “неин човек“. Яд ме е само, че ако стане отстраняването на Мишето, ще е с помощта на Фифо. Не, че тя не си го заслужи, когато им отказа на двамата с Чакала да играе с тях, но Фифо по този начин губи и своя шанс. Именно заради точния СЕГА момент. Изпусне ли го, Жени го надиграва стратегически. В което никога не съм се съмнявала бай дЪ уей, но все се молех да ме опровергае.

# 1 817
Гого гледам сега по инстаграм  дори след края на игрите е при грешните хора.Жалко,но явно е видял нещо в тях което ние поне повечето не виждаме.
Къде да иде Гого? На Луната ли? Да си говори сам, защото около него няма достойни? Ще не ще трябва да общува с някой. Избрал е с кой, явно има причина.

Айде ако обичаш не с този тон!Това е мое мнение и го споделям,ако не си ок го подминаваш !Няма нужда да ми се обясняваш .Определено не държа  да чуя мнението ти особено по този начин поднесено !

# 1 818
  • София
Е, чак пък толкова интересен...
Аз чакам надкаста с Илиян. Това ще е топа. Защото с него най-накрая двамата ще има с кого да разговарят като равен с тях.

Вели показва мускули и сила. 😀😉

# 1 819
Фифо няма да си хаби грошовете на този етап, той мисли напред. Защо му е да отмъстява на Джаферович и спасява гърбовете на Ралица, Михаела, Гого и Мани? Щансът те да продължат е по-малък, щансът да го изгонят същият, защото Гого и Мани ще играят заедно, Ралица и Михаела отново заедно. 

Тоест същото положение, но без възможността изключително стратегически мислещата Джаферович да играе с него, ако го намери за удобно. А тя би го направила, защото мисли само за себе си, Фифо е най-силен и с грошове, след финалното сливане ще е полезен.

# 1 820
Той Неделчо не го има за равен Илиян и с право. Каза, че за него това е човек, който е имал добър поглед над играта и реално не е направил почти нищо стратегическо.
Дори да не харесвам Джаферович има само един стратег в сезона и това е тя! Генчо също има качества, обаче не му се получиха нещата. Освен това той няма нейната подготовка и не очаква така ходовете, че да си пази гърба.

# 1 821
О да, с Илиян могат да поговорят и за Сървайвър Simple Smile
Прав си, с Илиян ще е също много хубав подкаст-а, но ще е след време. Първо ще е с Елица според мен.

Мери - Михаела има отрицателен хандикап пред Фифо. Веднъж вече ги издъни, аз на негово място също не бих рискувал отново с нея. Така че, топката е в ръцете на Жени все още според мен. Много зависи тя самата как ще отиграе ситуацията.

# 1 822
  • София
Ха, интересно от лайфа. Венци, половинката на Рали и той е бил с нея на кастингите и тя се е надявала да го види при резервите, както Алекса за Елица.
Вито е прекалил. Много двойки, много нещо. Бивши, настоящи, бъдещи, то Море от любов направо.

# 1 823
Пълни тъпотии от Джафи още от началото на играта как иска жените да се подкрепят, как да се опълчат на мъжките коалиции. Дрън, дрън. Тя не играе с жените, а с който й е удобен. Напоследък се видя, че това е Фифо и веднага се сдуши с него, а Рали и Михаела заминаха в трета глуха. В началото непрекъснато нападаше Фифо и настройваше яростно момичетата срещу него, за да има нещо, около което да се сплоти първоначалната коалиция. Много лицемерно го раздава леля Джаф.

# 1 824
  • София
Колкoто и да я храним Евгения, си влезна със сървайвърски стратегии, както и готова коалиция. Тези, които отпадат преди нея, да се ядосват на себе си. Ето, че се появи момент да я катурнат. Ралица е капитан и идват двама нови в племето. Даже директно могат да пратят Жени и Мирела на елиминация.
Умен ход да предложи временно примирие на Филип преди отпадането на едно от племената. Той завалията това и чакаше.
Непремислено действие от Михаела да не приема предложението на Чакалов. Още от тогава можеха да си подготвят почвата. Обаче с Рали си живеят в собствен свят.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 13:41 от Mandalorian

# 1 825
  • Другата България
Фифо няма да си хаби грошовете на този етап, той мисли напред. Защо му е да отмъстява на Джаферович и спасява гърбовете на Ралица, Михаела, Гого и Мани? Щансът те да продължат е по-малък, щансът да го изгонят същият, защото Гого и Мани ще играят заедно, Ралица и Михаела отново заедно. 

Скрит текст:
Тоест същото положение, но без възможността изключително стратегически мислещата Джаферович да играе с него, ако го намери за удобно. А тя би го направила, защото мисли само за себе си, Фифо е най-силен и с грошове, след финалното сливане ще е полезен.
Отстраняването на Евгения не го коментирам като “отмъщение“, а като начин за игра на Филип напред от гледна точка на това да стане лидер на племето. Грошове за това не са му нужни, да не говорим пък за “спасяване на гърбове“ на друг. Играта вече е индивидуална, така той би “спасил собствения си гръб“.
За мен проблемът на Филип е именно, че не мисли за “напред“. Което ще му коства много.

# 1 826
Дано оставят съвета за утре, независимо кое племе е на него. Че днес ще гледам Аякс - Ливърпул и Барса - Байерн в пъб, вместо Червени срещу Жълти на плажа Simple Smile

# 1 827
  • София
Елица си каза при Гала, че не е искала да участва. Записала е Алекса и явно от продукцията са искали и нея, така аз лично разтълкувах думите ѝ.
"Той искаше много да участва.... аз го записвам, следователно правим всичко той да влезе... " и тн. Плакала е, че той го иска много, а е в резервите, а тя не е чак толкова надъхана, а е в племе. За мен това момиче го използваха и Алекса и продукцията.
Изобщо не искам Пандьо победител!
Елица каза това и в самото риалити, след идването на Веселина в племето на "Непобедимите".

# 1 828
Колкoто и да я храним Евгения, си влезна със сървайвърски стратегии, както и готова коалиция. Тези, които отпадат преди нея, да се ядосват на себе си. Ето, че се появи момент да я катурнат. Ралица е капитан и идват двама нови в племето. Даже директно могат да пратят Жени и Мирела на елиминация.
Умен ход да предложи временно примирие на Филип преди отпадането на едно от племената. Той завалията това и чакаше.
Именно затова сега мълчи и прави мили очи пред момичетата. Хитра е. Те дори и няма да се усетят, че са в силна позиция и да действат.

# 1 829
  • София
Само двойка не бяха взимали досега в игрите. А и баща и син или майка и дъщеря не е имало, хаха.
Продукцията си записва това. Joy

Общи условия

Активация на акаунт