💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 912
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 100
  • Другата България
Фейгин: “Ами какво да направя, като от самото начало съм с тях....“
Както и предполагах, че дори и писах. Тия “тях“, които тънко и мълчаливо я обработваха, сега....

Хайде дано да е Мани, дано поне за нещо позная ....

# 2 101

Има логика - като клекнат отпускат трупите малко по-близо до отвесно положение, когато няма да тежат изобщо. Тоест така леко им олеква и от гледна точка на физиката е правилно. От гледна точка на продуцентите обаче не знаем дали трупите тежат еднакво и дали не е решено кой да бие. А практиката е показала, че продуцентите се месят в играта за своите си цели.

# 2 102
Евала, Мани! Това не е спортно събитие, това е война! Когато те мачкат - мачкаш! Няма как да те обиждат и да не можеш 1 приказва да кажеш, без да ти викат и да се очаква да си трайкаш. Играе се с всички налични средства. Според мен ще си ходи на елиминации, но там вече зависи от нея какво ще стане.
А реакциите на Виктория и Алекса бяха неадекватни, все едно някой им дължи нещо.

# 2 103
  • София
Тупарев иска някаква награда ли да вземе в ТВ средите Биг Брадър,Море от Любов,Съдебен спор и по периферията Игри на волята.
 Коалиции и интриги може,саботажи не може. Защо всеки път преди съвет не са толкова честни и да дават кой какво говори на шушуканията.
Сега искам двубой Виктория и Мани ,и Виктория да е чао.

# 2 104
Георги трябва да се намеси.
И как ?!
Той е същият като Фейгин - мълчи и се усмихва !!

# 2 105
  • SF
Тая защо държи речи??? Като водеща на пресконференция. Дъра, дъра, дъра... Алекса?

# 2 106
Ами нали беше " Каквото си надробиш , такова си сърбаш ." " На каквото си постелеш на това ще легнеш . "  и тем подобни. А пък сега ,защо Вики крещяла. Айде без двоен стандарт !!!
Именно. Каквото надробиш, това ще сърбаш. Ако Виктория (и Алекса) не се беше държала по този начин, Мани и Фейгин нямаше да целят разцепване на племето си. Много добре го каза.

# 2 107
Какъв е проблема да има две коалиции в племе? Съответно злобните и Мани/Фейгин/Илиян. Само едните са агресори обаче. И ако беше сървайвър, никой нямаше да разбере за саботажа.
Червените не трепват обаче. Мани е на пангара.
"Кой каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи" или ако перифразирам: Каквото Илиан ти направи, никой друг не може да ти направи... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 108
Към Ралица и Мишето, слагам и Мани - трите най- комплексни жени.
Какво е това нарочване всестранно на Мани, защо изкарват, че едва ли не е принудила Фейгин и Фейгин реве ли, та реве? То много удобно така, всеки си има глава на раменете в крайна сметка.

# 2 109
  • София
Мани е типичен Телец. Казвам като като такъв. Мога да съм точна с хора, които са точни с мен. Но ако някой ме настъпи, си носи последствията. И нямам угризения. Всеки каквото си заслужи.

# 2 110
Емоционалност наричате бесовете на Виктория. За мен такова държание след 5 годишна възраст се нарича чисто и просто невъзпитание. Мутренското поведение е ясно.

# 2 111
Ма Алекса и Виктория да не са им мениджъри на останалите от отбора Grinning командорят ги, дуднат им по време на игра, сега им благодарят

# 2 112
Внасяне на храна на реката е абсолютно забранено. Няма нищо общо със сегашната ситуация. Виктория толкова време не разбра, че и липсват части на пъзела, друг и е виновен.
Е, как да не е разбрала, като поначало каза, че им липсва парче.
Като им липсва да го намерят. Какво се мотаят.

# 2 113
Дързост и красота .Алекса -Рич Форестър  Sweat Smile

# 2 114
Тая защо държи речи??? Като водеща на пресконференция. Дъра, дъра, дъра... Алекса?
Генералът надъхва войниците Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт