💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 624
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 115
  • София
Основавам клуб “Мразим Вики!”

# 2 116
Голямо театро тази вечер!

# 2 117
Абе, само мен ли ме дразнят тези надути изкуствени фрази, сякаш подсказани, научени и декламирани???  Аз, честно казано, побеснявам като ги слушам. А Алекса ме кара да повръщам.

# 2 118
Ау чухме гласа на Гого най-накрая.

Аз май съм от малкото, които изобщо не го харесват.

# 2 119
Мани защо не разкаже за терора на капитан Алекса и жена му Виктория. И аз не бих ги изтърпяла. На жълтите острани само пуканки им трябват.

# 2 120
Честно казано съм малко разочарована от тази статична игра и при положение, че имаме такова прегрупиране ми се искаше да видя друг тип битка.
Явно са решили да отделят повечко време на "скандала".

Винаги са ме радвали двубоите между Фифо и Гого, не съм си мислила, че ще са от една и съща страна на барикадата. Съжалявам, че няма да ги видим един срещу друг на въртящия се цилиндър.

Ами в тази ситуация предпочитам Мани - има свое мнение, следва убежденията си и постига това, което е желала и застава зад него, докато Фейгин и така, и така, и с тези, и с онези. Дори да е против моите принципи, това което Мани направи ми допада, че тя отстоява позициите си.

# 2 121
Жалко, че Гого пада толкова ниско. Много ми падна в очите, че бил приятел в живота с онези кобри бррр

# 2 122
  • София
Важното е, че това разкритие обедини на Жени коалицията. Grinning Единомислие има.

# 2 123
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ще се раздавам на макс, ще се мъча, ще давам всичко от себе си и накрая отговорните за загубата трябва да им се усмихна и да им кажа ей, евала момичета. И ако се ядосам справедливо и с право това ме прави агресор? Колко ли от тук пишещите ще реагират така? Точно една голяма нула.
Подписвам се под всяка дума на Гого, браво браво, уникален.

# 2 124
Идеята беше на Илиян все пак. Мани само конкретно предложи как да стане на арената. На теория не трябваше да е проблем, защото саботажите не са забранени и обикновено не се афишират от продукцията (включително и в други битки на този сезон). Но пък като се разбра, че ще бъде проблем, Мани се опита изцяло сама да поеме вината, за което - евала.

# 2 125
Жълтите са в ступор - те такава искреност не са виждали в техния отбор Joy

# 2 126
Ами нали беше " Каквото си надробиш , такова си сърбаш ." " На каквото си постелеш на това ще легнеш . "  и тем подобни. А пък сега ,защо Вики крещяла. Айде без двоен стандарт !!!
Именно. Каквото надробиш, това ще сърбаш. Ако Виктория (и Алекса) не се беше държала по този начин, Мани и Фейгин нямаше да целят разцепване на племето си. Много добре го каза.
😁 Да нали.😁 Но това  също се отнася и за " крехките " момиченца .Сега е техен ред да си сърбат попарата. Крехките дечица, които всички твърдят ,че са по- силни от Вики ,от Цеци и от т.н.  Не може и едното и другото. 😁  О сории всъщност може , но само ако си биполярен.😁

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 03:51 от Joy 05

# 2 127
Ценностната и система била 0 .. Без коментар съм Simple Smile

# 2 128
  • Варна
най-голямата лицемрка в шоУто за каква чест и дойстойнство говори? На първо място човек трябва да има достойнство към себе си, не мисля, че лицемерието се причислява към това? До вчера плюха Ралица и Михаела! Адски е противна тази Джеферович! Тя да си превърне злобата в енергия! Цирк

# 2 129
Женя намери начин да обедини всички отново срещу нещо и да стане пчелата майка.

Общи условия

Активация на акаунт