💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 913
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 520
Продуцентите обаче според мен не са очаквали Гого да е такъв фурор, не са го включвали първоначално в сценария. Каква визитка са му изтипосали - мммм, не много готина. И сега се оказва, че им прави половината зрители и 75 % от зрителките! Simple Smile Е, образно казано. Simple Smile

# 2 521
Гого се раздвижи в устата, защото практически Мани и Фейгин го изкараха от зоната му на комфорт. В старото племе на сините можеше да играе дръвче или храстче на мястото, което обитават, да се раздава на арената в отборните битки и щеше да е част от финалните 8-9 човека може би и без да излезе на арената в елиминация. Сега вече със сигурност това няма да е така, защото Жени не е Алекса и Вики. Жени лесно може да го купи, продаде и сготви.  Крайно време е самия той да се докаже на арената в индивидуална игра с голям залог, нали непрекъснато иска това от другите. И според мен скоро може и да му се наложи.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 01:56 от Bengun

# 2 522
  • София
Добре де, не ви ли прилича Гого на Дон Кихот ? И един романтичен и отнесен !
Или поне на Мигел де Сервантес! Grin

# 2 523
  • Другата България
Мани, “знаейки“, че ще са с имунитет от номинации двамата с Гого.

Правилно се насочи към племето на тия хора, само дето те артисти не търпят.
И тук няма как да се изправиш пред тях и да се оправдаеш с другарчето, щото Джаферович ти е намазала ските още преди да си го помислила да го играеш изненадана....

# 2 524
Аз сега като съм обидена на тези дето не са на моето мнение и спорят с мен жертва ли съм на психически тормоз или не? 🤣 Кажете ми, важно ми е да го знам, за да го кажа на психиатъра ми 🤣 Тъкмо имахме напредък и аз взех да пиша във форума 🤣

За спор не

Амии ако ви забраня да пишете в темата , както Алекса забрани на Илиян да влиза в кухнята Joy Или ако ви заплаша с бан , ако не сте на моето мнение (както алекса заплашва , тези които не гласуват както той желае) или да ви трия всяко мнение и не ви оставя да се изкажете ))
Можете да му се оплачете, че има гадна насилница ...и да ми дадете номера му Joy

# 2 525
# 2 526
  • софия
Аз сега като съм обидена на тези дето не са на моето мнение и спорят с мен жертва ли съм на психически тормоз или не? 🤣 Кажете ми, важно ми е да го знам, за да го кажа на психиатъра ми 🤣 Тъкмо имахме напредък и аз взех да пиша във форума 🤣

За спор не

Амии ако ви забраня да пишете в темата , както Алекса забрани на Илиян да влиза в кухнята Joy Или ако ви заплаша с бан , ако не сте на моето мнение (както алекса заплашва , тези които не гласуват както той желае) или да ви трия всяко мнение и не ви оставя да се изкажете ))
Можете да му се оплачете, че има гадна насилница ...и да ми дадете номера му Joy
Ааа, научихме си урока. Просто затриваме сайта. Много ни дреме, че е полезен за доста повече хора. Като не ми давате да пиша няма да я има бг мама. 😁

# 2 527
Новият "агресор" Гого Heart Eyes посрещнат от летището от част от играчите. Гого е човек на честта и преди всичко атлет от световно ниво в Калистениката, която явно ще стане модерна в България, благодарение на него. Толкоз за това в какво театро вкарват продуцентите част от зрителите.

# 2 528
Еми не мога да го харесам Илиян вече. Какво значи, щом не ни искат тримата няма да има племе?  Ами две коалиции са, нормално. Той иска ли цяла другата коалиция? Ей това е тъпото, дори не е саботажа. Даже не е тъпо, нагло ми е самото изказване. Че и жертви били...

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 02:25 от Lafusko

# 2 529

НадкасТ-а с Елица е готов, утре ще се появи в ЮТ.

# 2 530
Еми не мога да го харесам Илиян вече. Какво значи, щом не ни искат тримата? Ами две коалиции са, нормално. Той иска ли цяла другата коалиция? Ей това е тъпото, дори не е саботажа.

Тук мога да кажа, и да ги сравня със Светата Троица от Сезон 3. Онези успяха да се съхранят почти до финала, не се прецакваха, а играха, въпреки, че си имаха къде повече проблеми в тяхното племе от Злата Троица. Последните не се съхраниха, защото играха подло.
Не им бях и тогава фен, освен на Стратимир заради халките и хубавите сини очи... Laughing

# 2 531

За спор не

Ааа, научихме си урока. Просто затриваме сайта. Много ни дреме, че е полезен за доста повече хора. Като не ми давате да пиша няма да я има бг мама. 😁
Да речем, днес на вас, утре още двама трима )))после още няколко човека, и така който не ме кефи -банове и публино порицаване и само мойто мнение , навсякъде  Не става въпрос за намеса в живота ви, просто за някакъв виртуален спор ))Дали няма да ме вдигнете във въздуха ...Дали ще е полезен един такъв сайт да съществува ))

# 2 532
Не одобрявам начина на саботиране на Мани и Фейгин, но съм 100% сигурен че ако го бяха направили други играчи продукцията нямаше да каже нищо, от друго страна благодарение на Мани и Фейгин тук се пишат по 50 страници на ден и в ФБ същото. После как да искаме продукцията да не се намества.

Другото което исках да кажа че сега като имаме само един номиниран на съвет, тази томахавка, която дадоха на Алекса, има доста по-голяма сила защото имаш по-малък шанс да те номинират и реално ще я използваш в по-късен етап на предаването.

# 2 533
  • София
Най-доброто от Ралица в "Игри на волята" (доста снимки са) Yellow Heart:

Скрит текст:

# 2 534
  • софия
Скрит текст:

За спор не

Да речем, днес на вас, утре още двама трима )))после още няколко човека, и така който не ме кефи -банове и публино порицаване и само мойто мнение , навсякъде  Не става въпрос за намеса в живота ви, просто за някакъв виртуален спор ))Дали няма да ме вдигнете във въздуха ...Дали ще е полезен един такъв сайт да съществува ))
Ако ще разиграваме точно тази сценка би трябвало да се придържаме към случилото се. Значи, влизам аз в бг мамата и започвам целенасочено да дразня, щот искам да изкарам извън нерви тия потребители, баси за какви се мислят, аз съм  най-яката. Да, ама започват да ме баннват. Тъй лиии, като не ми вървите по свирката няма сайт. В далечното бъдеще не можем да гадаем какво щяло да се случи. Защото и сега не виждам Вики и Алекса да са превзели всички племена с бой, след племената продукцията, че и двете линейки, барабар с медицинските екипи.

Общи условия

Активация на акаунт