💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 913
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 010
  • SF
И за какво им беше това разкриване??
Да намрязат момичетата.

# 2 011
  • София
Значи не е вярно това, дето се изписа по темите, вече не помня тук или в тази за спойлерите, че Гого в лайв казал, че едва ли не вчера е видял и разбрал за саботажа. Разбрали са още веднага.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 21:48 от Elwing

# 2 012
Ха, Фейгин гласува за Алекса, които до вчера я "тормозеше"
Ти да видиш.

Ами напоследък да си капитан е доста рисковано дело - много голям риск да отпаднеш. А и Жоро е болен и не в кондиция. Аз виждам логика.

# 2 013
Ами съжалявам, и мен да ме тормозят така и аз ще го направя. Ако означава, че нямам ценности, ми добре. Тия пък с голямата ценностна система щото… Жалко, защото сега Мани ще е на прицел, Фейгин също. Виктория втората жена на Алекса ли е?

# 2 014
Виктория голяма моралистка ще ми излезне.Смешница заедно с Пандата.

# 2 015
И аз това щях да питам, нали тук се казваше, че Гого едва ли не от телевизията научил? На ощипан ли се е правил, какво става?

# 2 016
  • София
И за какво им беше това разкриване??
Да намрязат момичетата.

Винаги са разкривали .

# 2 017
Досега тази нишка с тормоза над участници като че ли я имаше само във Фермата, а тази година вече си прокарва път и тук. Ужас! Горките момичета, истински ми е жал да гледам как ще ги съсипят от злоба.

# 2 018
  • София
Фейгин пък е супер смотла.

# 2 019
И защо разстроиха всички преди играта?

# 2 020
Ееее Виктория преигра жестоко, пресоли манджата.
Какво крещиш? Заслужихте си го.

# 2 021
Момичета би трябвало да могат да стоят зад постъпките си. Браво на продукцията. И мръсните номера си имат граница. Жени ще наточи брадвата сега. Давай, Жени Joy

# 2 022
Мани първо призна и после нагло излъга ,че го били решили сутринта преди играта. Ох
" горкичката"  и най- лошото ,че Джаф всичко чу.😁😁😁

# 2 023
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Гого велик си човек. Още една причина толкова да те харесвам. Браво Вики и Алекса.

# 2 024
  • София
Мани достойно и честно си призна.
Рускинята къде е в тоя ход, трябваше Виктория ли да я пита?
След този ход заставам зад Мани още по- плътно, но Фейгин я отписах. Не е младост и наивност в това момиче, както си мислех, за съжаление.
Достойно би било, ако си беше признала сама, а не очаквайки голямата излагация пред всички племена от водещите! И в тримата няма никакво достойнство.

Общи условия

Активация на акаунт